Leonard Cohen
کاربر سایت
درود ممنون از نظر دوستان پیشاپیش
ممنون میشم
یه کیس ( بدون هارد و رایتر ) بهم پیشنهاد بیدید تا 350 تومن؟؟
ممنون میشم
به نظرت واقعا با همچین بودجه ای میشه سیستم بست؟درود ممنون از نظر دوستان پیشاپیش
ممنون میشم
قطعا 580 از 570 قویتره ولی با توجه به قیمت 700.000 تومن تو ایران نسبت به قیمت اصلیش ارزش این که این قدر بیشتر بدی رو نداره البته اگه برات پول مهم نیست که چه بهتر!!اقا فرشید خیلی ممنون از راهنماییتمن یه سوال کلی دارم توی کارتای جیفورس هرچی شماره کارت بالاتر بره,لزوما کارت بهتری میشه؟مثلا570و580?ممنون میشم اگه قیمت رم Corsair dominator 4Gbرو هم بگیندر کل اقا فرشید ممنون که وقت میزارید و جوابمو میدید.
بستگی داره منظورت از کار های گرافیکی چی باشه!سلام به دوستان
لطفا یه سیستم در حد 800 بهم پیشنهاد بدید که تو بازی و کارهای گرافیکی کم نیاره
حالا شد 900 هم عیبی نداره
ممنون
دوست عزیز اگه دقت کنید گفتم یه کیس اونم تازه هارد و رایتر اینا هم نخواستمبه نظرت واقعا با همچین بودجه ای میشه سیستم بست؟
درود ممنون از نظر دوستان پیشاپیش
ممنون میشم
بدون هارد و رایتر هم نمیشه چیزی که ارزش خریدن داشته باشه بست، 350 تومن برای کمترینهای بازار هم کافی نیست.دوست عزیز اگه دقت کنید گفتم یه کیس اونم تازه هارد و رایتر اینا هم نخواستم
یعنی مین برد سی پی یو - کارت گرافیک و رم
درسته پول اندکی هستش و قطعات بروز خیلی گرونتر هستن ولی برای این چند قطعه فقط میشه یه چیز متوسطی براش انتخاب کرد فکر میکنم
به هر حال ممنون از جوابتون
دسته بندی و مشخصات کارتهای گرافیکی یه مقدار پیچیده تر از این حرفاست، ولی بله،هر چی شماره ی مدل کارت( دو رقم آخر) بالاتر باشه قدرت بیشتری هم دارهاقا فرشید خیلی ممنون از راهنماییتمن یه سوال کلی دارم توی کارتای جیفورس هرچی شماره کارت بالاتر بره,لزوما کارت بهتری میشه؟مثلا570و580?ممنون میشم اگه قیمت رم Corsair dominator 4Gbرو هم بگیندر کل اقا فرشید ممنون که وقت میزارید و جوابمو میدید.
سلام به دوستان
لطفا یه سیستم در حد 800 بهم پیشنهاد بدید که تو بازی و کارهای گرافیکی کم نیاره
حالا شد 900 هم عیبی نداره
ممنون
مادربردی با سوکت 775 داریم که DDR3 باشه ، ولی SLI نیست و هیچ مدلی هم USB 3.0 نداره، بنظرم اگرم بود کمترین ارزشی برای خرید نداشت، چون پردازنده های 775 کاملا از رده خارج شدن برای سیستمهای متوسط و بازی.بچه ها مادربورد با این مشخصات چیزی میشناسید؟!
775
DDR3
USB3
SLI
?!
اقا پارسا ممنوندوستان این قضیه درسته که میگن مین های P67وZ68بیشترشون از اول یا خرابن یا ایراد دارنو با مشکل صفحه ابی مواجه میشن؟دو تا سوال دیگه هم دارم اینکه گرافیک Gtx580رو مین Z68تو کیس فالکون جا میشن؟و اینکه ممنون میشم اگه لطف کنید و رم خوب و مناسب برای این سیستم بهم معرفی کنیدCpu:2600 km/b:z68 v pro vga: gtx 580
سلام دوستان میخواستم بپرسم که این پاور برای 560ti مناسب هست؟ acbell 660w
اون مدل مانیتور دیگه موجود نیست، بجاش می تونی SAMSUNG 2285 Plus رو بخری که 320 تومن هست یا 2485 رو که 420 تومن هست.
اول مانیتور رو ارزونتر بردار، اگه تفاوتش از اون مدلایی که گفتم کمتر شد همون SSD رو حذف کن که البته توصیه نمیشه .
پس 4 تا 2 گیگ می تونم ؟؟ممنون بابت راهنمایی اعتبار نوش جانتونمنظورش جفت جفت (مثلا 2*2 گیگ یا 4*2 گیگ ) هست یعنی مثلا نمیتونی از 3 تا ماژول 4 گیگی استفاده کنی.
منظورش جفت جفت (مثلا 2*2 گیگ یا 4*2 گیگ ) هست یعنی مثلا نمیتونی از 3 تا ماژول 4 گیگی استفاده کنی.اقایون من cpu i core 3 2120 دارم روش نوشته supports two channel ddr3 memory
من دو تا رم 2 گیگ دارم میخوام دو تا دیگه بهش اضافه کنم میشه یا نه اخه نوشته two channel چنل منظورش جفته یا 2 تا رم خلاصه می تونم اضافه کنم یا نه؟؟؟
4 تا اسلات رم داری و باید جفت جفت بهش رم اضافه کنی که DUAL Channel کار کنه، گفتن که.اقایون من cpu i core 3 2120 دارم روش نوشته supports two channel ddr3 memory
من دو تا رم 2 گیگ دارم میخوام دو تا دیگه بهش اضافه کنم میشه یا نه اخه نوشته two channel چنل منظورش جفته یا 2 تا رم خلاصه می تونم اضافه کنم یا نه؟؟؟
پس 4 تا 2 گیگ می تونم ؟؟ممنون بابت راهنمایی اعتبار نوش جانتون
ASUS P8P67 Deluxeدوستان از این 2 تا مادربورد کدومشون بهترن :
Gigabyte Z68X-UD7-B3 و ASUS P8P67 Deluxe
----------------------------------------------------------------------
همچنین رم های G.Skill Ripjaws بهترن یا Corsair Dominator ؟ و تو همین مدل های Dominator معولی هاش بهتره یا GT ؟
ممنون .