سلام خدمت دوستان سیستمی که میخوام ببندم رو براتون مینویسم ....این سیستم حیف نیست P8P67 بندازی روش ...من با دوستان که صحبت کردم گفتن P8P67 Deluxe بنداز .....اگر نظر دیگری نسبت به سیستم دارین بگین ...با تشکر ...
Procecer Intel Cor i7 2600K
M.B ASUS P8P67 Delux
Corsair Dual 1600 8GB DDR3
Sapphire HD 6870 1GB GDDR5
Seagate 2TB SATA
power Green 635 us
Case Falcon Green
ببخشیداريال دوستاتون روی هوا نظر دادن، اصلا نمی دونن فرقشون چی هست...
برای رندر گیری ساخته شده و به درد بازی نمی خوره . البته قیمتش هم بالاست
به کارت کوادرو نیاز ندارن، فقط اگر باشه توی زمان اجرا و Viewport فریم بیشتری می گیرن، ولی هیچ نقشی در کیفیت و زمان رندر Scene نداره.
مرسی از راهنمایی ..... این کارت گرافیکی که میگی از sapphir 6870 بهتره ؟؟؟ شرکت سازندش کیه ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟ یک سوال دیگه این که میگی امکانات P8P67 کمتر از Deluxe یعنی چه امکاناتی ؟؟؟؟ .... باتشکر فراوان
برای شما هیچ لزومی به خرید کارت گرونقیمت مثل 560 نیست، این کارتا فقط بدرد بازی می خوره، نمی دونم چرا دوستان اینقدر قضایا رو منحرف می کنن از مسیر اصلی، کسی که گرافیک کار می کنه باید کارت 560 بخره؟؟؟!!
امکانات کمتر یعنی تعداد پورتهای SATA ی کمتر، تعداد USB کمتر، تعداد اسلات گرافیک کمتر و عدم پشتیبانی از SLI...
با عرض سلام خدمت اساتید ودوستان عزیز لطفا من را در این کار راهنمای کنید .من میخوام یک سیستم بخرم برای تبدیل کردن فایل های تصویری متفاوت به فایل DVD-من میخوام که سرعت سیستم زیاد باشه که این کار رو سریع انجام بده.شما چه سیستمی رو پیشنهاد میکنید.با تشکر
شما باید یا یه مادربرد X58 بخری و یه پردازنده ی 6 هسته ای مثل 980X بندازی روش یا یه مادربرد Z68 بخری و یه پردازنده 2600K بندازی روش و برای Convert کردن فرمتهای مدیا می تونی از قابلیت داخل پردازنده هم استفاده کنی که قابلیت جدیدیه بنام Quick Sync و فقط توی این نسل پردازنده ها وجود داره و سرعت تبدیل رو خیلی زیاد می کنه.
من گزینه ی دوم رو پیشنهاد می دم.
بنده خدایی پیدا نمیشه به ما کمک کنه؟
فک کنم جواب شما رو دادم، دقت نکردی حتما.
سلام دوستان از بین مدلهای ips کدوم رو پیشنهاد میدید؟
Asus ML229H یا LG Flatron IPS226V
IPS ها بدرد بازی نمی خورن، شما برای چه کاری بهشون نیاز داری؟؟
سلام
بچه ها نظرتون راجع به این سیستمی که میخوام بگیرم چیه؟ اگه تغییراتی لازمه لطفا بگین(مجموع قیمت بالای 2 میلیون نشه...):
CPU : core i5 2500k
M-Board : P8P67
RAM : Corsair 8 GIG
VGA : GTX 580 1.5 GB
POWER : 700W Thermaltake
CASE : Green Falcon
H.D.D : 1 Tr 64 Western
Monitor : Samsung 2285 LED
بنظرتون سی پی یو ضعیف نیست؟
SSD چی؟حتما باید بگیرم؟
فوق العادست سیستم، چیزی هم کم نداره،
فقط کیس Falcon برای کارت 580 مناسب نیست، بهتره INFINITY بخری یا CoolerMaster HAF
برای SSD هم که ضروری هست، مخصوصا با اون هارد سری GREEN بهتره مدل 60 یا 120 گیگی OCZ VERTEX 3 رو بخری.
میشه یه سیستم واسه بازی در حد خفن تو مایه های 1 تومن بگین ؟
مقاله ی من رو مطالعه کنید و سیستم رده متوسط و بالا رو ببینید.