سلام
دوستان من میخوام دوتا سیستم جمع کنم
یکی برای طراحی و نقشه کشی حرفه ای که قیمتش بین 1/5 تا 1/8 بشه
یکی دیگه هم یک سیستم معمولی میخوام تا 600 تومن
ممنون.
سلام دوستان ،من دوستم یه سیستم داره میخواد ارتقاش بده ، مادر بوردش قدیمیه ولی میگه میخواد همینو تا جای که امکان داره ارتقا بده.یه خواهشی از دوستان دارم که بگن این سیستم تا چه حد قابل ارتقا است.آخرین سی پی یو ، گرافیک ، رم و ... که روش میکشه رو با قیمت بزارین یه دنیا ممنون میشم.
سیستم الانشم اینه.قبلا هم گذاشتم ولی دوستان گفتند ارزش ارتقا دادن نداره.ولی تو رو خدا اگه میشه بگین تا چقدر قابل ارتقا است.
Motherboard : Asus Commando
VGA: 8500 GT 512MB
CPUs: Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
RAM : 2GB
سلام
ممنون.
CPU:INTEL Core I7 2600K
RAM:CORSAIR 4*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8P67D-Deluxe
VGA:ZOTAC Geforce GTX 460 DDR5
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
SDD:OCZ Vertex 3 120GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:685W GREEN
CASE:GREEN INFINITY
این برای طراحی و نقشه کشی بود که بالاترین راندمان محاسباتی رو داره و از شتابدهنده ی خوبی هم برای طراحی برخورداره. بدلیل استفاده از SSD زمان بارگذاری نقشه ها و طرح هاش هم فوق العاده بالاست.
سلام دوستان ،من دوستم یه سیستم داره میخواد ارتقاش بده ، مادر بوردش قدیمیه ولی میگه میخواد همینو تا جای که امکان داره ارتقا بده.یه خواهشی از دوستان دارم که بگن این سیستم تا چه حد قابل ارتقا است.آخرین سی پی یو ، گرافیک ، رم و ... که روش میکشه رو با قیمت بزارین یه دنیا ممنون میشم.
سیستم الانشم اینه.قبلا هم گذاشتم ولی دوستان گفتند ارزش ارتقا دادن نداره.ولی تو رو خدا اگه میشه بگین تا چقدر قابل ارتقا است.
هیچ قطعه ایش قابل ارتقا نیست که ارزش خریدن داشته باشه، کامل بزارتش کنار، یکی دیگه بخره.
هر چند که میشه یه Q6600 و رم 4 گیگ روش گذاشت ، اما اگر از قدرت تفکر استفاده کنی می بینی که هزینش بیشتر از خرید قطعات نسل جدیدتر میشه و راندمان خیلی کمتری هم میده.
سلام
ببخشید 2 تا سوال دیگم دارم کدوم برند برای این کارت گرافیک پیشنهاد میکنید؟یا فرقی ندارن و این که پاور 535 نوع a رو بگیرم یا b و قیمتشم اگه بگید ممنون میشم
سلام
ممنون.
سلام دوست عزیز
پیشنهاد من اینه :
INTEL Core I5 2600K سی پی یو مناسبیه . Cash بالا تو کار سنگین کمک خوبیه
رم با فرکانس بالا و تایمینگ پایین لازم نداری . 8 گیگ رم 1600 معمولی خوبه . ولی باید ویندوز را 64 بیتی نصب کنی
یه مادر برد با چیپ ست Z68 خوبه . علاوه بر این که قابلیت اور کلاک داره ، می تونی از واحد پردازشی داخل سی پی یو ، وقتی بار گرافیکی سنگینی احتیاج نداری استفاده کنی . یه p68 معمولی هم می تونی بندازی . مادر برد بیشتر از 250 تومن پول دور ریختنه
گرافیک GTX 560ti گزینه خوبیه . کارت گرافیک بالای 400 تومن نخر . چون بعد از سه سال تکنولوژی اش قدیمی میشه . کارت 400 تومنی راحت 3 سال برات مثل مرد کار میکنه
برای هارد یه پیشنهاد ویزه دارم : یه هارد SSD بخر برای ویندوز و برنامه هایی که پردازش سنگینی دارن . یه هارد معمولی 1TB هم برای ذخیره محتوا
برای آپتیکال درایو یه بلوری رایتر بگیری خوبه . می تونی فایل های حجیمی که داری رو رو دیسک بلو ری بزنی
پاور بالای 650 وات از نوع Active PFC بگیر . مارکش فرق زیادی نداره . من یه مدل ترمال تیک دیدم که میشد کابل های اضافی رو از پاور جدا کرد . به نظر گزینه خوبی میاد
کیس هم یه مگنوم گرین بگیر . طراحی معکوس داره . زیاد خرج کیس نکن . پاور مهمتره بهتره اضافه پول کیس رو خرج پاور کنی
برای اون یکی سیستم هم از پلتفرم AMD با گرافیک مجتمع استفاده کن . با 500 تومن سر و ته اش هم میاد .
---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:49 AM ارسال شده بود ----------
دوست عزیز ارزش ارتقا نداره ولی اگر اصرار داری پیشنهاد من اینه :
یه سی پی یو 4 هسته ای Q6600 بنداز روش
برای گرافیک GTX 550ti یا اگه پول درای GTX560ti بگیر
رم رو هم بگن 4 گیگ
ولی باورکن ارزش ارتقا نداره . پول دور ریختنه
---------- نوشته در 01:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------
سلام
ببخشید 2 تا سوال دیگم دارم کدوم برند برای این کارت گرافیک پیشنهاد میکنید؟یا فرقی ندارن و این که پاور 535 نوع a رو بگیرم یا b و قیمتشم اگه بگید ممنون میشم
گرافیک 560ti دو تا ورودی 6 پین برای برق داره . پس پاور هم باید 2 تا کانکتور برق 6 پین باید داشته باشه . در ضمن برای پاور 650 وات بگیر .کیس رو ارزونتر انتخاب کن مثلا مگنوم . با اضافه پول رو پاور سرمایه گذاری کم . باور کن بیشتر ارزش داره .
---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 AM ارسال شده بود ----------
سلام
برای برند بستگی به کاربردتون داره اگه اور میکنید باید برید سراغ ASUS و MSI و اگه میخواین کارایی مناسبی براتون داشته باشه برند EVGA عالی هست!
در مورد پاور هم همونطور که گفتند 2 تا کانکتور 6 پین نیاز داره که سری 635 US گرین داراست!که در واقع 650 وات کامل هست با قیمت حدود 125 و برای کارت شما بهترین گزینه هست! اگر هم زیاد اهل اور هستید 700 وات به بالا توصیه میشه!
دوستان طی یه سلسله مراتبی250تومن از پولم خرج شد والان نهایت 300 دارم(یه هزاری هم نمیتونم جور کنم) یه کارت گرافیک و سی پی یو میخواستم که به همین مادربوردم بخوره چون نمیتونم براش هزینه بکنم
مادربوردم اینه:Asus g-surf 365
راستی اینو یادم رفت بگم: اگه میشه CPU رو AMD (به علت علاقه بیش از حد به AMD در CPU) و کارت هم فرقی نمیکنه هر کدوم بهتره...
...........................................
اینم جواب بدید ممنون میشم
میخوام کارت گرافیک و سی پی یو خودم رو بدم به خواهرم نمیدونم به مادربوردش میخوره یا نه،کارتم 9500GT وسی پی یو همAMD Athlon 5400 x2 2.8ghz مدله مادربورد خواهرم: Elitegroup P33t-A
راستی رمش هم یه گیگه میخوام یه 1 یا 2 گیگ اضافه کنم بهش،قیمت رم 1 و 2 (باس800) رو میخواستم (نه خیلی گرون باشه و نه ارزون و آشغال)
مسلما هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری ولی کلا تراشه p67 جزو تراشه های رده بالای اینتل هست . فرق مادربردهایی که با این تراشه ساخته میشن فقط تو امکاناتشون هست . مثلا یه مادربرد 2 تا LAN داره مسلما به درد کاربر خونگی نمی خوره . به امکانات مادربرد ها نگاه کن ببین اگه به کارت میاد بگیر ولی اگه نمیاد لازم نیست یه مادربرد لوکس بگیری
سلام خدمت دوستان سیستمی که میخوام ببندم رو براتون مینویسم ....این سیستم حیف نیست P8P67 بندازی روش ...من با دوستان که صحبت کردم گفتن P8P67 Deluxe بنداز .....اگر نظر دیگری نسبت به سیستم دارین بگین ...با تشکر ... Procecer Intel Cor i7 2600K M.B ASUS P8P67 Delux Corsair Dual 1600 8GB DDR3 Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 Seagate 2TB SATA power Green 635 us
Case Falcon Green
برای فوتوشاپ نیاز به رم بالا هست و مادربرد اثر چندانی در کارایی نداره . گرافیک بالا هم نمی خواد .
برای MAX یه سی پی یو با کش بالا و رم بالا نیاز داری . هم چنین به یه کارت گرافیک کوآدرو نیاز داری . با کارت های گرافیک معمولی فرق داره . برای رندر گیری ساخته شده و به درد بازی نمی خوره . البته قیمتش هم بالاست
مادر برد لوکس نخر . همون P8P67 عالیه . آپولو که نمی خوای هوا کنی !