قطعا 990x و 980x از 2600 قویترن اما 980 و 990 بدرد همه کسی نمیخوره بیشتر برای کار ها گرافیکی و رندرینگ به کار میره و برای OCسی پی یو intel core i7 990x extream editon بهتره یا intel core i7 2600k sandy bridge ؟
990x تو ایران چنده؟
فوق العادست. ( قیمتش تو ایران بالای 1 میلیون بود ).
سلام فرشید جان
نظرت در مورد مادربرد ASRock Fatal1ty P67 Performance چیه؟
میخوام برا قطعات زیر بخرمش :
core i5 2500k
MSI N560GTX-Ti Hawk
Kingmax 1333 2*2GB
Green GP635B-US
سلام
میشه یک لطفی بکنید و کانفیگ یک سیستم تا500 تومن بهم پیشنهاد بدید که بتونم از مانیتور 1080p بهترین استفاده رو بکنم؟
Motherboard
Cpu
Graphic card
Ram
power
حتی نوع و مدل کیس رو هم مشخص کنید.
خیلی ممنون
منتظر جوابتون هستم.
سلام بچه ها من می خواستم نظرتون رو در مورد این سیستم بدونم و لطفا بگید چی کم داره چی باید عوض بشه یا میشه با اختلاف قیمت کم مدل بهترشو خرید و یه مانیتور نسبت به این سیستم پیشنهاد بدید نمی خوام زیاد گرون باشه .و توی بعضی قطعات شک دارم که با هم مچ باشند و حد اکثر توان مصرفی رو بکشم نظر شما چیه؟
cpu :Intel Core i5 2500K
cpu fan: APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium
ram :CORSAIR XMS3 DDR3 1600 2*2
mb:ASUS P8P67
NVIDIA GeForce GTX 570
HHD:seagate 7200 1T
power:GREEN GP685B Gaming
case : Green Falcon
قیمت به روز یا تقریبا به روز شونو هم بگید تا سرمون کلاه نزارند
ممنون
سلام و خسته نباشید دوستان
من میخوام برای یکی از دوستام 1 سیستم جم کنم ولی خیلی وقته از بازار خبر ندارم . اگه میشه 1 کمکی بهم بکنید
یه مانیتور میخوام با 1 کیس با تمام جزییات اعم از :
cpu
motherboard
vga
ram
hdd
odd
case
power
کیس رو بیشتر برای بازی و کارکردن با نرم افزارای گرافیکی و نقشه کشی میخواد ... بودجشم 1.5 میلیون تومنه (کیس + مانیتور)
پیشاپیش بخاطر کمکتون ممنونم .
این درست اما من توی یه سال گذشته این دومین دراویه که میسوزه -اولی سونی بود بردم پایونیر گرفتم از گارانتی -
بعد یه سوال چن تا جای فن داره این کیس؟
سلام من میخواستم سیستممو ارتقا بدم ونیاز به راهنمایی دوستانه دارم
مشخصات سیستم من
main : giga g41m-combo
cpu:intel 630 2 m
ram : 4gig 2*2 ddr3 1333
gpu:ati 5670 ddr5 1gig
یه عکس هم از بنچمارک سیستم
لینک :
سی پی یو intel core i7 990x extream editon بهتره یا intel core i7 2600k sandy bridge ؟
990x تو ایران چنده؟
سلام
دوستان برای موزیک/فیلم/بازی چه هدفون یا هدستی رو پیشنهاد میدید (هر سه مورد برام مهمه) و بین 50 تا 100 قصد هزینه دارم (اگه برای یه مدل و مارک که چندین سال کار کنه کمه بگید صبر کنم تا بودجه بره بالا بعد اقدام به خرید کنم) تا حالا 5 تا هدفون و هدست که همگی سیمدار بودند و هیچکدوم usb نبودن رو تو 5 سال خراب کردم البته همه زیر 15 تومن بودن اما از کیفیت صدای اونا راضی بودم a4tech و فراسو 2 تای آخری بودن..حالا موندم برم یه a4tech که 12 تومن قیمت داره و از کیفیت صداش راضی بودم بگیرم یا بیشتر هزینه کنم!!؟؟ آیا بیشتر هزینه کردن اینجا مساوی با دیرتر خراب شدنه؟ اگه نه که الکی هزینه نکنم!!!![]()
الان برای اجرای فیلم هایhd و ریپ شده حد اقل چه ram&cpu احتیاج هست
مدلای حرفه ای و با کیفیت بالای 50 تومن قیمت دارن، مدل CREATIVE Fatality Gaming یه نمونه هست که حدود 65 تومنه، USB هم داره که 80 تومن هست.
یارو دیوونه بوده برا بازی حداقل یه 460 میخوای که از 550 قویترهسلام
آقا منن رفتم پایتخت میگه که 590 580 بدرد نمیخورن 550 هم زیادته!!!!!....
آقا من چی کنم؟
asus mars 1 چطوره؟ sli میشه؟
برای core i7 2600k هم یه 580 به بالا میخوای که نگی پولمو حروم کردم:dMy CPU : Intel 2.33 Core 2
My Ram : Apacer 2 G Ddrll 800
My Graphic Card : Medimax 9600 Gt 512
واسه BF3 کل ُ هم چه قدر خرج داره ؟!
یکی واسه High بگین و یکی واسه ultra :d
tnx
آقا من می خواهم مادر برد و cpu را ارتقا بدهم این قطعات را بفروشم min: p5qc و cpu : e5200 و هار 200 گیگا بایت این قطعات را چند بر می دارند در ضمن 100 هزار و تومان روش پول بزارم بروم مادربرد و Cpu بخرم می شود پیشنهاد بدهید چکار کنم
سلام
آقا منن رفتم پایتخت میگه که 590 580 بدرد نمیخورن 550 هم زیادته!!!!!....
آقا من چی کنم؟
asus mars 1 چطوره؟ sli میشه؟
My CPU : Intel 2.33 Core 2
My Ram : Apacer 2 G Ddrll 800
My Graphic Card : Medimax 9600 Gt 512
واسه BF3 کل ُ هم چه قدر خرج داره ؟!
یکی واسه High بگین و یکی واسه ultra :d
tnx
من همینو میگم بابام قبول نمیکنه میگه یارو راست میگه :d
حالا مارس 1 خوبه؟ میشه اس ال ای کردش؟
راستی من نگفتم برای بازی میخواهم
یادم رفت به یارو بگم