rockstar 69
کاربر سایت
دوستان کیس infinity از چه نظراتی از فالکون بهتره و ایا ارز ش 20 هزار تومان پول اضافی رو داره؟
دیگه برای یه پردازنده ی قدیمی فرقی نمی کنه کدومشون رو بخری، همون P5G41-M LX خوبهسلام دوستان من تو بودجه 80 90 تومن گشتم چندتا برند مادربورد که ddr3 ساپورت میکنن انتخاب میکنن سازگاریشونم با cpu چک کردم مشکلی ندارن فقط حالا موندم کدومش بهتره میشه شما کمک کنید؟
[FONT=&]ELITE G41T- H61H2-M3[/FONT]
ELITE H55H-M
ASUS P5G41-M LX
ASUS P5G41C-M 95000
ASUS P5G41C-M 98000
GIGABYTE GA-G41MT-S2 91000
ASUS - P5G41T-M LX[FONT=&]75000[/FONT]
دوستان کیس infinity از چه نظراتی از فالکون بهتره و ایا ارز ش 20 هزار تومان پول اضافی رو داره؟
دیگه برای یه پردازنده ی قدیمی فرقی نمی کنه کدومشون رو بخری، همون P5G41-M LX خوبه
از لحاظ فضای داخلی بیشتر، تهویه بهتر و کیفیت ساخت بهتره و حتما ارزش اون 20 تومن رو داره.
منم evga دارم . واقعا کارت خنکیه با اینکه فن اش مثل ایسوز اختصاصی نیست ولی مشکلی از نظر گرما نداره . با اینکه تو تست ها 90 درجه زده ولی خودم وقتی بازی ویچر رو بصورت HD بازی می کنم بازم داغ نمی کنه . خیلی خیلی کم گرم میشه . به نظرم نرم افزار تست ایراد داشته یا واحد اندازه گیری چیز دیگه ای بوده :dالبته دلیلش اینه که تو امریکا به بعضی از گروه های خاص قطعات از این برند گارانتی مادام العمر میده !!! تو ایران همون اسوس بهتره .![]()
( هر کسی میدونه که اسوس هم کولینگ و هم قدرت بیشتری داره من که از 560 ti dc ii راضی ام دماش 30 درجه است کیسم معمولیه magnum ii . راستش بگم به نظر من داره در حد 570 evga کار میکنه ! من 10/02 به قیمت 400 خریدم . )
![]()
560TI فکر کنم عملکر بهتری نشون بده.سلام آقا فرشید گل
پیشاپش عیدت مبارک
لطفا به من بگو از اینا کدوم بهتره
GTX 560 TI SLI
و
1GIG CF 6950
ممنون
فرشید جان اینفینیتی چند پورت usb2 و usb3 داره؟
سلام آقا فرشید گل
پیشاپش عیدت مبارک
لطفا به من بگو از اینا کدوم بهتره
GTX 560 TI SLI
و
1GIG CF 6950
ممنون
سلام آقا فرشید
من یه چندتا سوال داشتم دوستم میخواست یه کیس بخره با بودجه 600 و واسه فتوشاپ و این چیزا میخواد چی پیشنهاد میکنید؟
بعد یه سوال دیگه ati 5500 و 520 gt رو کدوم پیشنهاد میکنید؟
این هم آخریش :dهم رده 6950 2 چه کارتیه تو انویدیا؟
با تشکر![]()
سلام
میخواستم بدونم کیس های سوپر فلاور کیس های خوبی هستن یا خیر(نسبت به گرین)
ممنون
سلام دوستان
من باره اول که وارد جمع شما شدم و تقاضای کمک و راهنمایی از شما دارم
میخوام یه کیس با بودجه 1/500 با بیشترین کانفیگ ممکن با این قیمت فقط برای گیم بخرم
عجله دارم و یک دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید
آقا فرشید خبری ندارید این مانیتور کی میاد ایران بالاخره؟ :d
![]()
سایت سامسونگ امارات هم اضافه کرده. فروشگاه های معروف هم گذاشتن:
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=982704&CatId=5469[/LTR]
الان من با 80 تومن یه روتر بگیرم قوی تر از یه AIO به قیمت 80 تومنه؟اگه میخوای از شبکه ی بیسیم استفاده ی پیشرفته کنی و هزینه ی کمتری بدی، یک اکسس پوینت بیسیم رو به مودمت میتونی وصل کنی و شبکه رو تا دلت میخواد دستکاری کنی
اما اگه کاربر عادی هستی، بهتره یه مدل AIO بگیری (همون adsl wierlless router)
ممنون از جوابت560TI فکر کنم عملکر بهتری نشون بده.
از 580 هم فکر کنم بهتر شه ولی چرا 580 نمیگیری؟ برق و صدای کمتر.