saeed_cpu_full
کاربر سایت
برای رزولیشن بالا جواب نمیده . باید رو رزولیشن پایین اجراشون کنی . اگه کارت گرافیک رو ارتقا بدی بهتره .سلام اقا فرشید من یک سیستمی می خوام که بتونه بازی های جدید رو 90 درصد برا MW3 و BF3 بتونه این ها رو رو یک رزولیشن معمولی و با کیفیت معمولی اجرا کنه ( برای مولتی پلیر بازی کردن می خوام ) می خوام ببینم این سیستمی که دارم جواب گو هستیا نه اگه نه در حد یک تغغیر جزئی که مفید واقع بشه چه چیزی رو پیشنهاد می کنید ؟
Core 2 Dou 2.4
RAM : 2
9500 GT یک گیگ
اول بگو برای چه کاری می خوای تا بهتر راهنماییت کنیمسلام ....من میخوام یک سیستم بخرم و 1میلیون و 300 هزار تومان فقط برای کیس بودجه تعیین کردم نظر شما چیه ؟؟؟؟؟ سی پی یو اینتل باشه و مادربورد ایسوس
دوستام گفتن برای سی پی یو cor i7 2600k بردار و مادربورد هم یکی از مدل های p8p67 بردارم .......نظر شما چیه ؟؟؟؟ یک مشخصات کامل از یک سیستم توپ توپ با این بودجه به من بگین؟؟؟؟
CPu athlon x3 440 ----------------------------- 60,000درود دوستان یه سیستم کامل با بودجه 700 تومن برای گیم معرفی کنید واسه فامیل میخوامb-)
بی احترامی نباشه ولی مورد سیستم شما با رم بیشتر حل نمیشه . یعنی افزایش رم تاثیری تو کارایی نداره . سلرون ها رو شخصا شبهه پردازنده می دونم . بعد از ارتقا پردازنده می تونی به کارت گرافیک و رم فکر کنی .
درود دوستان یه سیستم کامل با بودجه 700 تومن برای گیم معرفی کنید واسه فامیل میخوامb-)
بدون شک دومی با تفاوت بسیار!دوستان کدام ازاین سی پی یو هارو بخرم؟
amd phenomII x6 1100t
intel i5 2500k
عزیز اینا دیگه آخرین چیزایین که ممکنه احتیاج به راهنما داشته باشن! ولی خیر، راهنمایی برای پاور در کار نیست، برای برخی مدلهای کیس راهنمای تصویری خلاصه ای داره.سلام آقا فرشید
میخوام خودم سیستم رو ببندم واسه همین:
توی کیس و پاور های گرین راهنمای نصب فارسی داره؟
من تا به حال تجربه ای نداشتم به نظرت سی پی یو رو داغون میکنم؟
میگن کیس های جدید گرین صداشون زیاده راس میگن؟نصب ویندوز مثل نصب روی سیستمی هست که روش ویندوز نصب شده؟
گرافیک های غیر رفرنس عمر و مصرف برقشون با رفرس ها فرق داره؟
زیاد شد ببخشید.
ممنون.
با این پول کیبورد با کیفیت از برند معتبری نمی تونی بخری، من کیبورد Farassoo 8900 یا کیبورد معمولی Microsoft رو پیشنهاد می دم، کیفیت ساخت دومی از کیبوردای مثل گیمینگ از برندای درپیت خیلی بهتره.یه کیبورد خوب برا بازی تا سقف 35 تومن معرفی میکنید ؟! اتصال USB هم باشه ...
ممنون ..
سلام ....من میخوام یک سیستم بخرم و 1میلیون و 300 هزار تومان فقط برای کیس بودجه تعیین کردم نظر شما چیه ؟؟؟؟؟ سی پی یو اینتل باشه و مادربورد ایسوس
دوستام گفتن برای سی پی یو cor i7 2600k بردار و مادربورد هم یکی از مدل های p8p67 بردارم .......نظر شما چیه ؟؟؟؟ یک مشخصات کامل از یک سیستم توپ توپ با این بودجه به من بگین؟؟؟؟
نه عزیز، متاسفانه برای هیچ عنوانی مناسب نیس ، چه برسه به بازیهای مطرح تعطیلات 2012!سلام اقا فرشید من یک سیستمی می خوام که بتونه بازی های جدید رو 90 درصد برا MW3 و BF3 بتونه این ها رو رو یک رزولیشن معمولی و با کیفیت معمولی اجرا کنه ( برای مولتی پلیر بازی کردن می خوام ) می خوام ببینم این سیستمی که دارم جواب گو هستیا نه اگه نه در حد یک تغغیر جزئی که مفید واقع بشه چه چیزی رو پیشنهاد می کنید ؟
Core 2 Dou 2.4
RAM : 2
9500 GT یک گیگ
من به جای Gainward GTX 560 ، گرافیک Asus Directcu II GTX 560 Ti رو خریدم .. بقیه اجزای کیس تغییر نکرده . به نظرتون پاور 585 وات کافیه ؟
بودجه محدوده، نمیشه دیگه مخصوص بازی اسم گذاشت، ولس سیستم رده پایین یا رده متوسط مقاله مناسب کار شماست.درود دوستان یه سیستم کامل با بودجه 700 تومن برای گیم معرفی کنید واسه فامیل میخوامb-)
با 200-225 سه قلم جنس میخوام. کیس، هارد 2TB و موس
1- کیس: مهمترین مسئله برام بی صدا بودنه. میخوام صدا رو خفه کنه! بعد حداقل 5 عدد جای هارد و بعد ابعادش به محفظه کیس میز کامپیوترم بخوره. ابعاد محفظه 50x30x50 البته برای ارتفاع بخش ورودی 50 سانت هست ولی در داخل محفظه 10 سانت به ارتفاع برای جریان هوا اضافه شده یعنی در مجموع 60 سانت. عمق هم 7 سانت با دیوار فاصله داره که میشه 57 سانت. سه مدل از گرین X-3 و Falcon و orbit رو پسندیدم ولیبه سه دلیل به فالکون راقب نیستم یکی طولش همش 5 سانت برای جریان هوا و کابل های پشت باقی میذاره تازه اگه لب به لب بکشمش جلو بعد با X-3 مقایسه کردم هیچ توجیه اختلاف قیمتی پیدا نکردم چون از لحاظ فنی خیلی نزدیک به هم بودن و بعدی هم کنترلر فن نداره. اگه مدل مناسب تری خصوصاً از برندهای دیگه هست لطفاً معرفی کنید.
2- هارد 2TB: فکر نکنم با این بودجه انتخابی جز سیگیت یا وسترن خاویار گرین داشته باشم.سرعت اصلاً برام مهم نیست. آخه الآن از هارد بدجوری ضربه خوردم. 14 ماه پیش 129 تومن پول دادم گرون ترین و سریع ترین هارد وسترن رو خریدم WD2002FAEX کل پاساژ ایران و رضا رو زیر رو کردم فقط یه مغازه داشت اونم خودش وارد کرده بود. حالا 2-3 هفتس بد سکتور شده اونم بدجوری! گارانتی تعویض داتیس داره (با خود مغازه در ارتباطه) به نظرتون اگه تعویض نکردن چجوری باهاشون برخورد کنم که تعویض کنن؟! :d یه هارد 500 مکستور از قدیم دارم شکر خدا آخ نگفته. یه سکتور خراب هم نداره! حالا وسترن بگیرم احتمال خرابیش کمتره یا سیگیت یا چیزه دیگه هست؟
3- موس: هرچی شما بگین. فقط خوش دست باشه. موس خوب PS2 پیدا میشه یا همه خوبا USB شدن؟ چون آخرین باری که موس عوض کردم 10 سال پیش یه موس فراسو داشتم عین چی برام کار کرد آخرم سیمش رو قطع کردم تا خراب شد! در صورت امکان USB نباشه یکی برای احتمال کمتر خرابی میگم یکی هم الآن مشکلی که دارم یه موس USB وصل کردم تا از USB جداش نکنم کامپیوتر sleep نمیشه!!! خلاصه صبح تا شب تو دستمه چیز خوب میخوام.
پیشاپیش ممنونم.
این مقایسه س فیل و فنجون هست!دوستان کدام ازاین سی پی یو هارو بخرم؟
amd phenomII x6 1100t
intel i5 2500k
شما که میخوای این همه پول خرج کنی وتا 5سال دیگه هم سیستم رو نمیخوای اپدیت کنی بزار یه راهنمایی کوچیک بهت میکنم cpuکه شما انتخاب کردی برای نسل بعد بازیها به مشکل جدی میخوری چون این cpuاز امتیازاتی پشتیبانی نمیکنه بعلاوه اینکه اپدیت جدید ویندوز هفت هم که اومد پشتیبانی از این ویجگیها شروع شد بعلاوه در ویندوز هشت هم که میخواد بیاد دیگه این نوع امتیازات میاد رو کار وبرای گیمهای جدید برنامه نویسها به احتمال بسیار زیاد با توجه به اومدن کنسولهای نسل بعد از این امتیازها استفاده میکنن که مهترین امتیازی که سری جدید cpuاینتل داره پشتیبانی از :سلام به همه این سیستمیه که میخوام ببندم ببینید چطوره
بورد : g1-sniper
سی پی یو : intel core i7-3.2Hz-960
پاور : green-gp1000b-gold
رم : a-data-triple channel 6gb-2000-(3*2gb)-gaming experience
کیس : haf x
گرافیک : ؟؟؟؟
این بوردو بیشتر برای این انتخاب گردم که برای بازی های آنلاین پینگو میاره پایین و لگ رو کم میکنه و این نکتش خیلی برام مهمه من میدونم x58 یه خورده قدیمی شده و نهایتش اینه که من 5 یا 6 ساله دیگه یه سیستم دیگه میبندم. فقط تو گرافیکش موندم میخوام دو رو بر 500 هزینه کنم خودم میگم 570 ولی آیا گرافیکی هم هست با این بوجه مثلا sli بشه و قدرتش هم بیشتر باشه و اگه بود این پاور کافیه .
ممنون از لطفتون
یه مدل Z68 با نام P8Z68-V هست که وقتی پردازش گرافیکی سنگین نیاز نداری از گرافیک سیستم به گرافیک داخل CPU سوئیچ می کنه . اینجوری مصرف برق سیستم هم بهینه تره . گزینه عالی ای هستفرق اساسیی ندارند فقط Deluxe هم از SLI ساپورت میکنه و پنل USB 3 دوتا جلو داره که میتونید مثلا به جای قسمت دیویدی رام کیس بزارین!
بنظرم وقتی Z68 هست دیگه لازم به پول اضافه برای Deluxe نیست!امکاناتش هم فول هست!