مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام دوستان به خصوص فرشید جان که سوالارو مرتب جواب میده
بچه ها من یه مادربرد وسی پیو میخام سره همبشه 120تا 130 هزار تومن و حتما گرافیک آنبرد باشه کارم فقط وب گردی و مولتی مدیاست باهاش نه واسه گیم طوری که بتونم HD1080p رو روون تماشا کنم و کانفیگش واسه وین 7 بالا باشه خودم چند مدل دیدم ولی گفتم بیام و از تجربه دوستان استفاده کنم یکمم عجله دارم بی صبرانه منتظره جوابه اساتیدم ممنون.;)

بچه ها من یه مادربرد وسی پیو میخام سره همبشه 120تا 130 هزار تومن و حتما گرافیک آنبرد باشه کارم فقط وب گردی و مولتی مدیاست باهاش نه واسه گیم طوری که بتونم HD1080p رو روون تماشا کنم و کانفیگش واسه وین 7 بالا باشه خودم چند مدل دیدم ولی گفتم بیام و از تجربه دوستان استفاده کنم یکمم عجله دارم بی صبرانه منتظره جوابه اساتیدم ممنون.;)

Asrock N68 S3
Athlon II x2 255

روی هم تقریبا 140 میشه . اگر گرافیک بهتر بخوای و CPU ضعیفتر میشه : Sempron 140 + Asrock 880GMH-LE/USB3.0

• Like
Reactions: Nike-90
Asrock N68 S3
Athlon II x2 255

روی هم تقریبا 140 میشه . اگر گرافیک بهتر بخوای و CPU ضعیفتر میشه : Sempron 140 + Asrock 880GMH-LE/USB3.0

واسه تشکر اعتبار خدمتت داداش فقط مادربردایه Asrock رو کارشونو تظمین میکنی و خوبه نسبت به گیگا و ایسوس و اینا چطوره؟

واسه تشکر اعتبار خدمتت داداش فقط مادربردایه Asrock رو کارشونو تظمین میکنی و خوبه نسبت به گیگا و ایسوس و اینا چطوره؟
من کیفیت هیچ بردی رو تضمین نمیکنم . اما 100 تا سیستم با اینا بستم .
میتونی Asus M4A78-LE رو بخری. 15 تومنی باید بودجه رو اضافه کنی .

سلام ....خسته نیاشید .... حافظه SSD 40 GB چه مدلی خوبه و قیمتش چنده ؟؟؟؟؟ دوستام میگفتن 60 GB نزدیک 220 تا 260 تومن ...اما خیلی زیاده ...من بوجم 150 تومن حالا 10 الی 20 تومن بالا پایین مشکلی نداره .....

40 گیگی اگرم پیدا بشه از نسل اول هست و سرعتش پایینه، ارزش خرید نداره
شما با 190 تومن می تونی مدل 60 گیگی از OCZ AGILITY 3 رو بخری که از نسل جدید هست و SATA 6GB رو هم پشتیبانی می کنه

آخه بخوای مولتی مدیا HD ببینی که دیگه ممکنه آنبرد جوابگو نباشه با این بودجه
کمترین حالت خرید AMD Athlon II X2 250 بهمراه مادربرد ASUS M4A78LT-M LE هست که سرجمع حدود 150 تومن میشن، مادربردای متفرقه رو هم پیشنهاد نمی دم.

سلام خدمت دوستان گرامی یه سیستم توپ برا بازی و دیگر کارها میخوام کیس کامل مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر قوطی کیس مدل فالکون میخوام تقریبآ 1700 پول دارم کمک کنید

سلام خدمت دوستان گرامی یه سیستم توپ برا بازی و دیگر کارها میخوام کیس کامل مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر قوطی کیس مدل فالکون میخوام تقریبآ 1700 پول دارم کمک کنید

می تونی به راهنمای خرید سخت افزار که در امضای من هست مراجعه کنی و سیستم رده بالا و حرفه ای رو مطالعه کنی، سوال بود مجدد همین جا مطرح کنید.

اقا فرشید نظرتون در مورد مانیتور ASUS VS248H-P چیه نقداشو که خوندم مانیتور خوبی بوده .
تو ایران اومده ؟؟ چون یکم وقت هست که اومده تو بازار جهانی.

[h=1][/h][h=1][/h]

دوستان من میخواستم یه 590 بخرم. این سیستم منه:
mb: p8h67
4 gig 1600
2300 i5
میخواستم ببینم این گرافیک به این قطعات میخورن یا نه؟ با پولم یا باید اینا رو عوض کنم یا گرافیکو... جداقل پاور لازم برا این قطعات چی باید بخرم و قیمتش چنده؟
ممنون.:-*

اقا فرشید نظرتون در مورد مانیتور ASUS VS248H-P چیه نقداشو که خوندم مانیتور خوبی بوده .
تو ایران اومده ؟؟ چون یکم وقت هست که اومده تو بازار جهانی.

بله، در مشخصات که خوبه، من که بررسی معتبری ازش پیدا نکردم ولی باید خوب باشه
توی بازار خودمون هم هنوز این مدل رو ندیدم، نمی دونم اومده یا نه، وارد کننده های مانیتور ASUS بیشتر روی مدلای ارزون قیمتش مانور می دن.

دوستان من میخواستم یه 590 بخرم. این سیستم منه:
mb: p8h67
4 gig 1600
2300 i5
میخواستم ببینم این گرافیک به این قطعات میخورن یا نه؟ با پولم یا باید اینا رو عوض کنم یا گرافیکو... جداقل پاور لازم برا این قطعات چی باید بخرم و قیمتش چنده؟
ممنون.:-*
برو 590 رو بگیر با خیال راحت، تمام قطعات از خوبم خوبترن، بجز پاور که یه GREEN 885W یا یه CORSAIR TX850 باید بخری که حدود 200 تومن قیمت دارن.
رم سیستم رو هم 8 گیگ کن حالا که داری 590 می خری، ارزون در میاد.

• Like
Reactions: castlevania
سلام . اول بگم که راهنمایی خرید رو کامل مطالعه کردم و خیلی عالی بود . اما از اونجایی احتمال داره قیمت ها تغییر کرده باشه اگر چیز بهتری مد نظر دارید بفرمایید چون معمولا هر چند سال یه بار سیستم رو عوض میکنم . با قیمت 1.200 بدون مانیتور .
سپاس بسیار

کیبرد خوب تا 40-50 چی هست.کیفیت ساخت خوبی هم داشت باشه.

اگر برای کار معمولی می خواید می تونید کیبورد و ماوس بی MICROSOFT Desktop رو بخرید که حدود 45 تومن هست
اگر برای بازی می خواید که از Logitech باید ارزونترین مدل رو انتخاب کنید.

سلام . اول بگم که راهنمایی خرید رو کامل مطالعه کردم و خیلی عالی بود . اما از اونجایی احتمال داره قیمت ها تغییر کرده باشه اگر چیز بهتری مد نظر دارید بفرمایید چون معمولا هر چند سال یه بار سیستم رو عوض میکنم . با قیمت 1.200 بدون مانیتور .
سپاس بسیار

CPU:INTEL Core I5 2400
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67
VGA:GEFORCE GTX 560Ti 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:585W GREEN
CASE:GREEN X3

• Like
Reactions: A.A

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند