فک کنم قبلا هم پرسیدی و جواب داده شد، به احتمال زیاد پردازنده های AMD که قراره بزودی معرفی بشن از پردازنده های SandyBridge سریعتر نخواهند بود اما نسبت به نسل قبلی تفاوت زیادی خواهند کرد و راندمان بهتری دارن.دوستان به نظرتون ارزش داره که یکماه صبر کنم تا پردازنده های بولدوزر بیان؟ این پردازنده ها بهتر از سندی بریج خواهند بود؟ ممنون
تفاوتشون در راندمان خیلی بالاتر، پشتیبانی از استانداردهای پردازشی جدیدتر و DX11 و عرض باند حافظه ی بیشتر هست،سلام دوستان
ميتونيد تفاوت كارآيي 2 نسل مختلف از gpuهاي gtx2XX و gtx5xx رو برام توضيح بديد؟
در واقع من ميخوام سيستمم رو ارتقا بدم و يك گرافيك GV-N275SO-18I دارم،مِخوام بدونم ارزش داره كه گرافيك رو هم ارتقا بدم يا نه؟! در صورتيكه فركانس هسته و مموري و ساير مشخصاتش خيلي با يه گرافيك gtx560 فرقي نداره.
قطعاتي هم كه ميخوام بگيرم اينا هستن:
MB: ASUS P8P67 PRO
CPU: Core i5 2500k
RAM: G-skill jawsriperX 8(2*4)gb
دوستان بهترین کارت صدای حاضر جهان چی هست ؟
واسه این که چیپ آنبرد روی مادربورد هست.دوستان یه سوال.
من تو سیستمم کارتی ندیدم که ربطی به صدا داشته باشه.یعنی مادربرد خودش سر خود کارت صدا داره؟!آخه خروجی صدا هم از فیش روی مادربرد هست(چقدر باهوشم):d
خب حالا میخواستم ببینم این کارت صدای جدا به چه دردی میخوره؟یعنی صدای خروجیش چه فرقی داره؟:-b
ممنون.
خیلی ممنون اقا فرشید
شرمنده من زیاد سوال میپرسم. راستش تا دو سه هفته ی اینده اگه خدا بخواد میخوام سیستم رو جمع کنم
زیاد حساسیت نشون میدم تا مثل سیستم قبلی ای که بستم(حدود 3 سال پیش!) سرم کلاه نره.
باز هم تشکر از لطفتون و جواب های کاملی که میدید.
کارت صدای جدا برای کیفیت بالاتر و حرفه ای تر هست، البته مدتیه که کارت صداهای آنبرد هم کیفیت خوبی می دن اما به پای کارتهای حرفه ای نمی رسه.دوستان یه سوال.
من تو سیستمم کارتی ندیدم که ربطی به صدا داشته باشه.یعنی مادربرد خودش سر خود کارت صدا داره؟!آخه خروجی صدا هم از فیش روی مادربرد هست(چقدر باهوشم):d
خب حالا میخواستم ببینم این کارت صدای جدا به چه دردی میخوره؟یعنی صدای خروجیش چه فرقی داره؟:-b
ممنون.
مرسي فرشيد جان
يه سوال ديگه
الان تو بازار پكهاي multi vga براي sli هست؟! يا بايد خودمون مثلا 2 تا كارت بگيريم و sli كنيم؟! و اگر هست، پيشنهادتون چيه؟ و سوال آخر اصلا به صرفه هست؟!
سلام
دوستان یک سیستم می خوام فقط کیس در حد 900 تومان. کارت گرافیکش در حد متوسط، می خوام مادربردش خوب باشه و رم و سی پی یوش قوی باشه
ممنون
بله زیاد هم هستدرود بالاخره خریدم. فقط یک سوال دارم که آیا پاور 635 Green کافیه؟ Main: Asus P8P67 VGA: GTX 550TI RAM: 4G CPU: i5 2400 3.10 DVD: Sata H.D.D: Sata 8 USB PORT USE Add 1 Lan Card
دوستان یه سوال.
ممنون.