مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام
من dvd Writer میخوام که قدرتش خوب باشه تو خوندن و رایت کردن در ضمن قیمتش هم کمتر از 30-40 باشه
چون چیز زیادی از dvd writer ها نمیدونم پرسیدم

HP 1270i

Samsung 24X Sata

Pioneer S19 FX

سه رایتری که اسامیشون رو نوشتم در محدوده بودجه تعیین شده هستند, کارایی شون هم نسبتا خوبه.

1- میشه یه کولینگ که از نظر خنک کنندگی و صدا درجه یک باشه معرفی کنید؟( منظورم از صدا اینکه اصلا صداش در نیاد:d)
2- واسه کارت گرافیک هم کولینگ هست؟ چون کارات گرافیک موقع بازی کردن صداش فن هاش بالا میره ...
3-مزایا و معایب کولینگ های آبی چیه؟
ممنون.:x

مدلهای حرفه ای از برند ThermalRight و CoolerMaster و ThermalTake هستن، مدلهای گرین مثل کپی های نابرابر با اصل برندای دیگه هستن و مشخصاتشون هم با اونی که روی برچسبشون هست فرق داره و توصیه نمیشه
واسه گرافیک هم کولینگ هست ولی به هیچ وجه توصیه نمیشه، همیشه کارت گرافیک رو با فن اختصاصی بخرید خیلی بهتره تا بعدا بخواید فنش رو عوض کنید که کار بسیار مشقت باری هست، مدلهای ASUS DCU II از اون مدلهای با فن اختصاصی هستن که اصلا صدا نداری محسوسی ندارن.
3-مزیتشون اشغال فضای کمتر داخل کیس، عیبشون قیمت بیشتر و نیاز به رسیدگی و بازدید مکرر و عدم راندمان قابل توجه نسبت به کولینگ های هوایی

به نظرتون خوبه 2500k بگیرم دیگه.
رم هم کینگ مکس 2*8 خوبه؟
این چیزیه که میخوام بگیرم:
case:x3
ram:2*4g
MB:p8p67
power:635b
cpu:2500k
H.D.D:seagate 1T
البته فعلا اور نمیکنم واسه همین پاور پایین گذاشتم.
کارایی 2600و2500 توی 3dmax &udk چطوره؟
KingMAX رو این وسط کی پیشنهاد داد که می خوای بخری؟! گفتیم CORSAIR
بقیش خوبه
ممنون.:x این دوتایی که معرفی کردین از Zerotherm NV120 Nirvana که آقا فرشید تو مقاله معرفی کردن بهتره؟(از نظر خنک کنندگی و صدای کم)
من تو نت داشتم چرخ میزدم یه مدل کولینگ آبی برا گرافیک دیدم که بایستی فنهای خود گرافیک رو در بیاری و اونو جایگزین کنی. مثل کولینگ h70 بود. اگه در این مورد چیزی تو ایران پیدا میشه معرفی کنید.
بهتر که نیستن،راندمانشون کمتره و البته دور فنشون هم کمتر، مدل NIRVANA دارای ولوم کنترل کننده ی دور فن هست.
نویزی که تولید می کنن برخلاف ادعای سازنده خیلی بیشتره و بالاتر هست

از معایبش اینکه در دور بالا ، فن هاش صدای زیادی تولید می کنه و نسبت به نمونه های مشابه ، بزرگتره .
نظر شخصی من : نسبت به خنک کننده های مایع احساس خوبی ندارم ! ( البته در مورد خنک کننده های مایع اطلاعاتی ندارم . این اطلاعات رو هم با یه چرخ زدن 2 دقیقه ای تو اینترنت ، سریع میشه پیدا کرد )

با این قیمت چیز دندون گیری گیرت نمیاد . رایتر خوب بالای 100 تومنه . از plextor زیاد تعریف شنیدم.
کلا نحوه نگه داری از رایتر تعیین کننده عمر رایتر هست . وقتی با دست ات سطحی رو که قراره dvd از روش خونده بشه یا نوشته بشه لمس کنی dvd کثیف میشه و لنز دستگاه رو هم کثیف می کنه .
بعد اینکه اگر مشکل از کثیفی لنز باشه میشه به راحتی رایتر رو باز کرد و لنز اش رو با الکل صنعتی و یه دستمال نرم و بدون پرز تمییز کرد . من دو بار رایترم رو از این طریق زنده کردم . الان هم داره مثل یه مرد کار می کنه . با اینکه تمیز کردن لنز رایتر ، وقت گیره ولی ارزش اش رو داره وقت بذاری

اول که عیب مدل CORSAIR H70 رو خودم توی مقاله نوشتم،
دوم که کدوم مدل DVD-RW بالای 100 تومن هست که کیفیتش هم خوب باشه؟!! مجبورید نظر فضایی بدید؟ با این وقت محدود باید سوتی های شماها رو تصحیح کنم یا به بقیه مشاوره بدم؟

رایترهای موجود عملا تفاوت زیادی از لحاظ کیفی با هم ندارن و خرید مدلهای گرونتر بیشتر توهم و حروم کردن پول هست، مفید مختصر و قاطع!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: castlevania
بهتر که نیستن،راندمانشون کمتره و البته دور فنشون هم کمتر، مدل NIRVANA دارای ولوم کنترل کننده ی دور فن هست.
نویزی که تولید می کنن برخلاف ادعای سازنده خیلی بیشتره و بالاتر هست
پس تا حالا خرید nirvana در اولویت هست. در ضمن من یه مدل کولر واسه cpu پیدا کردم که خیلی ازش تعریف میکنن. اسمش اینه :[SIZE=+2]V10[/SIZE]
(RR-B2P-UV10-GP)
اینم عکسش:

top1.jpg

این چطوره؟ البته cpu من core i5 2300 هست و کولری که دنبالشم اینکه بتونم خوب cpu رو اور کنم و در ضمن صداشم نیاد:dراستی یه سوال کوچیک : کیس من در حال حاضر x3 هست. میخواستم ببینم کیس phantom nzxt چطورین؟ کلا از لحاظ کیفیت و کولینگ بدرد میخورن یا نه؟ خیلی از استیلش خوشم میاد. اینم عکسش:
vxj68e6hz9cnzwremyd.jpg

پس تا حالا خرید nirvana در اولویت هست. در ضمن من یه مدل کولر واسه cpu پیدا کردم که خیلی ازش تعریف میکنن. اسمش اینه :[SIZE=+2]V10[/SIZE]
(RR-B2P-UV10-GP)
اینم عکسش:

این چطوره؟ البته cpu من core i5 2300 هست و کولری که دنبالشم اینکه بتونم خوب cpu رو اور کنم و در ضمن صداشم نیاد:dراستی یه سوال کوچیک : کیس من در حال حاضر x3 هست. میخواستم ببینم کیس phantom nzxt چطورین؟ کلا از لحاظ کیفیت و کولینگ بدرد میخورن یا نه؟ خیلی از استیلش خوشم میاد. اینم عکسش:

این کولر به درد نمیخوره عزیز چون هم قیمتش بالاست - هم صداش زیاده -هم اینکه واسه رمهات مزاحمت ایجاد میکنه و توی هر کیسی هم جا نمیشه
گفتم که یه v6 gt بگیر خیلی بهتره
----
اگه این کیس رو بتونی پیدا کنی عالیه
قیمتش هم توی ایران باید بالای 180 باشه

برای کولر v10 بسیار بزرگ و پر هزینه هست انچنان کارایی هم نسبت به این معایب نداره هنوزم از کولر مستر v8 ترجیح می دم حتی به v6 gt اما برای ابی بهترین xspc 360 با قیمت 150 دلار هست که حتی h100 جلوش به نظر نمیاد اما گیر اوردنش فکر نکنم راحت باشه

برای کیس های گرینم کولر ابی باید پشت کیس نصب بشه

دوستان همگی سلام..

راستش من میخوام یه کیس جمع کنم واسه خودم. و بیشتر هدفم گیم هست..گیم خونم پایین اومده و یه چند سالیه گیم درست حسابی نزدم به خاطر این که سیستمم دیگه کشش نداره..

میخوام بدونم با حدود یک میلیون تومن..میشه یه کیسی جمع کرد ( بدون مانیتور و هارد و مودم) که بشه بازی های جدید رو حالا نمیگم با آخرین رزولوشن ولی با کیفیتی که لذت بخش باشه و بشه از بازی لذت برد بازی کرد؟
و حداقل تا یک سال دیگه هم چندان نیازی به ارتقا نداشته باشه؟

اگه میشه ..میتونید کمک کنید بهترین انتخاب ها رو بکنم؟

ممنون میشم..
فقط یه جورایی از نظر کارایی بهترین در بیاد در این رنج!
اینو گفتم که بگم مثلا من تعصبی رو انویدیا بودن یا ATI بودن یا مثلا اینتل و AMD ندارم..فقط میخوام از نظر نتیجه بهترین کارایی رو بهم بده..
و بعدا نگم که اگه فلان کارت رو میگرفتم از یه چیپست دیگه مثلا 5 تومن بالاتر بود ولی کارایی بهتری داشت..و پشیمون بشم!
متوجه اید؟

هر کس نظری داشت بگه..از نظرات همه استفاده میکنم.
ممنون

اگرم نمیشه بگید..چون واسه لب تاپ میتونم تا 3 میلیون هم هزینه کنم ولی واسه پی سی بیشتر از یه تومن نمیتونم.
ولی پی سی برام اولویته..چون درسم تموم شده و نیاز چندانی به لب تاب ندارم فعلا ..

آخرین ویرایش:
برای کولر v10 بسیار بزرگ و پر هزینه هست انچنان کارایی هم نسبت به این معایب نداره هنوزم از کولر مستر v8 ترجیح می دم حتی به v6 gt اما برای ابی بهترین xspc 360 با قیمت 150 دلار هست که حتی h100 جلوش به نظر نمیاد اما گیر اوردنش فکر نکنم راحت باشه

برای کیس های گرینم کولر ابی باید پشت کیس نصب بشه

چرا v8 رو به v6 ترجیح میدی ؟:d

v6 اندازه واترکولینگ h50 خنکه
و این یعنی عالی! که یه ایر کولینگ اندازه یه واترکواینگ پروفرمنس داشته باشه

graph4.gif

نشد دیگه من هر چی گشتم نتونستم چیزی برای مقایسه ی بین این دو پیدا کنم اما مقایسه ی جفتشون با v10 بود که در یک حد اختلاف داشتن h50 کلا به درد بخور نیست h70 خیلی بهتره اما بازم فکر نکن هر کولر ابی خنک تر از هیت سینکی هست تنها چیزی که واقعا تفاوت داره همون مدلی هست که نوشتم 10 درجه از h100 خنک تره

تازه v6 مشکل برخورد با رم سیستم رو داره و داخل هر مادربردی نمی شه گذاشتش مشکل بعدی نویزش هست که مراتب از v8 بیشتره اساس کولر باید بی صدا باشه که این همه هزینه می کنه صداش اذیت نکنه

از قیافه هم که بگذریم v8 بهتره

سلام
آقا فرشید داخل این سیستم هایی که داخل مقالتون پیشنهاد کردید چزی هست که بین این دو تا سیستم باشه؟

سیستم "دره پایین مخصوص بازی" و سیستم متوسط برای بازی"

آخه تفاوت قیمت هاشون خیلی زیاده

یه سیستم میشه بهم معرفی کنید که قیمتش حدود 820 اینا بشه

سلام
آقا فرشید داخل این سیستم هایی که داخل مقالتون پیشنهاد کردید چزی هست که بین این دو تا سیستم باشه؟

سیستم "دره پایین مخصوص بازی" و سیستم متوسط برای بازی"

آخه تفاوت قیمت هاشون خیلی زیاده

یه سیستم میشه بهم معرفی کنید که قیمتش حدود 820 اینا بشه

حالا اون 20 تومنش چیه دیگه؟!

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-LE
VGA:GEFORCE GTX 460 1GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
این سیستم حدود 830 تومن میشه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: aliahmadi2
سلام
الان برای یه سیستم (کیس + مانیتور) که هم بازی های روز رو تا حدود زیادی اجرا کنه، هم جوابگوی برنامه های گرافیکی متوسط مثل فوتوشاپ و کورل ویدئو و افترافکت باشه و حداقل یکی دو سالی نخوام به ارتقا فکر کنم چقدر باید کنار بذارم؟ (قصد خرید تا آخر شهریور دارم، اگه خدا بخواد)
سیستم رده متوسطی که تو مقالتون معرفی کردین می تونه تا یکی دو سال جوابگوی نیاز من باشه؟ یا باید به فکر یه سیستم رده بالا باشم؟

خیلی ممنون از تمام دوستانی که راهنمایی کردن. حالا در آخر کدوم یکی از این مدلهای زیر بهترین گزینه هستند( noise+cooling )(قیمتش مهم نیست):
zalman CNPS10X Extreme
v6 gt
Zerotherm NV120 Nirvana
از این بالایی ها کم صداترینشون کدومه؟
در ضمن این همون کولری هست که برا گرافیک میگفتم. یه همچین چیزی بدرد میخوره؟ برای 560 ti هم وجود داره یا نه؟ :

vauk517251nmsf620qj.jpg

ممنون

این سیستم شماست:

Processorcore i 5 2500 MotherboardMSI P67A-C45 MemoryGskile 2*2GB Graphic CardEVGA GTX 560TI super clock
Power SupplyNZXT 750 w CaseMagnum

من مانیتور و هارد نمیخوام ها...شما مانیتورت هم کلی میبره رو قیمت..

الان اینا 1تومن میشه؟
مموریت چیه؟ نشنیدم تا حالا!
روی مین msi هم مسئله دارم!
بعد بهترین گزینه موجوده؟

کی خریدی شما؟
اگه اور نمیکنی میتونی asus p8h67 بخری که پورت های کاملی دارد مارک رم هم جزو بهترین هاست.
اگه نه asus p8p67.

ممنون

این سیستم شماست:

Processorcore i 5 2500 MotherboardMSI P67A-C45 MemoryGskile 2*2GB Graphic CardEVGA GTX 560TI super clock
Power SupplyNZXT 750 w CaseMagnum

من مانیتور و هارد نمیخوام ها...شما مانیتورت هم کلی میبره رو قیمت..

الان اینا 1تومن میشه؟
مموریت چیه؟ نشنیدم تا حالا!
روی مین msi هم مسئله دارم!
بعد بهترین گزینه موجوده؟

کی خریدی شما؟
مادربرد م شد 200 تومن حدودا
سی پی یو 250
گرافیکم 400 شد . چون نوبرونه خریدم گرون در اومد . الان حدود 300 هست
رم مارکش Gskill هست . برند خوبیه . ناشناس بودن دلیل بر بد بودن نیست اون موقع 65 خریدم الان کمی ارزون شده
کیس 47 تومن
پاور رو 3 سال پیش 160 تومن خریدم . خونه ما نوسان برق زیاد داره . ولی ماشالله هزار ماشالله ... گوش شیطون کر ، هنوز آخ نگفته . سر پاور خرج کردن ضرر نداره که هیچ خیلی هم خوبه . حتما یه برند خوب بگیر.
اینا یه ذره بیشتر از 1 ملیون میشه . ولی موندگاره .
اینو اوخر بهار امسال خریدم
MSI مادربرد خوبیه . شخصا تولیدات جدید MSI رو بهتر از ASUS می دونم . بقیه دوستان هم MSI گرفتن راضی بودن

---------- نوشته در 09:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 PM ارسال شده بود ----------

یه معذرت خواهی به آقا فرشید بدهکارم . لفظم تند بود . ولی همچنان به مواضع ام پایبندم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or