سلام به همه این سیستمیه که میخوام ببندم ببینید چطوره
بورد : g1-sniper
سی پی یو : intel core i7-3.2Hz-960
پاور : green-gp1000b-gold
رم : a-data-triple channel 6gb-2000-(3*2gb)-gaming experience
کیس : haf x
گرافیک : ؟؟؟؟
این بوردو بیشتر برای این انتخاب گردم که برای بازی های آنلاین پینگو میاره پایین و لگ رو کم میکنه و این نکتش خیلی برام مهمه من میدونم x58 یه خورده قدیمی شده و نهایتش اینه که من 5 یا 6 ساله دیگه یه سیستم دیگه میبندم. فقط تو گرافیکش موندم میخوام دو رو بر 500 هزینه کنم خودم میگم 570 ولی آیا گرافیکی هم هست با این بوجه مثلا sli بشه و قدرتش هم بیشتر باشه و اگه بود این پاور کافیه .
ممنون از لطفتون
شما که میخوای این همه پول خرج کنی وتا 5سال دیگه هم سیستم رو نمیخوای اپدیت کنی بزار یه راهنمایی کوچیک بهت میکنم cpuکه شما انتخاب کردی برای نسل بعد بازیها به مشکل جدی میخوری چون این cpuاز امتیازاتی پشتیبانی نمیکنه بعلاوه اینکه اپدیت جدید ویندوز هفت هم که اومد پشتیبانی از این ویجگیها شروع شد بعلاوه در ویندوز هشت هم که میخواد بیاد دیگه این نوع امتیازات میاد رو کار وبرای گیمهای جدید برنامه نویسها به احتمال بسیار زیاد با توجه به اومدن کنسولهای نسل بعد از این امتیازها استفاده میکنن که مهترین امتیازی که سری جدید cpuاینتل داره پشتیبانی از :
Advanced Vector Extensions که مخففش میشه(AVX)
بزرگترین کاری که این ویجگی میکنه تا زمان حال هیچ cpuدیگه قادر نیست مگه اینکه سری bulldozerشرکتamdبیاد که هنوز تو بازار نیومده قابلیت محاسبات شناور داخلی از 128بیت به256بیت ارتقائ پیدا میکنه بعلاوه چندین امتیازات دیگه این avxداره که الان جاش نیست توضیح بدم
چند تا از امتیازات جدید cpuاینتل هم داره مثل:
transcendental mathematics,
AES encryption
SHA-1
که به طور خلاصه یه نوع تغییر اساسی در پردازش اطلاعات کامپیوتری بعد از سال 2003ما شاهد هستیم
با این حساب اگر میخوای سیستمی داشته باشی که برای بازیهای اینده دچار مشکل نشی وهمچنین روی سیستم عاملهای اینده هم سرعت خوبی داشته باشی واز تمام امکاناتش بتونی بهره ببری توصیه من سری اینتل sandy bridgeهست که جدیدترین هستن واز این قابلیتها برخوردار یا اینکه صبر کن سری bulldozerشرکتamd بیاد که تا چند ماه اینده میاد ولی اگه الان میخوای ببندی حتما sandybridgeببند تا در اینده بتونی از تمام امکانات ویندوز 8وگیمها سود ببری
توصیه من cpuاینتل مدل2600kهست که حدود 360تا380قیمت داره اگرم ارزونتر میخوای 2500kروبگیر که حدود 250تا 280هست قیمت بستگی به فروشگاهی داره که ازش خرید میکنی در ضمن این دو تا cpuهم قدرتی بالاتر از 950دارن
فرق 2500kبا2500معمولی هم در انلاک برای اورکلاک هست..
مادر برد این سری cpuها که سوکت 1155هم هستن خیلی ارزونتر از مدلهای i7هستن میتونی از روی مادر برد پول اضافه بیاری ویه 580gtxبگیری یا اینکه 6990..ولی اگه 6990قدرت بسار زیاد تری نصبت به 580داره وحدود قیمتشم الان دستم نیست..
فقط یه نکته در اخر بهت بگم راجب به مادر برد حواست باشه چیپست مادر برد h61نباشه چون دوتا رم بیشتر نمیخوره...