hardark
کاربر سایت
برای فیلم و طراحی. Asus ML229H یا LG Flatron IPS226V کدوم بهتره؟IPS ها بدرد بازی نمی خورن، شما برای چه کاری بهشون نیاز داری؟؟
---------- نوشته در 10:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------
برای این جور تبدیل ها فکر کنم بشه با برنامه مناسب از کودا هم استفاده کرد که با ۵۸۰۰ تقریبا ۲۵-۲۶ درصد سریع تر از ۲۶۰۰ جواب می ده. اما با ۲۶۰۰ و بک کارت گرافیک معمولی فکر کنم به صرفه تر در بیاد. ابن هم تست پرفورمنس: http://www.youtube.com/watch?v=lz019TuZ5dg اگر محدودیت بودجه نداری بسته به برنامه یان امکان وجود داره که تعداد بیشتری ۵۸۰۰ استفاده کنی که به طور موازی با هم کار می کنند.نوشته شده توسط sirwan![]()
![]()
با عرض سلام خدمت اساتید ودوستان عزیز لطفا من را در این کار راهنمای کنید .من میخوام یک سیستم بخرم برای تبدیل کردن فایل های تصویری متفاوت به فایل DVD-من میخوام که سرعت سیستم زیاد باشه که این کار رو سریع انجام بده.شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید.با تشکر
شما باید یا یه مادربرد X58 بخری و یه پردازنده ی 6 هسته ای مثل 980X بندازی روش یا یه مادربرد Z68 بخری و یه پردازنده 2600K بندازی روش و برای Convert کردن فرمتهای مدیا می تونی از قابلیت داخل پردازنده هم استفاده کنی که قابلیت جدیدیه بنام Quick Sync و فقط توی این نسل پردازنده ها وجود داره و سرعت تبدیل رو خیلی زیاد می کنه.
من گزینه ی دوم رو پیشنهاد می دم.
آخرین ویرایش: