مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

asus gtx560ti direct cuii :430T
evga gtx 560ti sc:335T
قیمتا مال همین امروزه.
آقا فرشید نظرت درباره این چیه:
pionner DVR-S19LBK
من نظرم اینه که رایتر ها از لحاظ کیفیت و دوام فرق کیفی زیادی با هم ندارن، مگر درایورهای تقلبی و Label خورده که به اسم برندای دیگه میان بازار، مثل HP و Liteon که بیشتر درایوهای موجود در بازارشون اصلی نیستن؛ خودم همون SAMSUNG Lightscribe رو پیشنهاد میدم.

کاور برای کیبورد Logitrch G110 و کیس Green Infinity از کجا بگیرم ؟ فروشگاهی هست که پست کنه شهرستان ؟ آدرس و تلفنش رو پی ام کنید
ممنون
عزیز دیگه کسی برای لوازم معمولی هم کاور نمی خره چه برسه به کاورهای برای قطعات حرفهای، کافیه هر چند وقت یکبار با لوازم مناسب قطعات رو تمیز کنی.

دوستان یکی جواب منو بده بی زحمت واقعا نمیدونم چه سیستمی جمع کنم !

شما می تونی از سیستم مخصوص وب گردی در مقاله ی راهنمای خرید سیستم استفاده کنید، اگر 24 ساعته هم روشن باشه هیچ مشکلی نداره.

دوستان اگر میشه قیمت اینا رو ذکر کنید وبگید کدوم بهتره؟:d:d:d
asus gtx560ti direct cuii
msi n560gtxti twin frizor2
evga gtx 560ti ssc
دوستان راستی بنظرتون این مدل ها رو بگیرم یاamd hd 6950 1gb?
دوستان اگه میشه سوال ما رو جواب بدید.:d
من مدل EVGA رو دارم . خیلی راضی ام . شنیدم تو آمریکا رکورد اول فروش برای این برند هست . من 400 تومن گرفتم . ولی فکر کنم الان ارزون تر باشه

من مدل EVGA رو دارم . خیلی راضی ام . شنیدم تو آمریکا رکورد اول فروش برای این برند هست . من 400 تومن گرفتم . ولی فکر کنم الان ارزون تر باشه

البته دلیلش اینه که تو امریکا به بعضی از گروه های خاص قطعات از این برند گارانتی مادام العمر میده !!! تو ایران همون اسوس بهتره . :-s ;) ( هر کسی میدونه که اسوس هم کولینگ و هم قدرت بیشتری داره من که از 560 ti dc ii راضی ام دماش 30 درجه است کیسم معمولیه magnum ii . راستش بگم به نظر من داره در حد 570 evga کار میکنه ! من 10/02 به قیمت 400 خریدم . ) :)

سلام دوستان من تو بودجه 80 90 تومن گشتم چندتا برند مادربورد که ddr3 ساپورت میکنن انتخاب میکنن سازگاریشونم با cpu چک کردم مشکلی ندارن فقط حالا موندم کدومش بهتره میشه شما کمک کنید؟

[FONT=&quot]ELITE G41T- H61H2-M3[/FONT]
ELITE H55H-M

ASUS P5G41-M LX

ASUS P5G41C-M 95000

ASUS P5G41C-M 98000

GIGABYTE GA-G41MT-S2 91000

ASUS - P5G41T-M LX[FONT=&quot]75000[/FONT]

سلام
من یه مودم ساده ی TP Link دارم .به نظر شما برم یه مدم adsl wierlless router بگیرم یا مودم خودم رو نگه دارم یه روتر وایرلس بگیرم؟
اگه میخوای از شبکه ی بیسیم استفاده ی پیشرفته کنی و هزینه ی کمتری بدی، یک اکسس پوینت بیسیم رو به مودمت میتونی وصل کنی و شبکه رو تا دلت میخواد دستکاری کنی

اما اگه کاربر عادی هستی، بهتره یه مدل AIO بگیری (همون adsl wierlless router)

سلام دوستان من تو بودجه 80 90 تومن گشتم چندتا برند مادربورد که ddr3 ساپورت میکنن انتخاب میکنن سازگاریشونم با cpu چک کردم مشکلی ندارن فقط حالا موندم کدومش بهتره میشه شما کمک کنید؟

[FONT=&amp]ELITE G41T- H61H2-M3[/FONT]

ELITE H55H-M

ASUS P5G41-M LX

ASUS P5G41C-M 95000

ASUS P5G41C-M 98000

GIGABYTE GA-G41MT-S2 91000

ASUS - P5G41T-M LX[FONT=&amp]75000[/FONT]
دیگه برای یه پردازنده ی قدیمی فرقی نمی کنه کدومشون رو بخری، همون P5G41-M LX خوبه

دوستان کیس infinity از چه نظراتی از فالکون بهتره و ایا ارز ش 20 هزار تومان پول اضافی رو داره؟

از لحاظ فضای داخلی بیشتر، تهویه بهتر و کیفیت ساخت بهتره و حتما ارزش اون 20 تومن رو داره.

دیگه برای یه پردازنده ی قدیمی فرقی نمی کنه کدومشون رو بخری، همون P5G41-M LX خوبه

از لحاظ فضای داخلی بیشتر، تهویه بهتر و کیفیت ساخت بهتره و حتما ارزش اون 20 تومن رو داره.

فرشید جان اینفینیتی چند پورت usb2 و usb3 داره؟

البته دلیلش اینه که تو امریکا به بعضی از گروه های خاص قطعات از این برند گارانتی مادام العمر میده !!! تو ایران همون اسوس بهتره . :-s ;) ( هر کسی میدونه که اسوس هم کولینگ و هم قدرت بیشتری داره من که از 560 ti dc ii راضی ام دماش 30 درجه است کیسم معمولیه magnum ii . راستش بگم به نظر من داره در حد 570 evga کار میکنه ! من 10/02 به قیمت 400 خریدم . ) :)
منم evga دارم . واقعا کارت خنکیه با اینکه فن اش مثل ایسوز اختصاصی نیست ولی مشکلی از نظر گرما نداره . با اینکه تو تست ها 90 درجه زده ولی خودم وقتی بازی ویچر رو بصورت HD بازی می کنم بازم داغ نمی کنه . خیلی خیلی کم گرم میشه . به نظرم نرم افزار تست ایراد داشته یا واحد اندازه گیری چیز دیگه ای بوده :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or