مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

من مدل مادربرد و رم شما رو نمی دونم چیه که کمک کنم، احتمالا خودتون دارید اشتباه جا می زنید.
سلام
رم من CORSAIR-4GB(2x2GB) 1600 xms3 مادربورد Asus P8P67 هستش میخواستم 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم عین همین که دارم میخواستم ببینم میشه تو اون دو تا اسلات سیاه گذاشت ؟و این که حتما کار میکنه ؟ممنون

آخرین ویرایش:
چی قیمت نو؟
بیشتر از این 2 کلمه می نوشتید معلوم میشد راجع به چی سوال دارید، ظاهرا با سرعت پایینی که داریم توقع ندارید که هی صفحات قبلی رو برای دیدن پستای قبلیتون سرچ کنم؟!

ببخشید حواسم نبود اومده صفحه بعد.
قیمت نو ZOTAC GeForce GTX 260² 896MB 448-bit GDDR3 اگه هست؟

سلام
رم من CORSAIR-4GB(2x2GB) 1600 xms3 مادربورد Asus P8P67 هستش میخواستم 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم عین همین که دارم میخواستم ببینم میشه تو اون دو تا اسلات سیاه گذاشت ؟و این که حتما کار میکنه ؟ممنون

مادبرد شما همش 4 تا اسلات داره که دوتاش رو مصرف کردی دیگه، اون دوتای باقیمونده رو هم رمهای جدید رو باید بزاری،مگه اسلاتای سیاه واسه خوشگلی بودن که نشه جا زد؟؟ متوجه نمیشم
فک کنم شما ماجولها رو خواستی برعکس جا بزنی نتونستی یا طریقه ی جازدنش رو هنوز یاد نگرفتی، وگرنه هم رم و هم مادربرد OK هستند.

ببخشید حواسم نبود اومده صفحه بعد.
قیمت نو ZOTAC GeForce GTX 260² 896MB 448-bit GDDR3 اگه هست؟

نه عزیز، این کارتا نو ندارن که ، بیشتر از 1 ساله که دیگه تولید نمیشن اصلا، اگه بخوای کارت نو بخری انتخابای خیلی بهتری هست؛ مثل همون کارت GTX 460 که نسل بعدی از همون رده هست.

a740gm-m elitegroupدوستان من مادربوردم اینه . می خوام فقط cpu رو عوض کنم . خواستم بدونم بهرین cpu تو رنج قیمت 200 هزار چی هست که نخوام مادر بورد رو عوض کنم.با تشکر

a740gm-m elitegroupدوستان من مادربوردم اینه . می خوام فقط cpu رو عوض کنم . خواستم بدونم بهرین cpu تو رنج قیمت 200 هزار چی هست که نخوام مادر بورد رو عوض کنم.با تشکر

هیچی عزیز، مادربردت هیچ پردازنده ی بدرد بخوری که ارزش خریدن داشته باشه قبول نمی کنه و پردازنده هایی هم که توی بازار هست بجز مدلای قدیمی و ضعیف به مادربرد شما نمی خوره.

سلام

من سه ماه پیش قیمت این مین ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3 رو از چند تا سایت پیدا کردم دورو بر 160 تومن بود و خیلی هم روی این برند اسوس تعصب دارم و جز این مین هیچ مینی این امکانات رو نداره ولی الان که رفتم جویا بشم و اقدام به خرید کنم دیدم تو سایتها قیمتهاشو 0 کردن یعنی یا موجود نیست یا وارد نمیشه!

از شما تقاضا دارم آدرس فروشنده ای که تو تهران این مدل رو داره بهم بدید !
فقط این مدل
ضمنا میخوام ببینم که سیستم زیر چه پاوری نیاز داره
Motherboard :: ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3
cpu :: AMD Phenom II X4 955
VGA :: Sapphire HD 6770
Ram :: 2*2g corsair 1600 XMS3
HDD :: WD 1t caviar Green (این مدل 7200 دور هست؟)
+ترجیحا دو درایو اپتیکال ( حداقل یک)

بیزحمت چند برند از پاور رو با قیمتهاشون برام بنویسید!!!

سلام

من سه ماه پیش قیمت این مین ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3 رو از چند تا سایت پیدا کردم دورو بر 160 تومن بود و خیلی هم روی این برند اسوس تعصب دارم و جز این مین هیچ مینی این امکانات رو نداره ولی الان که رفتم جویا بشم و اقدام به خرید کنم دیدم تو سایتها قیمتهاشو 0 کردن یعنی یا موجود نیست یا وارد نمیشه!

از شما تقاضا دارم آدرس فروشنده ای که تو تهران این مدل رو داره بهم بدید !
فقط این مدل
ضمنا میخوام ببینم که سیستم زیر چه پاوری نیاز داره
Motherboard :: ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3
cpu :: AMD Phenom II X4 955
VGA :: Sapphire HD 6770
Ram :: 2*2g corsair 1600 XMS3
HDD :: WD 1t caviar Green (این مدل 7200 دور هست؟)
+ترجیحا دو درایو اپتیکال ( حداقل یک)

بیزحمت چند برند از پاور رو با قیمتهاشون برام بنویسید!!!

دوست عزیز شما توی انتخاب قطعات مختاری ، اما اون مادربرد و CPU رو میشه الان با پردازنده های Core i5 که سریعترن ارزونتر هم شدن جایگزین کرد.
با اون پول یا یکم بیشتر می تونی یه مادربرد ارزونقیمت تر از ASUS مثل P8H67 و یه Core i5 2400 رو بخری.

برای پاور می تونی GREEN 535W رو با حدود 65 تومن بخری. سری WD GREEN هم 5400 دور هست! کندترین سرعت بین هاردای همرده، سری BLACK سرعتشون 7200 هست.

نظرتون در مورد لپ تاپ msi gx or gt چیه؟ اینجا میگن ام اس آی آشغاله و به خاطر تبلیغات فروش میکنه!
سری g ایسوس هم که پیدا نمیشه:( به دلایلی میخوام pc رو حذفش کنم موندم لپ تاپ بگیرم یا all in one ؟ خواهشا راهنمایی کنین تا 2.500.000 بهترین کار چیه؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود:">

نظرتون در مورد لپ تاپ msi gx or gt چیه؟ اینجا میگن ام اس آی آشغاله و به خاطر تبلیغات فروش میکنه!
سری g ایسوس هم که پیدا نمیشه:( به دلایلی میخوام pc رو حذفش کنم موندم لپ تاپ بگیرم یا all in one ؟ خواهشا راهنمایی کنین تا 2.500.000 بهترین کار چیه؟

منم همون مدلهای Gaming از ASUS رو پیشنهاد می کنم، اگه پیدا نمیشه که باید از تهران سفارش بدی، All in One هم بیشتر برای کار اداری هست و نه خونگی.
تا 2.5 بهترین انتخاب همونیه که گفتم بدون شک.

n45 یا n55 ایسوز فوق العادس کانفینگاش محشرن>:d
من خودم n55 دارم که میگم:x
all in one هم بدرد بازی نمیخوره تازه بجای all in one نت بوک بگیری بهتره:d

---------- نوشته در 09:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 AM ارسال شده بود ----------

اقا فرشید این لینکو نگا قطعات مد نزرم توشن یه راه نمایی میکنی؟l-)
http://www.mediafire.com/?371s7qmunlhf88r

n45 یا n55 ایسوز فوق العادس کانفینگاش محشرن>:d

اقا فرشید این لینکو نگا قطعات مد نزرم توشن یه راه نمایی میکنی؟l-)
http://www.mediafire.com/?371s7qmunlhf88r

خب باید چی بگم؟ همشون رو قاطی نوشتی، برات سوا کنم؟ هنوز از مدلایی که نیومده که نمیشه انتخاب کرد و نظر داد

CPU:Core i5 2500K
M/B:ASUS P67 PRO
VGA:ASUS 560 DCU II
CASE:GREEN INFINITY
RAM:CORSAIR 2*4GB 1600

خب باید چی بگم؟ همشون رو قاطی نوشتی، برات سوا کنم؟ هنوز از مدلایی که نیومده که نمیشه انتخاب کرد و نظر داد

CPU:Core i5 2500K
M/B:ASUS P67 PRO
VGA:ASUS 560 DCU II
CASE:GREEN INFINITY
RAM:CORSAIR 2*4GB 1600
اونا رو نوشتم که بگید صبر کنم اینا رو بگیرم یا نه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or