مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان به راهنمایی و نظر شما احتیاج دارمبه نظر شما برای کاربرد بازی خریدن یه کیس با مشخصات نسبتا بالا بهتره یا خرید کنسول؟نظرتون چیه؟ با در نظر گرفبن همه جوانب و تجربتون

دوستان به راهنمایی و نظر شما احتیاج دارمبه نظر شما برای کاربرد بازی خریدن یه کیس با مشخصات نسبتا بالا بهتره یا خرید کنسول؟نظرتون چیه؟ با در نظر گرفبن همه جوانب و تجربتون
این نظر منه :
لذتی که در بازی با PC هست رو هیچوقت با هیچ کنسولی تجربه نکردم ، (غیر از بازی های Sport) که باز هم با توجه به گرافیک بهتر در کامپیوتر ، امکان ارتقاء سخت افزار، قیمت مناسب و تهیه راحت تر بازی های PC و ...
استفاده از PC رو ترجیه میدم

کارتهای ati بهترند یا nvidia
با توجه به بودجه و کاربردی که داریم ، از هر دو میشه انتخاب های مناسبی داشت
شما این مقاله رو نگاه کن ، همه چیز دستگیرت میشه

به عنوان نظر شخصی میگم، بین دو کارتی که مشخصات و قدرت یکسان داشته باشند nvidia بهتره ، مخصوصا استفاده از تکنولوژی فیزیک

آخرین ویرایش:
اقا فرشید مطمننی که 585 وات 90 تومان است؟
اگه هست مدلشو لطفا بگو؟

مدل 535A اگه باشه همون حدود 90 تا 95 هست، مدل جدیدتر 535B یا EU اگه باشه حدود 120 تومن هست.

کارتهای ati بهترند یا nvidia

علم بهتر است یا ثروت؟!
سوال کلی و جواب هم کلی، بستگی به مدل و رده ی قیمتی داره.

اگر قبلا کاربر PC بودی و تجربه ی خوبی هم از کار با سیستم عامل و بازیها داشته باشی انتخاب PC اولویت داره، بجز این تجربه ی بازی آنلاین با PC مخصوصا در بازیهای استراتژی و شوتر بهتر و حرفه ای تر هست

اگر تجربه ی کار با PC رو نداری و دنبال یه بازی بدون دردسر و بدون نیاز به شناخت سخت افزار هستی خرید کنسول انتخاب اول هست.

سلام...خسته نباشید...ببخشید من می خواستم یک مانیتور24 اینچ ال ای دی بخرم..اولویت اولم هم فیلم و بعدش بازی هستش...خودم بیشتر بین دو برند ایسوس و سامسونگ مد نظرم بود خودم که تحقیق کردم به این دو مدل asus ml248h و samsung s24a350h رسیدم که هم ال ای دی هستش و هم response time 2 میلی ثانیه داره...می خواستم بخرم منتها مثل اینکه هنوز ایران نیامده ... خواستم از این سایتهایی که از خارج جنس وارد می کنن بخرم که اونا هم به دلیل تحریم جنسهای بزرگ نمیتونن بیارن...منم نمیدونم الان تو بازار ایران چه مدلهایی هستش...اگه میشه دوستان از این دو برند مدلهای ال ای دی و با زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه بهترین مدلهایی که میشناسند که توی ایران هم باشه بگن...قیمت هم حداکثر 450 تومن باشه....با تشکر

یه کیبورد خوب تا حدود 40 هزار تومان و یه دیویدی رایتر خوب چی معرفی می کنید؟؟؟
در ضمن بنده اگه بخوام یه بلوری رایتر بخرم باید چقدر پیاده بشم؟؟؟
و یه سوال دیگه این که سیستم من اینه.
cpu:corei5 2500k
gpu:560 TI
p8h67 asus
رم هم دو تا دو گیگ کراسیر خریدم.هارد هم 500 گیگ سیگیت.
متاسفانه موقع خرید پاور 585 گرین موجود نبود به من هم گفتم نیازی نیست که حتما 585 باشه من هم535 گرفتم اما بعدش پشیمون شدم.خواستم بگم خیلی برای سیستمم کم می آد؟؟

ویرایش:یه اسپیکر خوب هم تا 100 تومان معرفی کنید....

پیشاپیش ممنون...

آخرین ویرایش:
سلام...خسته نباشید...ببخشید من می خواستم یک مانیتور24 اینچ ال ای دی بخرم..اولویت اولم هم فیلم و بعدش بازی هستش...خودم بیشتر بین دو برند ایسوس و سامسونگ مد نظرم بود خودم که تحقیق کردم به این دو مدل asus ml248h و samsung s24a350h رسیدم که هم ال ای دی هستش و هم response time 2 میلی ثانیه داره...می خواستم بخرم منتها مثل اینکه هنوز ایران نیامده ... خواستم از این سایتهایی که از خارج جنس وارد می کنن بخرم که اونا هم به دلیل تحریم جنسهای بزرگ نمیتونن بیارن...منم نمیدونم الان تو بازار ایران چه مدلهایی هستش...اگه میشه دوستان از این دو برند مدلهای ال ای دی و با زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه بهترین مدلهایی که میشناسند که توی ایران هم باشه بگن...قیمت هم حداکثر 450 تومن باشه....با تشکر

بهترین مدل موجود در بازار ما SAMSUNG BX2485 هست که LED و 2ms هست، مدل داخلیه و مدل اصل سامسونگ نیست، قیمت هم 420 تومن هست.

دوستان کدام از این کیس ها بهتره؟
cooler master haf 932
green x9

هر دو حرفه ای و هر دو با امکانات کامل هستن،مدل X9 هم در اصل محصول AEROCool هست و یه کیس Full Tower با کیفیت بالا هست. این دیگه سلیقه ی شماست که کدوم رو پسند کنید، البته بجای 932 مدل HAF-X توصیه میشه.

یه کیبورد خوب تا حدود 40 هزار تومان و یه دیویدی رایتر خوب چی معرفی می کنید؟؟؟
در ضمن بنده اگه بخوام یه بلوری رایتر بخرم باید چقدر پیاده بشم؟؟؟
و یه سوال دیگه این که سیستم من اینه.
cpu:corei5 2500k
gpu:560 TI
p8h67 asus
رم هم دو تا دو گیگ کراسیر خریدم.هارد هم 500 گیگ سیگیت.
متاسفانه موقع خرید پاور 585 گرین موجود نبود به من هم گفتم نیازی نیست که حتما 585 باشه من هم535 گرفتم اما بعدش پشیمون شدم.خواستم بگم خیلی برای سیستمم کم می آد؟؟

ویرایش:یه اسپیکر خوب هم تا 100 تومان معرفی کنید....

پیشاپیش ممنون...
کیبورد Microsoft Desktop توصیه میشه برای کیبورد
برای DVD-RW هم SAMSUNG 22X Sata توصیه میشه،
برای BR-RW هم حداقل باید 170 تومن برای یه مدل PIONEER هزینه کنید.
پاور هم اشتباه کردی 535 گرفتی، از لحاظ توان کم نمیاره اما با احتساب کاهش قدرت در طول زمان و اضافه شدن درایوها بهتر بود همون 585 وات رو می گرفتی.

واسه اسپیکر هم مدل Logitech X-530 با 120 تومن توصیه میشه.

سلام
فرق این دو تا تو بازیهای الان و آینده چقدره و اینکه ارزش اختلاف قیمتی که دارن رو داره .
2600k
2500k
ممنون
پردازنده ی 2500 Core i5 هست و چهار هسته ای
پردازنده ی 2600 Core i7 هست و چهار هسته ای بهمراه 4 هسته ی مجازی HT، توی بازیها تفاوت زیادی نمی کنه ولی در نرم افزارهای گرافیکی و تدوین سرعت خیلی بیشتری دارن
پسوند K هم یعنی آنلاک هست و میشه پردازنده رو خیلی خوب اورکلاک کرد.

sلام داداش فرشید ... یه سئوال :
من اسپیکر لوجیتک Z323 گرفتم ولی به نظرم صداش به اسپیکر فراسوی 30 هزار تومنی که داداشم گرفته نمی رسه . من اشتباه می کنم یا نکته ای وجود داره ؟
آیا با یه کارت صدا مشکل حل میشه ؟

دوستان من میخوام یک کیس + monitor 19 sumsong+ کیبورد و موس و اسپیکر جمع کنم برای یک شرکت تبلیغاتی هم هست از 500 تا 750 چی پیشنهاد میکنید؟ بیشتر کاره طراحی دارن.

بهترین مدل موجود در بازار ما SAMSUNG BX2485 هست که LED و 2ms هست، مدل داخلیه و مدل اصل سامسونگ نیست، قیمت هم 420 تومن هست.
من اینو خریدم خیلی عالیه و فقط تنها مشکلی که داره زاویه دیدش یکم پایینه که اون هم الان توی بازار تفریباً اکثر مدل ها همینجورین یعنی 170 و 160 درجه ان
ولی کیفیتش که عالیه و خیلی هم زیبا هست
-------------------------------------------------------------------------
فرشید جان یه سوال من رم هام 2000 هست ولی تو بایوس میرزنه 1333 و من هم از قسمت xmp کردمش 2133 حالا کار درستی کردم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or