مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام ......بچه ها من بـــــــــــــــــــد جــــــــــــور بین مادربورد P8P67 معمولی و P8P67 Deluxe گیر کردم ...یکی میگه هیچ فرقی نمی کنه یکی میگه خیلی فرق میکنه ...... آقا تورو خدا منو نجـــــــــــــــات بدیــــــــــــــن از این ســـــــــــــــــر در گومــــــــــــــــــــــــی

سلام به همه این سیستمیه که میخوام ببندم ببینید چطوره
بورد : g1-sniper
سی پی یو : intel core i7-3.2Hz-960
پاور : green-gp1000b-gold
رم : a-data-triple channel 6gb-2000-(3*2gb)-gaming experience
کیس : haf x
گرافیک : ؟؟؟؟
این بوردو بیشتر برای این انتخاب گردم که برای بازی های آنلاین پینگو میاره پایین و لگ رو کم میکنه و این نکتش خیلی برام مهمه من میدونم x58 یه خورده قدیمی شده و نهایتش اینه که من 5 یا 6 ساله دیگه یه سیستم دیگه میبندم. فقط تو گرافیکش موندم میخوام دو رو بر 500 هزینه کنم خودم میگم 570 ولی آیا گرافیکی هم هست با این بوجه مثلا sli بشه و قدرتش هم بیشتر باشه و اگه بود این پاور کافیه .
ممنون از لطفتون

این بوردو بیشتر برای این انتخاب گردم که برای بازی های آنلاین پینگو میاره پایین و لگ رو کم میکنه و این نکتش خیلی برام مهمه من میدونم x58 یه خورده قدیمی شده و نهایتش اینه که من 5 یا 6 ساله دیگه یه سیستم دیگه میبندم. فقط تو گرافیکش موندم میخوام دو رو بر 500 هزینه کنم خودم میگم 570 ولی آیا گرافیکی هم هست با این بوجه مثلا sli بشه و قدرتش هم بیشتر باشه و اگه بود این پاور کافیه .
ممنون از لطفتون
شما که میخوای این همه پول خرج کنی وتا 5سال دیگه هم سیستم رو نمیخوای اپدیت کنی بزار یه راهنمایی کوچیک بهت میکنم cpuکه شما انتخاب کردی برای نسل بعد بازیها به مشکل جدی میخوری چون این cpuاز امتیازاتی پشتیبانی نمیکنه بعلاوه اینکه اپدیت جدید ویندوز هفت هم که اومد پشتیبانی از این ویجگیها شروع شد بعلاوه در ویندوز هشت هم که میخواد بیاد دیگه این نوع امتیازات میاد رو کار وبرای گیمهای جدید برنامه نویسها به احتمال بسیار زیاد با توجه به اومدن کنسولهای نسل بعد از این امتیازها استفاده میکنن که مهترین امتیازی که سری جدید cpuاینتل داره پشتیبانی از :
Advanced Vector Extensions که مخففش میشه(AVX)
بزرگترین کاری که این ویجگی میکنه تا زمان حال هیچ cpuدیگه قادر نیست مگه اینکه سری bulldozerشرکتamdبیاد که هنوز تو بازار نیومده قابلیت محاسبات شناور داخلی از 128بیت به256بیت ارتقائ پیدا میکنه بعلاوه چندین امتیازات دیگه این avxداره که الان جاش نیست توضیح بدم
چند تا از امتیازات جدید cpuاینتل هم داره مثل:
transcendental mathematics,
AES encryption
SHA-1
که به طور خلاصه یه نوع تغییر اساسی در پردازش اطلاعات کامپیوتری بعد از سال 2003ما شاهد هستیم

با این حساب اگر میخوای سیستمی داشته باشی که برای بازیهای اینده دچار مشکل نشی وهمچنین روی سیستم عاملهای اینده هم سرعت خوبی داشته باشی واز تمام امکاناتش بتونی بهره ببری توصیه من سری اینتل sandy bridgeهست که جدیدترین هستن واز این قابلیتها برخوردار یا اینکه صبر کن سری bulldozerشرکتamd بیاد که تا چند ماه اینده میاد ولی اگه الان میخوای ببندی حتما sandybridgeببند تا در اینده بتونی از تمام امکانات ویندوز 8وگیمها سود ببری
توصیه من cpuاینتل مدل2600kهست که حدود 360تا380قیمت داره اگرم ارزونتر میخوای 2500kروبگیر که حدود 250تا 280هست قیمت بستگی به فروشگاهی داره که ازش خرید میکنی در ضمن این دو تا cpuهم قدرتی بالاتر از 950دارن
فرق 2500kبا2500معمولی هم در انلاک برای اورکلاک هست..
مادر برد این سری cpuها که سوکت 1155هم هستن خیلی ارزونتر از مدلهای i7هستن میتونی از روی مادر برد پول اضافه بیاری ویه 580gtxبگیری یا اینکه 6990..ولی اگه 6990قدرت بسار زیاد تری نصبت به 580داره وحدود قیمتشم الان دستم نیست..
فقط یه نکته در اخر بهت بگم راجب به مادر برد حواست باشه چیپست مادر برد h61نباشه چون دوتا رم بیشتر نمیخوره...

فرق اساسیی ندارند فقط Deluxe هم از SLI ساپورت میکنه و پنل USB 3 دوتا جلو داره که میتونید مثلا به جای قسمت دیویدی رام کیس بزارین!
بنظرم وقتی Z68 هست دیگه لازم به پول اضافه برای Deluxe نیست!امکاناتش هم فول هست!
یه مدل Z68 با نام P8Z68-V هست که وقتی پردازش گرافیکی سنگین نیاز نداری از گرافیک سیستم به گرافیک داخل CPU سوئیچ می کنه . اینجوری مصرف برق سیستم هم بهینه تره . گزینه عالی ای هست

Last edited by a moderator:
با نظر این دوستمون موافقم . یه مدل Z68 با نام P8Z68-V هست که وقتی پردازش گرافیکی سنگین نیاز نداری از گرافیک سیستم به گرافیک داخل CPU سوئیچ می کنه . اینجوری مصرف برق سیستم هم بهینه تره . گزینه عالی ای هست
خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز ... بین P8Z68-V و P8Z68-V Pro فرقی هم هست چون از نظر قیمت 20 تومن با هم فرق دارن اگر Pro امکانات بیشتر داره اونو بردارم

سلام ......بچه ها من بـــــــــــــــــــد جــــــــــــور بین مادربورد P8P67 معمولی و P8P67 Deluxe گیر کردم ...یکی میگه هیچ فرقی نمی کنه یکی میگه خیلی فرق میکنه ...... آقا تورو خدا منو نجـــــــــــــــات بدیــــــــــــــن از این ســـــــــــــــــر در گومــــــــــــــــــــــــی

اگه هنوز هم بعد از اینهمه راهنمایی متوجه تفاوتاشون نشدی هیچ کدوم بدردت نمی خوره، هر مدلی توی سایت ASUS یه صفحه داره و توضیحات و مشخصاتش نوشته شده، توی سایتای معتبر دیگه هم بررسی ازش زیاده،وقتی نمی تونی از اینا استفاده کنی یعنی اصلا انتخاب با شما نیست، هر مدلی که کارشناسش داره می گه رو باید بخری.

ممنون از لطفتون
انتخاب درستی نیست و همین الان هم این مادربرد در آخرین روزهای زندگیش هست، دلیل محکمی هم نیست که بخوای پلاتفرم 1155 رو به 1366 تغییر بدی و سرعت کمتری هم بگیری
اون کارت Killer 2100 هم با اینکه قراره برتریهایی داشته باشه در عمل تفاوت زیادی با مدلهای حرفه ای دیگه نمی کنه،

از اینها گذشته مادربرد G1 Sniper 2 هم با تراشه ی Z68 بتازگی معرفی شد که اگه اصرار داری حتما بخری می تونی صبر کنی تا اون بیاد
گرافیک هم همون GTX 570 بهترین انتخابه، بیخود دنبال مدل بهتر نباش.

هیچ کس هیچ نظری نداره بده .
آقا فرشید که همه رو راهنمایی کردن به جز ما .
راستی حدود پولی که میخوام واسه این سیستم بزارم 800 900 تومان هستش

CPU:INTEL Core I5 2500k
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M-PRO
VGA:GEFORCE GTX 450 1GB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
با این سیستم بهترین راندمان رو می گیری واسه کارت.

خیلی ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز ... بین P8Z68-V و P8Z68-V Pro فرقی هم هست چون از نظر قیمت 20 تومن با هم فرق دارن اگر Pro امکانات بیشتر داره اونو بردارم
نه، هیچ فرقی نیست، دوتا مدل عین همن، فقط اسماشون فرق می کنه!

ممنون دوست عزیز ولی من تو لینک دیدم که اکثرا اولی سریعتر بود.
قضیه چیه؟
شاید رفتید توی یه لینک دیگه:d
تا جایی که من دیدم 2500K با اختلاف شدید جلوتر بود!/:)
فقط همون طور که گفتم یه سری جاها نوشته Lower is Better
در ضمن آبیه سر هست یه وقت اشتباه نکنی!

تفاوتcpu 2500 معمولی با 2500k تو چیه؟

مدلهای با پسوند K اصطلاحا مولتی باز دارن و تا حد زیادی قابلیت اورکلاک کردن و افزایش راندمان دارن، مدلهای معمولی رو نمیشه افزایش فرکانس داد و فرکانسشون ثابت هست.

ممنون از راهنماییتون
من قانع شدم که 1155 بگیرم اونم مدل 2600k که خیلی تو سایتا تعریفش رو میکنن ولی چنتا بورد و رم معرفی کنین . رم بیشتر از 4 باشه و اینکه میگن رم 1333-1600یا 2000 فرقشون چیه و چقدر تو کارایی تاثیر دارن .نظرتون رو درباره پاوری هم که انتخاب کردم هم بگین و اینکه اگه یه ssd بخرم بازی ها رو برای سرعت بیشتر روی اون باید نصب کنم .
اینا چطورن : GIGABYTE - Z68XP-UD5 و ASUS - Maximus IV Extreme
ممنون از راهنمایی تون و نماز روزه تون هم قبول باشه اینشالله

ممنون از راهنماییتون
من قانع شدم که 1155 بگیرم اونم مدل 2600k که خیلی تو سایتا تعریفش رو میکنن ولی چنتا بورد و رم معرفی کنین . رم بیشتر از 4 باشه و اینکه میگن رم 1333-1600یا 2000 فرقشون چیه و چقدر تو کارایی تاثیر دارن .نظرتون رو درباره پاوری هم که انتخاب کردم هم بگین و اینکه اگه یه ssd بخرم بازی ها رو برای سرعت بیشتر روی اون باید نصب کنم .
شما دقیقا برای سیستم بودجتون چقدره؟و اینکه با مانیتور میخواین یا نه چون مانیتور برای بازی خیلی مهمه!

ممنون از راهنماییتون
شما بودجه کلی رو بگو، اینکه چیا مناسب هست رو ما پیشنهاد می دیم

من مانیتور دارم lg w2262 full hd هم هست .من فقط کیس میخوام هارد هم دارم البته یه خورده قدیمی شده یه 500و یک 160 .بوجه هم دورو بر 2.200 هست

توی مقاله ی سخت افزار سیستم رده حرفه ای رو می تونی در نظر داشته باشی. با این تفاوت که گرافیکش رو 580 کنی و پردازنده رو 2600K

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or