amirhhhhhh
کاربر سایت
سلام مجدد .....خیلی ممنون بابت نظرات و پیشنهادات شما دوستان .... یک سوال دیگه این SSD که اکثر بچه ها میگن چیه ؟؟؟؟ چه کاری میکنه ؟؟؟؟ فایدش چیه ؟؟؟
یک نوع وسیله ذخیره ی اطاعات هست که سرعتی باورنکردنی و قیمتی بالا دارد!مثلا 60 گیگش از 170 شروع میشهسلام مجدد .....خیلی ممنون بابت نظرات و پیشنهادات شما دوستان .... یک سوال دیگه این SSD که اکثر بچه ها میگن چیه ؟؟؟؟ چه کاری میکنه ؟؟؟؟ فایدش چیه ؟؟؟
سلام...
دوستان طی یه سلسله مراتبی250تومن از پولم خرج شد والان نهایت 300 دارم(یه هزاری هم نمیتونم جور کنم) یه کارت گرافیک و سی پی یو میخواستم که به همین مادربوردم بخوره چون نمیتونم براش هزینه بکنم
مادربوردم اینه:Asus g-surf 365
راستی اینو یادم رفت بگم: اگه میشه CPU رو AMD (به علت علاقه بیش از حد به AMD در CPU) و کارت هم فرقی نمیکنه هر کدوم بهتره...
...........................................
اینم جواب بدید ممنون میشم
میخوام کارت گرافیک و سی پی یو خودم رو بدم به خواهرم نمیدونم به مادربوردش میخوره یا نه،کارتم 9500GT وسی پی یو همAMD Athlon 5400 x2 2.8ghz مدله مادربورد خواهرم: Elitegroup P33t-A
راستی رمش هم یه گیگه میخوام یه 1 یا 2 گیگ اضافه کنم بهش،قیمت رم 1 و 2 (باس800) رو میخواستم (نه خیلی گرون باشه و نه ارزون و آشغال)
مرسی.....
همشون در یه سطح هستن تقریبا، اما مدل SAMSUNG F3 یکم سرعتش بیشتره، SATA2 باشن یا 3 هم اصلا تفاوتی نمی کنه، چون سرعتشون به سقف هیچ کدوم نمی رسه و همشون به همه ی مادربردا می خورنسلام
من یه هارد 500 gb Seagate دارم
میخام بفروشمش 1 ترا بگیرم.
بودجه هم حدود 70 یا 80 تومنه.
فک کنم تا این بودجه فقط همین سه تا مدل هست
1_Seagate-SATA 2 - 1 TeraByte / 32mb buffer
2_Western Digital -SATA 2 - 1 TeraByte - 64MB / WD Caviar Green
3_Samsung f3
motherboard : Gigabyte S52s-s3
به نظرتون Sata 2 توصیه میشه.
چون شاید تا سه چهار ماه دیگه کلن سیستم رو ارتقا بدم و مادربورد Sata 3 بگریم . بعدن دردسر ساز نمیشه ؟
حالا کدوم یکی رو پیشنهاد میدین؟
برای نصب ویندوز و هارد اصلی بودن مناسب هستن ؟
ممنون....
سلام مجدد .....خیلی ممنون بابت نظرات و پیشنهادات شما دوستان .... یک سوال دیگه این SSD که اکثر بچه ها میگن چیه ؟؟؟؟ چه کاری میکنه ؟؟؟؟ فایدش چیه ؟؟؟
پاور شاید کافی باشه ولی مدل 585 واتش توصیه میشهبرای این سیستم :
CPU : Intel Core i5 2500 K
M.B : Asus P8P67
VGA : Gainward GTX 560
Ram: Kingmax 2 * 2 GB
HDD : Seagate 1 TB
پاور Green GP530A-EU کافیه ؟
===
برای سیستم بالا چه کیسی بگیرم ؟ اگه چند تا مدل توی قیمت های مختلف معرفی کنید ممنون میشم
===
ماوس تا 30 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
چیز خوبیه!سلام دوستان نظرتون دریاره Cooler Master CPU COOLER V8 چیه ؟؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟ و به Cor i7 2600K میخوره یا نه ؟؟؟؟کیسم هم فالکونه ....... از این بهتر چی سراغ دارین تو قیمت همین؟؟؟
دوست عزیز من 560Ti دارم . دو تا کانکتور برق 6 پین لازم داره . پس هر پاوری می گیری اولا باید 2 تا کانکتور 6 پین برق داشته باشه ... دوما سعی کن Active PFC بگیری . قیمتش بالاس ولی می ارزه . کلا من هیچ وقت سر خرج کردن برای پاور ضرر نکردم .برای این سیستم :
CPU : Intel Core i5 2500 K
M.B : Asus P8P67
VGA : Gainward GTX 560
Ram: Kingmax 2 * 2 GB
HDD : Seagate 1 TB
پاور Green GP530A-EU کافیه ؟
===
برای سیستم بالا چه کیسی بگیرم ؟ اگه چند تا مدل توی قیمت های مختلف معرفی کنید ممنون میشم
===
ماوس تا 30 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
به نظر من برای نصب پاور نیاز به دفترچه نیست . همه چیز مشخصه . در مورد کیس معمولا یه برگه هست که محل اتصال کانکتور های کابل های کیس به مادربرد به صورت شماتیک چاپ شده . اگر به مشکل خوردی می تونی از دفترچه مادربرد هم کمک بگیری .سلام آقا فرشید
میخوام خودم سیستم رو ببندم واسه همین:
توی کیس و پاور های گرین راهنمای نصب فارسی داره؟
من تا به حال تجربه ای نداشتم به نظرت سی پی یو رو داغون میکنم؟
میگن کیس های جدید گرین صداشون زیاده راس میگن؟نصب ویندوز مثل نصب روی سیستمی هست که روش ویندوز نصب شده؟
گرافیک های غیر رفرنس عمر و مصرف برقشون با رفرس ها فرق داره؟
زیاد شد ببخشید.
ممنون.
به نظر من انتخاب کی بورد مربوط به سلیقه شخصه . مثلا من خودم دوست دارم وقتی کلید های کیبورد رو فشار میدم کمی سفت باشه و زیر انگشت هام تق تق صدا بده ولی بعضی کیبورد ها صدای چرق چرق ساییده شدن کلید ها به هم رو میده . یکی دوست داره کلید ها گنده و بر آمده باشه ... یکی دیگه فلت دوست داره ... یکی دوست داره کیبوردش پهن و باشه ... یکی دوست داره جمع و جور باشه .... بهتره بری بازار و کیبوردی رو که می خوای بخری تست کنی .یه کیبورد خوب برا بازی تا سقف 35 تومن معرفی میکنید ؟! اتصال USB هم باشه ...
ممنون ..
دوست عزیز من 560Ti دارم . دو تا کانکتور برق 6 پین لازم داره . پس هر پاوری می گیری اولا باید 2 تا کانکتور 6 پین برق داشته باشه ... دوما سعی کن Active PFC بگیری . قیمتش بالاس ولی می ارزه . کلا من هیچ وقت سر خرج کردن برای پاور ضرر نکردم .
گرافیک 560 کارت خنک و کم جایی هست . می تونی یه کیس معمولی بگیری . متاسفانه تو ایران تنوع مدل های کیس متعلق به green هست . یه سر به سایتش بزنی بد نیست .
عزیز با 35 کیبور خوب واسه گیم نمیشه خرید(حداقل از برندهای معتبر)یه کیبورد خوب برا بازی تا سقف 35 تومن معرفی میکنید ؟! اتصال USB هم باشه ...
ممنون ..
سلام دوستان نظرتون دریاره Cooler Master CPU COOLER V8 چیه ؟؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟ و به Cor i7 2600K میخوره یا نه ؟؟؟؟کیسم هم فالکونه ....... از این بهتر چی سراغ دارین تو قیمت همین؟؟؟
من به جای Gainward GTX 560 ، گرافیک Asus Directcu II GTX 560 Ti رو خریدم .. بقیه اجزای کیس تغییر نکرده . به نظرتون پاور 585 وات کافیه ؟