مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان پس میفرمایید که این مدل سامسونگ بهتر هست.
قیمتش رو لطف میکنید؟ چون اینی که انتخاب کردم 355 تومن هست.

سلام، خيلي وقت موجود نيست مسعود جان، اگه بود كه مي گفتم اونو بگيري.

درود

بچه ها من میخوام کیس جمع کنم با قطعات لطفا راهنمایی کنید:

CPU: Core i5-750 Quad 2.66GHz,&,Core i5-750s Quad 2.4GHz
VGA: GeForce GTX 550 Ti
Main: پیشنهاد بدید برای این قطعات
RAM: 4G مدل پیشنهاد بدید
هارد 1 ترا مدل پیشنهاد بدید
پاور هم Green GP885B انتخاب کردم اگر مشکلی داره مدل دیگه ای پیشنهاد بدید.

فقط سریع اگر ممکنه

ممنون

خوبه فقط بجاي پردازنده 750 بهتره Core i5 2500 رو برداري كه جديدتره و سريعتر، قيمت هم همونه حدودا.

سیستم رده بالای اقا فرشید که نوشتن کاملا مناسب هست من میخوام همونو تهیه کنم فقط اقا فرشید من پولم نمیرسه اون گرافیک بگیرم
VGA زیر 300 تومن چی هست خوب باشه 550Ti چطویه؟؟؟

دوستان براي خريد كارت گرافيك احتياج به راهنماييتون دارم
من تا 700تومن ميتونم واسه vgaخرج كنم
پيشنهاد شما چيه؟ به نظرتون gtx 580ارزش هزينه كردنو داره؟ يا با هزينه كمتر چيز بهتري ميشه گرفت؟
بعدم درباره مدلاي كارتاي گرافيك يعني asusوmsiوevga چه فرقي با هم دارن؟ كدوم بهتره كه بگيرم؟
سوال ديگمم در مورد كارتاي اوركلاك شدس كه اسمش چيه كه همونو بگيرم؟منظورم تفاوتشون با مدلاي معموليه

سلام علیکم دوستان
به نظر شما همچین سیستمی خوبه؟ و این که اگه قیمت تک تکشو(منهای رم) دارید بگید ممنون می شم.
Giga P41
CPU 5800(دو هسته ایه:دی)
4GB Ram DDR3
Geforce 2GB GT 210-230
Power 430
البته سیستم برای بازی به اون صورت نمی خوام. اگرم می شه بگید که ارزششو داره DDR5 بندازیم همینارو؟!
راستی 64bit چی؟ ارزششو داره؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام علیکم دوستان
به نظر شما همچین سیستمی خوبه؟ و این که اگه قیمت تک تکشو(منهای رم) دارید بگید ممنون می شم.
Giga P41
CPU 5800(دو هسته ایه:دی)
4GB Ram DDR3
Geforce 2GB GT 210-230
Power 430
البته سیستم برای بازی به اون صورت نمی خوام. اگرم می شه بگید که ارزششو داره DDR5 بندازیم همینارو؟!
راستی 64bit چی؟ ارزششو داره؟
ممنون

راستش اين دستگاه فقط به درد كار اداري معمولي مي خوره، نه بازي و نه كار ديگه اي اصلا روي اين سيستم جوابگو نيست، باز اگه گرافيكت رو عوض كني و Geforce GT 24 DDR5 بخري براي كمترين حالت توي بازيها و با تنظيمات پايين ميشه روش حساب كرد.

سلام
بچه ها من میخوام سیستم معرفی شده رده حرفه ای بعلاوه مانیتور px23720 رو بگیرم ولی با یه تغییر : بجای gtx570 میخوام gtx580 بگیرم....
وقتی حساب میکنم میبینم قیمت از 2 میلیون بیشتر میشه و بودجه من 2 میلیون تومن هستش....
بنظرتون کدوم یک از کارهای زیرو انجام بدم:
1-مانیتور ارزونتر بگیرم (راستی قیمت این مانیتور چنده؟)
2-کارت گرافیک ارزونتر بگیرم
3-SSD رو بیخیال بشم

با سلام
میخواستم بدونم کیبورد بی سیم هم مثل موس بیسیم هست (که گفتید در قیمت های پایین پیشنهاد نمیشه و فقط باید مدل های حرفه ای تهیه کرد)
یا کلا داستان کیبورد متفاوت هست و بیسیمش مشکلی نداره
برای بازی نمیخوام و کاربرد تایپ هست ، فقط میخوام کیفیت ساخت خوب وکلید های نرمی داشته باشه - ارزون ترین کیبورد بیسیمی که با این مشخصات میتونم بگیرم چی هست+قیمت "لطفا"

سلام دوستان میخواستم بدونم اگه یه کیس بخوام که بتونه بازی بتل فیلد 3 رو بدون هیچ افت فریم و لگ و در بالا ترین کیفیت و جززیات بازی یعنی استفاده از ته قدرت بازی بدون گیر مشخصاتش چیه و چقدر هزینه بر میداره اگه کمک کنین ممنون میشم و میخوام بدونم چند سال همچین سیستمی برد داره

سیستم رده بالای اقا فرشید که نوشتن کاملا مناسب هست من میخوام همونو تهیه کنم فقط اقا فرشید من پولم نمیرسه اون گرافیک بگیرم
VGA زیر 300 تومن چی هست خوب باشه 550Ti چطویه؟؟؟

برای سیستم بازی اصل کاری کارت گرافیک هست، نباید اونو پایین بیاری
من زیر GTX 560Ti که حدود 350 تومن هست توصیه نمی کنم برای سیستم رده بالا، حتی اگر پردازنده و مادربرد ارزونتر بردارید خیلی بهتره تا گرافیک رو پایین بیارید

دوستان براي خريد كارت گرافيك احتياج به راهنماييتون دارم
من تا 700تومن ميتونم واسه vgaخرج كنم
پيشنهاد شما چيه؟ به نظرتون gtx 580ارزش هزينه كردنو داره؟ يا با هزينه كمتر چيز بهتري ميشه گرفت؟
بعدم درباره مدلاي كارتاي گرافيك يعني asusوmsiوevga چه فرقي با هم دارن؟ كدوم بهتره كه بگيرم؟
سوال ديگمم در مورد كارتاي اوركلاك شدس كه اسمش چيه كه همونو بگيرم؟منظورم تفاوتشون با مدلاي معموليه

تا 700 تومن بهترین کارت همون GTX 580 هست، بالاتر که همن590 و 6990 میشه که بالای 1 تومن هستن.
اون برندا یه سری مدلهای اختصاصی با فن های اختصاصی دارن که کم صداتر و خنک تر هستن، بعضی مدلها هم اورکلاک شده هستن که نسبت به مدا معمولی راندمانشون بالاتره، البته اورکلاکشون یکسان نیست.

به نظر شما بين مين هاي p67proو evoو deluxeو يا مدلz68 vكدوم كارايي بهتري داره؟
براي يه سيستم بين رده حرفه اي و رويايي؟واسه گيم

خود تراشه ها که کاراییشون واسه بازی فرقی نداره، امکانات جانبی مادربردا تفاوت داره که بستگی داره به کارتون بیاد یا نه، وایه گیم همون P8P68 PRO انتخاب بالاییه، خود P8p67 معمولی هم خیلی خوبه و همه چی داره.

سلام دوستان.میخوام کمکم کنید.تا 90 تومن موس چی خوبه؟ چی پیشنهاد میدین.مخصوص گیم میخواما.توپ باشه.دلیل هم بگین لطفا.ممنون

می تونی Logitech G9x رو بخری که حدود 120 تومن هست یا ارزونتر Microsoft Sidewander X8 gaming رو بخری که حدود 90 تومن هست.

سلام
بچه ها من میخوام سیستم معرفی شده رده حرفه ای بعلاوه مانیتور px23720 رو بگیرم ولی با یه تغییر : بجای gtx570 میخوام gtx580 بگیرم....
وقتی حساب میکنم میبینم قیمت از 2 میلیون بیشتر میشه و بودجه من 2 میلیون تومن هستش....
بنظرتون کدوم یک از کارهای زیرو انجام بدم:
1-مانیتور ارزونتر بگیرم (راستی قیمت این مانیتور چنده؟)
2-کارت گرافیک ارزونتر بگیرم
3-SSD رو بیخیال بشم
اون مدل مانیتور دیگه موجود نیست، بجاش می تونی SAMSUNG 2285 Plus رو بخری که 320 تومن هست یا 2485 رو که 420 تومن هست.
اول مانیتور رو ارزونتر بردار، اگه تفاوتش از اون مدلایی که گفتم کمتر شد همون SSD رو حذف کن که البته توصیه نمیشه .

با سلام
میخواستم بدونم کیبورد بی سیم هم مثل موس بیسیم هست (که گفتید در قیمت های پایین پیشنهاد نمیشه و فقط باید مدل های حرفه ای تهیه کرد)
یا کلا داستان کیبورد متفاوت هست و بیسیمش مشکلی نداره
برای بازی نمیخوام و کاربرد تایپ هست ، فقط میخوام کیفیت ساخت خوب وکلید های نرمی داشته باشه - ارزون ترین کیبورد بیسیمی که با این مشخصات میتونم بگیرم چی هست+قیمت "لطفا"

خیر، کلا بی سیم کیبورد و ماوس برای بازی توصیه نمیشه چون تاخیر دارن، فقط یه مدل حرفه ای ماوس داره شرکت Razer که اون بدون تاخیر هست اما اینجا موجود نیست هنوز، مدل Razer Orchi

سلام دوستان میخواستم بدونم اگه یه کیس بخوام که بتونه بازی بتل فیلد 3 رو بدون هیچ افت فریم و لگ و در بالا ترین کیفیت و جززیات بازی یعنی استفاده از ته قدرت بازی بدون گیر مشخصاتش چیه و چقدر هزینه بر میداره اگه کمک کنین ممنون میشم و میخوام بدونم چند سال همچین سیستمی برد داره
باید سیستم رده بالا یا رده حرفه ای معرفی شده در مقاله ی راهنماس سخت افزار رو بخری. تا 3 سال هم مشکلی نداره، البته سال دوم شاید ارتقای گرافیک برای بالاترین تنظیمات اون دوران لازم بنظر برسه!

خیر، کلا بی سیم کیبورد و ماوس برای بازی توصیه نمیشه چون تاخیر دارن، فقط یه مدل حرفه ای ماوس داره شرکت Razer که اون بدون تاخیر هست اما اینجا موجود نیست هنوز، مدل Razer Orchi
ممنون فرشید جان
اما همونطور که گفتم برای بازی نمیخوام
تاخیرش اونقدری هست که تو کارهای عادی ویندوز و تایپ هم مشکل ساز بشه؟
برای موس هم دارم بودجه رو بالا میبرم که یک مدل حرفه ای بگیرم ، اگر تا اون موقع بیاد حتما میخرمش

ممنون فرشید جان
اما همونطور که گفتم برای بازی نمیخوام
تاخیرش اونقدری هست که تو کارهای عادی ویندوز و تایپ هم مشکل ساز بشه؟
برای موس هم دارم بودجه رو بالا میبرم که یک مدل حرفه ای بگیرم ، اگر تا اون موقع بیاد حتما میخرمش

نه دیگه، توی اونا که تاثیر نداره

می تونی مدلای معمولی بی سیم مایکروسافت رو بخری. حدود 40 تومن هست، ماوس و کیبوردش با هم هست.

اقا فرشید ممنونمپس حالا کدومو بگیرم؟کدوم اورکلاک شدس؟البته غیر از ایسوس ماتریکس که گرونه.ببخشید اینقدر سوال میپرسم,چون اطلاعاتم درباره سخت افزار زیاد نیستسوال بعدیمم درباره قیمت رمcorsair dominator 4Gb که چقدر هست؟

اقا فرشید ممنونمپس حالا کدومو بگیرم؟کدوم اورکلاک شدس؟البته غیر از ایسوس ماتریکس که گرونه.ببخشید اینقدر سوال میپرسم,چون اطلاعاتم درباره سخت افزار زیاد نیستسوال بعدیمم درباره قیمت رمcorsair dominator 4Gb که چقدر هست؟

پیشنهاد من برای گرافیک ASUS GTX 580 DCU II هست که هم فن خنک و کم صدایی داره و هم یه کم اورکلاک شده، توی راندمانش هم که حرفی نیست، البته کارت 3 اسلاته هست و پاور 685 وات به بالا براش توصیه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or