مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقایون من cpu i core 3 2120 دارم روش نوشته supports two channel ddr3 memory
من دو تا رم 2 گیگ دارم میخوام دو تا دیگه بهش اضافه کنم میشه یا نه اخه نوشته two channel چنل منظورش جفته یا 2 تا رم خلاصه می تونم اضافه کنم یا نه؟؟؟

منظورش جفت جفت (مثلا 2*2 گیگ یا 4*2 گیگ ) هست یعنی مثلا نمیتونی از 3 تا ماژول 4 گیگی استفاده کنی.
پس 4 تا 2 گیگ می تونم ؟؟ممنون بابت راهنمایی اعتبار نوش جانتون

آخرین ویرایش:
من دو تا رم 2 گیگ دارم میخوام دو تا دیگه بهش اضافه کنم میشه یا نه اخه نوشته two channel چنل منظورش جفته یا 2 تا رم خلاصه می تونم اضافه کنم یا نه؟؟؟
منظورش جفت جفت (مثلا 2*2 گیگ یا 4*2 گیگ ) هست یعنی مثلا نمیتونی از 3 تا ماژول 4 گیگی استفاده کنی.

• Like
Reactions: CriRo7
دوستان از این 2 تا مادربورد کدومشون بهترن :

Gigabyte Z68X-UD7-B3 و ASUS P8P67 Deluxe
----------------------------------------------------------------------
همچنین رم های G.Skill Ripjaws بهترن یا Corsair Dominator ؟ و تو همین مدل های Dominator معولی هاش بهتره یا GT ؟

ممنون .

پس 4 تا 2 گیگ می تونم ؟؟ممنون بابت راهنمایی اعتبار نوش جانتون
4 تا اسلات رم داری و باید جفت جفت بهش رم اضافه کنی که DUAL Channel کار کنه، گفتن که.

دوستان از این 2 تا مادربورد کدومشون بهترن :

Gigabyte Z68X-UD7-B3 و ASUS P8P67 Deluxe
----------------------------------------------------------------------
همچنین رم های G.Skill Ripjaws بهترن یا Corsair Dominator ؟ و تو همین مدل های Dominator معولی هاش بهتره یا GT ؟

ممنون .
ASUS P8P67 Deluxe

• Like
Reactions: CriRo7
سلام دوستان
مي‌تونيد تفاوت كارآيي 2 نسل مختلف از gpuهاي gtx2XX و gtx5xx رو برام توضيح بديد؟
در واقع من مي‌خوام سيستمم رو ارتقا بدم و يك گرافيك GV-N275SO-18I دارم،‌مِ‌خوام بدونم ارزش داره كه گرافيك رو هم ارتقا بدم يا نه؟! در صورتيكه فركانس هسته و مموري و ساير مشخصاتش خيلي با يه گرافيك gtx560 فرقي نداره.
قطعاتي هم كه مي‌خوام بگيرم اينا هستن:
MB: ASUS P8P67 PRO
CPU: Core i5 2500k
RAM: G-skill jawsriperX 8(2*4)gb

دوستان به نظرتون ارزش داره که یکماه صبر کنم تا پردازنده های بولدوزر بیان؟ این پردازنده ها بهتر از سندی بریج خواهند بود؟ ممنون
فک کنم قبلا هم پرسیدی و جواب داده شد، به احتمال زیاد پردازنده های AMD که قراره بزودی معرفی بشن از پردازنده های SandyBridge سریعتر نخواهند بود اما نسبت به نسل قبلی تفاوت زیادی خواهند کرد و راندمان بهتری دارن.

سلام دوستان
مي‌تونيد تفاوت كارآيي 2 نسل مختلف از gpuهاي gtx2XX و gtx5xx رو برام توضيح بديد؟
در واقع من مي‌خوام سيستمم رو ارتقا بدم و يك گرافيك GV-N275SO-18I دارم،‌مِ‌خوام بدونم ارزش داره كه گرافيك رو هم ارتقا بدم يا نه؟! در صورتيكه فركانس هسته و مموري و ساير مشخصاتش خيلي با يه گرافيك gtx560 فرقي نداره.
قطعاتي هم كه مي‌خوام بگيرم اينا هستن:
MB: ASUS P8P67 PRO
CPU: Core i5 2500k
RAM: G-skill jawsriperX 8(2*4)gb
تفاوتشون در راندمان خیلی بالاتر، پشتیبانی از استانداردهای پردازشی جدیدتر و DX11 و عرض باند حافظه ی بیشتر هست،
فرکانس بتهنایی به هیچ عنوان ملاک نیست، وگرنه اگر قرار بود فقط فرکانسها زیاد بشه تا سرعت پردازش بالا بره الان باید به فرکانسهای 10 یا 12 گیگاهرتز می رسیدم، واحدهای پردازشی موازی هم تعدادشون زیاد شده و توی سرعت و قدرت GPU تاثیر زیادی دارن؛

به نسبت همون GTX 560 کارت شما شاید 40 تا 70 درصد ضعیفتر عمل کنه.

دوستان بهترین کارت صدای حاضر جهان چی هست ؟

بهترین مدل موجود در بازار دنیا CREATIVE X-FI هست، مدلی که معرفی شده و بزودی عرضه میشه CREATIVE Sound Core هست.

• Like
Reactions: Shah!n
خیلی ممنون اقا فرشید
شرمنده من زیاد سوال میپرسم. راستش تا دو سه هفته ی اینده اگه خدا بخواد میخوام سیستم رو جمع کنم
زیاد حساسیت نشون میدم تا مثل سیستم قبلی ای که بستم(حدود 3 سال پیش!) سرم کلاه نره.
باز هم تشکر از لطفتون و جواب های کاملی که میدید.

دوستان یه سوال.
من تو سیستمم کارتی ندیدم که ربطی به صدا داشته باشه.یعنی مادربرد خودش سر خود کارت صدا داره؟!آخه خروجی صدا هم از فیش روی مادربرد هست(چقدر باهوشم):d
خب حالا میخواستم ببینم این کارت صدای جدا به چه دردی میخوره؟یعنی صدای خروجیش چه فرقی داره؟:-b
ممنون.

دوستان یه سوال.
من تو سیستمم کارتی ندیدم که ربطی به صدا داشته باشه.یعنی مادربرد خودش سر خود کارت صدا داره؟!آخه خروجی صدا هم از فیش روی مادربرد هست(چقدر باهوشم):d
خب حالا میخواستم ببینم این کارت صدای جدا به چه دردی میخوره؟یعنی صدای خروجیش چه فرقی داره؟:-b
ممنون.
واسه این که چیپ آنبرد روی مادربورد هست.
کیفیت بالاتری میده.

خیلی ممنون اقا فرشید
شرمنده من زیاد سوال میپرسم. راستش تا دو سه هفته ی اینده اگه خدا بخواد میخوام سیستم رو جمع کنم
زیاد حساسیت نشون میدم تا مثل سیستم قبلی ای که بستم(حدود 3 سال پیش!) سرم کلاه نره.
باز هم تشکر از لطفتون و جواب های کاملی که میدید.

شما اگر خریدت رو با اطلاعات کامل انجام بدی و از جای مطمئن خرید کنی مشکلی پیش نمیاد.

دوستان یه سوال.
ممنون.
کارت صدای جدا برای کیفیت بالاتر و حرفه ای تر هست، البته مدتیه که کارت صداهای آنبرد هم کیفیت خوبی می دن اما به پای کارتهای حرفه ای نمی رسه.

مرسي فرشيد جان
يه سوال ديگه
الان تو بازار پكهاي multi vga براي sli هست؟! يا بايد خودمون مثلا 2 تا كارت بگيريم و sli كنيم؟! و اگر هست، پيشنهادتون چيه؟ و سوال آخر اصلا به صرفه هست؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or