مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام آقا فرشید
سیستم پیشنهادی شما تا سقف 600 تومان برای کارهای گرافیکی بویژه فتوشاپ چی هست ؟
ممنون

می تونی سیستم رده ی مخصوص اداری معرفی شده در راهنمای خرید سخت افزار رو در نظر بگیری.

این شخصی که میگم اهل BF3 و COD و اینا نیستا فقط برای فوتبال می خواد . حالا منم این نظر شما رو بهش میگم ولی هدف این هست که با 350 تومن سیستم ارتقا پیدا کنه. البته برای اون سیستم قدیمی که داره این هم ارتقا حساب میشه.

راستی کارت گرافیک که جدیده..:d

منم نگفتم که واسه اون بازیا کم میاد، من همون FIFA رو در نظر داشتم! شما این بازی رو دست کم نگیرید، با پردازنده های دو هسته ای دیگه نمیشه روی راندمان کاملش حساب باز کرد
راجع به گرافیک هم بله، جدیده، ولی هر کارت جدیدی که بدرد بازی نمی خوره، این کارت اصلا برای بازی ساخته نشده، کارت زیر 120 تومن هم اصلا بدرد حداقل های لازم برای بازی هم نمی خوره.

من میخوام یه مادربورد و یه cpuبا مشخصات زیر جمع کنم واسه گیم خوبه یانه؟ لطفا یه توضیح دقیق بدین
cpu Core i5 2500k
MB MSI P67A-GD55(B3

بله عزیز، خوبه، مادربردت هم خوبه به نسبت قیمت.

منم نگفتم که واسه اون بازیا کم میاد، من همون FIFA رو در نظر داشتم! شما این بازی رو دست کم نگیرید، با پردازنده های دو هسته ای دیگه نمیشه روی راندمان کاملش حساب باز کرد
راجع به گرافیک هم بله، جدیده، ولی هر کارت جدیدی که بدرد بازی نمی خوره، این کارت اصلا برای بازی ساخته نشده، کارت زیر 120 تومن هم اصلا بدرد حداقل های لازم برای بازی هم نمی خوره.

دستت درد نکنه. میشه یه قیمتی برای حداقل سیستم مورد نیاز بدی که من باهاش در میون بذارم ببینم چی میگه؟

اگه میشه جواب بدید.
الان مدلای معتبر زیاد تفاوت ندارن،
مدلای SAMSUNG 22X و PIONEER هم انتخابای خوبین،
دستت درد نکنه. میشه یه قیمتی برای حداقل سیستم مورد نیاز بدی که من باهاش در میون بذارم ببینم چی میگه؟
حداقل باید 650 تومنبرای کیس و محتویاتش کنار بزاره.

• Like
Reactions: R.P.G
سلام دوستان ... یه کیبرد میخواستم که ظاهرش حول و حوش کیبردهای imac باشه و موبایل و تبلت واینا هم ساپورتش کنن ... ممنون

فک نمی کنم همچین چیزی داشته باشیم، چه از لحاظ ظاهر و چه سازگاری با دستگاههای متفاوت
کیبورد توی سبک طراحی Apple برای PC که ندیدم، تازه کیبوردی که به PC بخوره دیگه با OSX یا اندروید که کار نمی کنه.

مرسی از راهنماییتون .. پس که اینطور:-s ... حالا فقط برای پی سی باشه چیزی سراغ دارین؟!

خیر، کیبوردی با طراحی شبیه کیبورد Imac برایPC ندیدم، البته شرکتهای معتبر نمی تونن هم همون طرح رو بزنن، چون گپی برداری محسوب میشه و اپل می تونه ازشون شکایت کنه.

سلام دوستان پاورم تازه سوخته میخوام یکی بخرم پاور 500 وات سوپر فلاور خوبه؟؟چنده
نخیر، همون GREEN 535B US بهتره که حدود 88 تومن هست
اگر نه که CORSAIR TX550 دیگه بهترین انتخابه ولی گرونتره.

• Like
Reactions: *CATALAN*
دوستان من میخوام رم و مادربورد و سی پیو کامپیورمو ارتقا بدم!!!! حداکثر پولم هم 300 تومنه!! یه راهنمایی میکنید چه سیستمی بگیرم که این ازیهای روزو بکشه مثلا فیفا و ...یه سیستم خوب!!

دوستان من میخوام رم و مادربورد و سی پیو کامپیورمو ارتقا بدم!!!! حداکثر پولم هم 300 تومنه!! یه راهنمایی میکنید چه سیستمی بگیرم که این ازیهای روزو بکشه مثلا فیفا و ...یه سیستم خوب!!

CPU:INTEL Corei3 2100
M/B:ASUS P8H61-LE
RAM:2*2GB ADATA 1333

حدود 330 تومن میشه و کمترین ارتقایی هست که میشه داد. پاور و گرافیک هم مهم هستن و اونا هم باید عوض بشن اگر جوابگو نباشن.

سلام ....خسته نیاشید .... حافظه SSD 40 GB چه مدلی خوبه و قیمتش چنده ؟؟؟؟؟ دوستام میگفتن 60 GB نزدیک 220 تا 260 تومن ...اما خیلی زیاده ...من بوجم 150 تومن حالا 10 الی 20 تومن بالا پایین مشکلی نداره .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or