مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تو همه جای دنیا قطعات گرون شده و بستن سیستم سخت تر ولی باز با ایران خیلی فرق داره.
اینجا وسط ابرتورم هستیم و هر روز قیمت ها بالاتر میره بعضی قطعات هم از جهانی گرونتره مثلا مادربرد های اینتل نسل جدید اکثرا قیمتشون تو ایران دو برابرجهانیه معلوم نیست چرا.
بعد اینجا همه چی زودتر گرون میشه مثلا اگه خبر بیاد پاییز قراره گرافیک گرون بشه از همین الان قیمت رو بالا میبرن.
بعد اینجا خبری از تخفیف و اینا نیست.
تو امریکا سالی چند بار تخفیف های عالی میخوره همه چی مثلا تو امریکا این وقت سال تخفیف بازگشت به مدرسه میذارن.
یا مثلا باندل های میذارن برا فروش که گرونی رم رو جبران میکنه microsenterباندل های عالی میذاره.
مثلا این باندل تو ایران حدود320درمیاد ولی اونجا 210
210برا اونا پول10روز حداقل حقوق ولی اینجا320 پول 1سال و نیم پایه حقوق
View attachment 416837
بازار ایران علاقه خاصی برای به استقبال رفتن گرونی داره

تنها راه نخریدن هست .

• Like
Reactions: TDKR
تو همه جای دنیا قطعات گرون شده و بستن سیستم سخت تر ولی باز با ایران خیلی فرق داره.
اینجا وسط ابرتورم هستیم و هر روز قیمت ها بالاتر میره بعضی قطعات هم از جهانی گرونتره مثلا مادربرد های اینتل نسل جدید اکثرا قیمتشون تو ایران دو برابرجهانیه معلوم نیست چرا.
بعد اینجا همه چی زودتر گرون میشه مثلا اگه خبر بیاد پاییز قراره گرافیک گرون بشه از همین الان قیمت رو بالا میبرن.
بعد اینجا خبری از تخفیف و اینا نیست.
تو امریکا سالی چند بار تخفیف های عالی میخوره همه چی مثلا تو امریکا این وقت سال تخفیف بازگشت به مدرسه میذارن.
یا مثلا باندل های میذارن برا فروش که گرونی رم رو جبران میکنه microsenterباندل های عالی میذاره.
مثلا این باندل تو ایران حدود320درمیاد ولی اونجا 210
210برا اونا پول10روز حداقل حقوق ولی اینجا320 پول 1سال و نیم پایه حقوق
View attachment 416837
من احساس میکنم انحصار در واردات قطعات کامپیوتر وجود داره به همین علت چون ورودی ها کمه خیلی گلچین شده یه سری قطعات وارد کشور میشن
مثلا الان توی عراق قیمت این کارت گرافیک با ایران مقایسه کنید عکسشو میزارم 14546.jpg
قیمتش یک میلیون ششصد چهل هزار عراقی هست که با دینار ۱۲۰ تومن هم حساب کنیم میشه تقریبا ۲۰۰ میلیون نه فوقش ۲۲۰ میلیون
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!

من احساس میکنم انحصار در واردات قطعات کامپیوتر وجود داره به همین علت چون ورودی ها کمه خیلی گلچین شده یه سری قطعات وارد کشور میشن
مثلا الان توی عراق قیمت این کارت گرافیک با ایران مقایسه کنید عکسشو میزارمView attachment 416841
قیمتش یک میلیون ششصد چهل هزار عراقی هست که با دینار ۱۲۰ تومن هم حساب کنیم میشه تقریبا ۲۰۰ میلیون نه فوقش ۲۲۰ میلیون
اره انحصار در بین خودی های ea هست

• Like
  • Wow
Reactions: TDKR and Thundersky
حالا یه چیز جالب براتون تعربف کنم
من پاور رو میخواستم عوض کنم بعد ده دوازده سال چون خراب شده
گرافیک رو که نشد تعریف کردم
کلی رفتم تحقیق و psu tier list ببین و اینا خلاصه از دیجی کالا سفارش دادم
فروشگاه "دنیا کامپیوتر ایران" (که اسمش رو دیدین فرار کنید)
من سفارش ثبت کردم یه چیزی داشت 3 ساعته میرسه
بعد چند ساعت کنسل کردن که سه ساعته نداریم پول رو برگشت میزنیم
مجدد سفارش دادم این دفعه عادی
مجدد کنسل کردن و برگشت زدن و کالا رو ناموجود کردن
یه سرچ کردم تو ترب امروز ببینم جای دیگه داره دیدم این فروشگاهه هم هست منتها قیمت رو از 27 برده رو 30(و البته هنوز زده بود ناموجود جلوش تو ترب)
خلاصه خیلی قشر زحمت کشی هستن اینقدر مفت میخورن و پشت شون گرمه که ازشون چیزی هم میخواد آدم بخره اینطوری بازی درمیارن

مثلا الان توی عراق قیمت این کارت گرافیک با ایران مقایسه کنید عکسشو میزارمView attachment 416841
گمرک و حمل و نقل ، دلال در مبدا و دلال و مغازه دار در مقصد و واسطه ها رو هم در ایرلن درنظر بگیر

حالا یه چیز جالب براتون تعربف کنم
من پاور رو میخواستم عوض کنم بعد ده دوازده سال چون خراب شده
گرافیک رو که نشد تعریف کردم
کلی رفتم تحقیق و psu tier list ببین و اینا خلاصه از دیجی کالا سفارش دادم
فروشگاه "دنیا کامپیوتر ایران" (که اسمش رو دیدین فرار کنید)
من سفارش ثبت کردم یه چیزی داشت 3 ساعته میرسه
بعد چند ساعت کنسل کردن که سه ساعته نداریم پول رو برگشت میزنیم
مجدد سفارش دادم این دفعه عادی
مجدد کنسل کردن و برگشت زدن و کالا رو ناموجود کردن
یه سرچ کردم تو ترب امروز ببینم جای دیگه داره دیدم این فروشگاهه هم هست منتها قیمت رو از 27 برده رو 30(و البته هنوز زده بود ناموجود جلوش تو ترب)
خلاصه خیلی قشر زحمت کشی هستن اینقدر مفت میخورن و پشت شون گرمه که ازشون چیزی هم میخواد آدم بخره اینطوری بازی درمیارن
قشر حلال خور

• Like
Reactions: a2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or