از چه لحاظ نمی رسه؟ قدرت یا کیفیت؟sلام داداش فرشید ... یه سئوال :
من اسپیکر لوجیتک Z323 گرفتم ولی به نظرم صداش به اسپیکر فراسوی 30 هزار تومنی که داداشم گرفته نمی رسه . من اشتباه می کنم یا نکته ای وجود داره ؟
آیا با یه کارت صدا مشکل حل میشه ؟
جفتشون یکی هستن و اصل مایکروسافت هستن، معلومه که چین تولید میشن، می خواستی بیارن ایران تولید کنن؟!میخوام بدونم microsoft x6 gaming keyboar و microsoft x6 sidewinder keyboard چه فرقی میکنه! و قیمتش چنده !!!! کجا میتونم پیدا کنم ! اینا اصله یا تقلبی !!! البته همشون چینیه !
می تونی سیستم رده اداری معرفی شده در مقاله راهنمای سخت افزار رو بخری.دوستان من میخوام یک کیس + monitor 19 sumsong+ کیبورد و موس و اسپیکر جمع کنم برای یک شرکت تبلیغاتی هم هست از 500 تا 750 چی پیشنهاد میکنید؟ بیشتر کاره طراحی دارن.
احتمالا کار کنه ولی بهتره ماجولهای رم روی یه مادربرد از یک نوع و یک مدل باشن و تعدادشون هم زوج باشه، برای این که Dual Channel کار کنن.سلام و خسته نباشید
سیستم من 2 گیگ رم 667 داره می خواستم بدونم 1 گیگ رم 800 کنار اینا بزارم کار می کنه? (هر دو ddr2 هستند)
من اینو خریدم خیلی عالیه و فقط تنها مشکلی که داره زاویه دیدش یکم پایینه که اون هم الان توی بازار تفریباً اکثر مدل ها همینجورین یعنی 170 و 160 درجه ان
ولی کیفیتش که عالیه و خیلی هم زیبا هست
-------------------------------------------------------------------------
فرشید جان یه سوال من رم هام 2000 هست ولی تو بایوس میرزنه 1333 و من هم از قسمت xmp کردمش 2133 حالا کار درستی کردم ؟
معلوم نیست، وضعیت بازار ما همیشه تابع بازار جهانی نیست، تا 2012 هم قرار نیست کارتای نسل جدید عرضه بشن که کارتای قبلی بخواد ارزونتر بشه.احتمال کاهش قیمت کارت GTX570 تا 3 ماه دیگه هست؟؟؟ در ضمن روی سیستمی که در رده متوسط دسته بندی کردید ایا میشه بجا کارت GTX460 از کارت GTX 560 استفاده کرد؟؟
دوستان من میخوام یه مدل مانیتور بگیرم که hdmi هم داشته باشه واسه کنسولم بشه استفاده کردم. حداقل 22 تا 24 اینچ باشه. full hd هم اگه باشه که خیلی عالیه. کسی سراغ داره؟

سلام به همه دوستان
مودم adsl به رحمت خدا رفته
لطفا یه مودم usb دار (برای اتصال به کامپیوتر, چون لن ندارم) وای فای دار بودنش هم خیلی مهم نیست چون یه اکسسپوینت دارم
بودجه هم که خیلی در جریان قیمتها نیستم, حدود 50 چیزی پیدا میشه !
سپاس![]()
می تونی سیستم مخصوص وب گردی یا رده ی اداری مقاله ی راهنمای سخت افزار توی امضای خودم رو بخری، واسه کار شما خیلی هم قوی هستن و بالاتر احتیاج نیست،برای کیس بیشتر از 600 تومن لازم نیست هزینه کنیسلام
یک سیستم واسه حسابداری میخوام ! قیمتش مهم نیست تا 1 یا حتی بیشتر ولی نمیخوام چیزیم باشه که بکار نیاد ! (منظورم اینه سیستمی باشه که بیش از نیاز قوی باشه و پول حرم کردن باشه
به نظرتون هارد ssd خوبه واسه سرعت بیشتر هم تو بوت و ... ؟! مانیتورم 17 باشه و 4:3 فک کنم تسلط روش بیشتر باشه ؟!
کیس هم یک کیسی میخوام که گردوغبار خیلی خیلی کم واردش بشه !
ممنون
می تونی سیستم مخصوص وب گردی یا رده ی اداری مقاله ی راهنمای سخت افزار توی امضای خودم رو بخری، واسه کار شما خیلی هم قوی هستن و بالاتر احتیاج نیست،برای کیس بیشتر از 600 تومن لازم نیست هزینه کنی
مانیتور هم اگر Wide باشه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، کیفیتش هم بهتره.
اگر ویندوز 7 نصب کنی خودش هر هفته برای Defrag کردن هارد زمانبندی می کنه، اما اگر کارایی و پاسخگویی سریع رو انتظار داری خب خرید SSD تنها راه ممکن هستسیستم مناسبیه فقط چند تا چیز
کسایی که با این سیستم کار میکنن اصولا چیز زیادی از سیستم نمیدونن و مثلا ممکنه چندین ماه هارد دی فِرگ نشه!اینو میگم چون نمونش هارد وسترن دیجیتالی بود که 7 سالی دی فرگ نشده بود:d حالا به نظرت SSD بگیره چطوره ؟ قیمتش مهم نیست ! سرعت مهمه و کارایی عالی ! 64 هم کافیه چون بعد از 10 سال نهایتا 30گیگ دیتا دارن!؟ یا اینک همون HDD باشه ولی برند وسترن دیجیتال ؟!
نکته دوم هم کیس ! محیطی کارشون غبار زیاد داره ! واسه همین یک کیس میخوام ازین لحاظ خیلی عالی باشه !
بعدم مانیتور میگی اگه واید باشه مشکلی ایجاد نمیکنه 19 و 20 نظرت روی چه مدلی هست که همه نظر خوب باشه ؟
برند رم هم که حساسیت نمیخواد ؟ به جز A-DATA چه رمی بگیرم که مناسب باشه ؟ (تقلبی و ... از آب در نیاد)
ممنون
درود
دوستان میخواستم بدونم که آیا این مدل اسپیکر تو تهران پیدا میشه اگه آره کجا میتونم بخرم؟
http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=19009&listby=usage
درود
دوستان میخواستم بدونم که آیا این مدل اسپیکر تو تهران پیدا میشه اگه آره کجا میتونم بخرم؟
http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=19009&listby=usage