این نظر منه :دوستان به راهنمایی و نظر شما احتیاج دارمبه نظر شما برای کاربرد بازی خریدن یه کیس با مشخصات نسبتا بالا بهتره یا خرید کنسول؟نظرتون چیه؟ با در نظر گرفبن همه جوانب و تجربتون
با توجه به بودجه و کاربردی که داریم ، از هر دو میشه انتخاب های مناسبی داشتکارتهای ati بهترند یا nvidia
اقا فرشید مطمننی که 585 وات 90 تومان است؟
اگه هست مدلشو لطفا بگو؟
کارتهای ati بهترند یا nvidia
اگر قبلا کاربر PC بودی و تجربه ی خوبی هم از کار با سیستم عامل و بازیها داشته باشی انتخاب PC اولویت داره، بجز این تجربه ی بازی آنلاین با PC مخصوصا در بازیهای استراتژی و شوتر بهتر و حرفه ای تر هستدوستان به راهنمایی و نظر شما احتیاج دارمبه نظر شما برای کاربرد بازی خریدن یه کیس با مشخصات نسبتا بالا بهتره یا خرید کنسول؟نظرتون چیه؟ با در نظر گرفبن همه جوانب و تجربتون
سلام...خسته نباشید...ببخشید من می خواستم یک مانیتور24 اینچ ال ای دی بخرم..اولویت اولم هم فیلم و بعدش بازی هستش...خودم بیشتر بین دو برند ایسوس و سامسونگ مد نظرم بود خودم که تحقیق کردم به این دو مدل asus ml248h و samsung s24a350h رسیدم که هم ال ای دی هستش و هم response time 2 میلی ثانیه داره...می خواستم بخرم منتها مثل اینکه هنوز ایران نیامده ... خواستم از این سایتهایی که از خارج جنس وارد می کنن بخرم که اونا هم به دلیل تحریم جنسهای بزرگ نمیتونن بیارن...منم نمیدونم الان تو بازار ایران چه مدلهایی هستش...اگه میشه دوستان از این دو برند مدلهای ال ای دی و با زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه بهترین مدلهایی که میشناسند که توی ایران هم باشه بگن...قیمت هم حداکثر 450 تومن باشه....با تشکر
دوستان کدام از این کیس ها بهتره؟
cooler master haf 932
green x9
کیبورد Microsoft Desktop توصیه میشه برای کیبوردیه کیبورد خوب تا حدود 40 هزار تومان و یه دیویدی رایتر خوب چی معرفی می کنید؟؟؟
در ضمن بنده اگه بخوام یه بلوری رایتر بخرم باید چقدر پیاده بشم؟؟؟
و یه سوال دیگه این که سیستم من اینه.
cpu:corei5 2500k
gpu:560 TI
p8h67 asus
رم هم دو تا دو گیگ کراسیر خریدم.هارد هم 500 گیگ سیگیت.
متاسفانه موقع خرید پاور 585 گرین موجود نبود به من هم گفتم نیازی نیست که حتما 585 باشه من هم535 گرفتم اما بعدش پشیمون شدم.خواستم بگم خیلی برای سیستمم کم می آد؟؟
ویرایش:یه اسپیکر خوب هم تا 100 تومان معرفی کنید....
پیشاپیش ممنون...
پردازنده ی 2500 Core i5 هست و چهار هسته ایسلام
فرق این دو تا تو بازیهای الان و آینده چقدره و اینکه ارزش اختلاف قیمتی که دارن رو داره .
2600k
2500k
ممنون
من اینو خریدم خیلی عالیه و فقط تنها مشکلی که داره زاویه دیدش یکم پایینه که اون هم الان توی بازار تفریباً اکثر مدل ها همینجورین یعنی 170 و 160 درجه انبهترین مدل موجود در بازار ما SAMSUNG BX2485 هست که LED و 2ms هست، مدل داخلیه و مدل اصل سامسونگ نیست، قیمت هم 420 تومن هست.