The Rasmus
کاربر سایت
سلام... نظرتون درباره ی کیس Green Falcon چیه ؟ با این قیمت کیسبهتری میشه گرفت ؟؟؟ کولینگ برام خیلی مهمه .
چی قیمت نو؟
بیشتر از این 2 کلمه می نوشتید معلوم میشد راجع به چی سوال دارید، ظاهرا با سرعت پایینی که داریم توقع ندارید که هی صفحات قبلی رو برای دیدن پستای قبلیتون سرچ کنم؟!
ببخشید حواسم نبود اومده صفحه بعد.
قیمت نو ZOTAC GeForce GTX 260² 896MB 448-bit GDDR3 اگه هست؟
a740gm-m elitegroupدوستان من مادربوردم اینه . می خوام فقط cpu رو عوض کنم . خواستم بدونم بهرین cpu تو رنج قیمت 200 هزار چی هست که نخوام مادر بورد رو عوض کنم.با تشکر
قبل از سوال، حتما به راهنمای خرید سخت افزار مراجعه کنیدسلام
دوستم یه سیستم برا کارهای نقشه کسی و کا با اتوکد و اینا میخواد تا 700
سیستم کامل
با مانیتوز 22 تا 800 هم رفت مشکلی نیست
سلام
من سه ماه پیش قیمت این مین ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3 رو از چند تا سایت پیدا کردم دورو بر 160 تومن بود و خیلی هم روی این برند اسوس تعصب دارم و جز این مین هیچ مینی این امکانات رو نداره ولی الان که رفتم جویا بشم و اقدام به خرید کنم دیدم تو سایتها قیمتهاشو 0 کردن یعنی یا موجود نیست یا وارد نمیشه!
از شما تقاضا دارم آدرس فروشنده ای که تو تهران این مدل رو داره بهم بدید !
فقط این مدل
ضمنا میخوام ببینم که سیستم زیر چه پاوری نیاز داره
Motherboard :: ASUS - M4A88TD-V EVO/USB3
cpu :: AMD Phenom II X4 955
VGA :: Sapphire HD 6770
Ram :: 2*2g corsair 1600 XMS3
HDD :: WD 1t caviar Green (این مدل 7200 دور هست؟)
+ترجیحا دو درایو اپتیکال ( حداقل یک)
بیزحمت چند برند از پاور رو با قیمتهاشون برام بنویسید!!!
نظرتون در مورد لپ تاپ msi gx or gt چیه؟ اینجا میگن ام اس آی آشغاله و به خاطر تبلیغات فروش میکنه!
سری g ایسوس هم که پیدا نمیشه به دلایلی میخوام pc رو حذفش کنم موندم لپ تاپ بگیرم یا all in one ؟ خواهشا راهنمایی کنین تا 2.500.000 بهترین کار چیه؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود
n45 یا n55 ایسوز فوق العادس کانفینگاش محشرن>:dنظرتون در مورد لپ تاپ msi gx or gt چیه؟ اینجا میگن ام اس آی آشغاله و به خاطر تبلیغات فروش میکنه!
سری g ایسوس هم که پیدا نمیشه به دلایلی میخوام pc رو حذفش کنم موندم لپ تاپ بگیرم یا all in one ؟ خواهشا راهنمایی کنین تا 2.500.000 بهترین کار چیه؟
شرمنده اگه جاش اینجا نبود
n45 یا n55 ایسوز فوق العادس کانفینگاش محشرن>:d
اقا فرشید این لینکو نگا قطعات مد نزرم توشن یه راه نمایی میکنی؟l-)
http://www.mediafire.com/?371s7qmunlhf88r
اونا رو نوشتم که بگید صبر کنم اینا رو بگیرم یا نهخب باید چی بگم؟ همشون رو قاطی نوشتی، برات سوا کنم؟ هنوز از مدلایی که نیومده که نمیشه انتخاب کرد و نظر داد
CPU:Core i5 2500K
M/B:ASUS P67 PRO
VGA:ASUS 560 DCU II
CASE:GREEN INFINITY
RAM:CORSAIR 2*4GB 1600