مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مرسي از رانماييتون..... در مورد كارت گرافيك به نظرتون همين خوبه؟راستش من اين سيستمو فقط براي بازي ميخوام و در مورد سيستم اطلاعاتم اونقدر بالا نيست...ممنون ميشك كمكم كنيد
هم این مدل خوبه و هم کارت 6990 که سرعت خطیش یکم بالاتره، البته توی همه ی بازیها سریعتر نیست و از این نظر با 590 توی یه رده هست.

خواهش میکنم!
از رم که همونطور که فرشید جان گفتن باید کم کنید چون سازگار نیست!در مورد قدرت گرافیک هم مطئمن مطمئن باشی 6990 قویتر و بهتر هست چون کلا 590 یه مشکل اساسی توی مدار تغذیه داشت!
در مورد مانیتور هم باید بگم تمام LED های سامسونگ پنلشون توسط سام سرویس با یک پنل با کیفیت پایینتر عوض میشه و پشت مانیتور به جای Made in Korea یا China میخوره Made By Samservice

---------- نوشته در 12:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

توی این دو مسئله باید بگم اون مانیتور رو در موردش توضیح دادم!
و در مورد کارت گرافیک هم فقط در اورکلاک این مشکل ایجاد نمیشد و بعضی از کارت ها در استفاده عادی هم مشکل داشتند!چون مدار بد طراحی شده بود و ولتاژ پایدار نبود باعث انفجار در حالت لود توی بازی ها میشد!

حالا اون تموم شد دوباره شما شروع کردی؟؟!
مشکل 590 رو دقیق توضیح بده و واسش سند معتبر از یه سایت بیار که تست کرده باشتش، اگر نیاوردی سریع پستای قبلیتو ویرایش کن که ازش نقل اشتباه قول نکنن. همین میشه که کاربر میاد توی گوگل سرچ می کنه و گوگل هم یه مطلب غلط رو توی بازیسنتر بهش لینک می ده و میره توی یه فروم دیگه مطرح می کنه و اعتبارمون رو زیر سوال می بره!

در مورد پنلهای LED هم جهت اطلاع شما بگم که در حال حاضر تنها تولید کننده ی پنلهاش خود سامسونگ هست و بر خلاف LCD های مدل پایینتر نمی تونن پنلش رو با مدلای چینی جایگزین کنن، این که پشتش کره یا چین بخوره نشانگر کیفیتش نیست! با این که کیفیتش رو مثل مدلای اصلی نمیشه تایید کرد ولی بطور محسوسی از بیشتر مدلای رقیب ASUS که اونا هم بد نیستن بهتره.

خود Asus در مورد زمان تاخیر تکنولوژی خاصی رو به کار برده طوری که اصلا فرق 2 و 5 اصلا احساس نمیشه خواهشنا کسانی که طالب این مانیتور هستن این لینک رو با دقت هرچه تمامتر مطالعه کنند به خصوص قسمت زمان تاخیر!
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/asus_ml239h.htm
تفاوت 2 میلی و 5 میلی محسوس هست ولی همونطور که در لینک دیدین این مانیتور با 5 میلی های دیگه خیلی فرق داره!

---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

شما چرا تا یه نفر برعکس شما حرف میزنه ناراحت میشی خوب حق دادن نظر رو داریم و تصمیم نهایی که همیشه با ما نیست!اون بحث قبلیه ما درست ولی این یکی رو کوتاه نمیام!
بنده تحمل نقل قول هارو دارم ولی هرچی توی هیستوریم میگردم پیداش نمیکنم توی 5-6 تا فروم بحثش بود!
مانیتور هم بنده نگفتم چون پشتش یه چیز دیگه خورده دلیل بی کیفیتی پنل هست!بنده گفتم فقط پنل بی کیفیت جایگزین میکنند که بعدا مشکل ساز میشه

CPU:Core i3 2100
M/B:ASUS P8H61-LE
VGA:AMD 5670
البته بازم vGA خیلی ضعیفه و یکم دیگه باید صبر کنی تا 100 تومن بیاد روش!
ببینم اگه شد یه کاریش میکنم

در کل مرسی از جوابتون ...

مشکل اینجاست که با 350 هم نمیشه رفت طرف کنسول!

نه آقا رفیقم یه الیت جسپر داره 300 گفت بهت میدم (نگید دستگاش مورد داره، تو نگه داری از وسایلش رو دست نداره) ولی چه کنم که دنبال نو هستم تا کاکرده

چون چشم انسان قادر به تشخیص زیر 8 میلی نیست به طور مثال توی بازی های شوتر وقتی یه تیر توی 5 میلی شلیک میشه به شکل روحی مانند در میاد ولی توی 2 میلی واضحتر عمل میکنه به این حالت اصتلاحا Ghosting میگن که توی این مانیتور خیلی خوب از این اتفاق جلوگیری شده!

اگه 5 میلی ثانیه واقعی باشه فرقی بین 2 با 5 احساس نمی شه مشکل اینجاست نه 2 ها واقعی هستن نه 5 ها البته نه همشون یه سری به واقعیت خیلی نزدیک هستن

مشکل سایه انداختن از 8 به بالا اتفاق می افته که خوش بختانه نسلش تموم شد

اگه 5 میلی ثانیه واقعی باشه فرقی بین 2 با 5 احساس نمی شه مشکل اینجاست نه 2 ها واقعی هستن نه 5 ها البته نه همشون یه سری به واقعیت خیلی نزدیک هستن

مشکل سایه انداختن از 8 به بالا اتفاق می افته که خوش بختانه نسلش تموم شد

دقیقا مخلص کلام همینه، مدلای بدون OverDrive یا Traceیا هر تکنیک دیگه ی Anti Ghosting که تاخیرشون تا 25 و 30 میلی ثانیه هم میرسه و افتضاحن، مدلای دارای این فن آوری هم اگه تاخیر تبلغ شده براشون 5 میلی ثانیه باشه در پالتهای رنگی خاصی ممکنه تا 20 میلی ثانیه هم تاخیر داشته باشن( عدد اعلام شده معمولا Gray To Gray هست فقط) اما مدلای 2 میلی ثانیه اگر واقعا تاخیر خوبی داشته باشن دیگه در بیشتر پالتای رنگی بدتر از 10 یا 12 میلی ثانیه رکورد نمی زنن که باز حالت ایده آل برای این پنلها محسوب میشه.

اون بحث قبلیه ما درست ولی این یکی رو کوتاه نمیام!
بنده تحمل نقل قول هارو دارم ولی هرچی توی هیستوریم میگردم پیداش نمیکنم توی 5-6 تا فروم بحثش بود!
مانیتور هم بنده نگفتم چون پشتش یه چیز دیگه خورده دلیل بی کیفیتی پنل هست!بنده گفتم فقط پنل بی کیفیت جایگزین میکنند که بعدا مشکل ساز میشه
من که حرفی ندارم، اینجا بحث سلیقه نیست که کاربرا انتخاب کنن، یا کارت خرابه یا مشکلی نداره، شما که می گی مشکل داره یه لینک معتبر بده،
مشخصه که مواردی بوده که خاص هست و طبق گفته ی Nvidia فقط در صورت استفاده از درایورهای قدیمی تر از اونی که برای 590 عرضه شدن پیش می ومد وگرنه تمام کارتای 590 باید Recall میشدن.

آخرین ویرایش:
سلام.من میخوام یه چاپگر بگیرم برای چاپ روی dvdوکاور. میخوام بدونم چه مارک ومدلی رو بگیرم که قیمت چاپش ارزون باشه وکیفیت خوبی داشته باشه البته سرغت هم برام مهمه لطفا قیمت رو بگید باتشکر.

برای یه دونه کارت احتیاج به مسافرت به پایتخت نیست،( عهد قدیم به پایان رسیده!) می تونید اینترنتی و از یه سایت معتبر خرید کنید.

عصبانی نمیشم اگه سوال نامربوط نپرسی، ولی شما بگو چرا از ASUS نباشه که من جواب بدم!

آقا شما بجای اینکه این همه دردسر بکشی بیای تهران خب چرا از فروشگاه های اینترنتی استفاده نمیکنید!؟

ممنون

بله اگه مشکل فقط کارت بود اینترنتی میگرفتم مشکل اینجاست که کیس فالکون و X3 اینجا نیست مانیتور سامی P23700 نیومده مادربوردهای P67 سری B3 نیومده . اون موقع من عملا باید همه چی این کیس اینترنتی بخرم اینطوری هم که نمیشه :)

درود به همه دوستان
من ميخوام يه سيستم ببندم تا سقف 4 تومن...سيستم پيشنهاي خودم اينه:
motherboard:asus crosshair v formula
cpu:intel core i7.3.4 ghz-2600k
memory:CORSAIR - Triple Channel Kit 12GB - 2000 -(3x4GB) - DOMINATOR GT
vga card:msi-geforce gtx 590-3gb
hard disc:Western Digital -SATA 2 - 2 TeraByte - 64MB / WD Caviar Black
monitor:ASUS - 23" - ML238H - LED
case:GREEN - infinity
power:GREEN - GP1000B-GOLD
keyboard:Logitech - Gaming Keyboard G110
mouse:Logitech - G5
جمع:3550000
دوستان ممنون ميشم راهنماييم كنيد
به نظر من 3 تا مانیتور بگیره که با تکنولوژی eyefinity تصویر رو تو هر سه مانیتور به صورت عریض بینه . حیفه 590 بگیری ولی این کارو نکنی

---------- نوشته در 12:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

فرشید جان یه درایو نوری بلو - ری با قیمت مناسب معرفی می کنی ؟ اطلاعاتم سر رفته می خوام رایت کنم

سلام عزیزان.نمیدونید این مانیتور Samsung SA950 که 27 اینچ و سه بعدیه کی وارد بازار میشه؟ عجب چیه.لطفا راهنماییم کنید.تو این رنج قیمت چی گیرم میاد بگیرم؟میخوام سه بعدی باشه.دمتون گرم اگه کمکم کنید.

سلام.من میخوام یه چاپگر بگیرم برای چاپ روی dvdوکاور. میخوام بدونم چه مارک ومدلی رو بگیرم که قیمت چاپش ارزون باشه وکیفیت خوبی داشته باشه البته سرغت هم برام مهمه لطفا قیمت رو بگید باتشکر.
مدل CANON IP4700 که قابلیت چاپ روی دیسک رو هم داره و حدود 150 تومن هست. بعدا اگه بخوای می تونی تانک جوهر رو هم براش نصب کنی.

بله اگه مشکل فقط کارت بود اینترنتی میگرفتم مشکل اینجاست که کیس فالکون و X3 اینجا نیست مانیتور سامی P23700 نیومده مادربوردهای P67 سری B3 نیومده . اون موقع من عملا باید همه چی این کیس اینترنتی بخرم اینطوری هم که نمیشه :)

چرا عزیز ، اونم میشه، کیس کامل رو هم دوستان شهرستانی سفارش میزارن و براشون با باربری ترمینال ارسال میشه، مگر اینکه به دلیلی خودت نخوای از تهران بخری.

فرشید جان یه درایو نوری بلو - ری با قیمت مناسب معرفی می کنی ؟ اطلاعاتم سر رفته می خوام رایت کنم
الان توی بازار فقط مدل Pioneer هست که حدود 170 تومن هم قیمت داره.

دوستان اگر میشه قیمت اینا رو ذکر کنید وبگید کدوم بهتره؟
asus gtx560ti direct cuii
msi n560gtxti twin frizor2
evga gtx 560ti ssc
دوستان راستی بنظرتون این مدل ها رو بگیرم یاamd hd 6950 1gb?

سلام
میتونید تفاوت این مادربورد ها رو بگید
[TABLE="width: 1539"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][h=1]GIGABYTE - Z68XP-UD5[/h]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD][h=1]GIGABYTE - Z68XP-UD4[/h][TABLE="width: 1539"]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][h=1]ASUS - P8Z68 DELUXE[/h]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ممنون

سلام
میتونید تفاوت این مادربورد ها رو بگید
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GIGABYTE - Z68XP-UD5

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]GIGABYTE - Z68XP-UD4

[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ASUS - P8Z68 DELUXE

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ممنون
مدل UD5 فقط 2 تا اسلات PCI-E 1X و یه اسلات 16X که در مد 4X کار می کنه نسبت به UD4 بیشتر داره و تعداد پورتای SATA 3.0 اونا هم فرق میکنه

بقیه ی امکاناتشون تقریبا مشابه هست اما مدل Z68 DELUXE از ASUS تعداد فازهای بیشتری برای CPU داره و از یه سری فن آوری های مختص ASUS هم بهره مند هست. همشون هم SLI و CF ساپورت هستن اما مدل ASUS از ترکیب 3 و 4 کارتی اونا هم پشتیبانی می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or