javadsadeghi
کاربر سایت
سلام
danitondar و farshidstar2012 عزیز ممنون از پاسختون
حقیقتش من منظورم این بود که اگه امکان داره با این قیمت یه لیست قطعات بهم معرفی کنید ولی خب شاید سرتون شلوغه
من خودم یه هفته طول کشید تا تونستم یه لیست با اطلاعات ناقض خودم جور کنم لیست رو براتون میزارم دوست دارم نظرتون رو بدونم و اگه میشه اشکالاتش رو رفع کنید
cpu : intel ci5 2500
main : asus p8p67 pro
ram : corsair 8g 1600
hard : seagate sata2 1t 64mb
drive : bluray reader
drive : dvd writer
modem : zoltrix
monitor : samsung bx 2280 plus led
case : green x-3
power : green gp 885 b
mouse - keyboard - speaker - sound card : 150 t
ups : faran 600w
قیمتی که خودم دارم 1,760 بدون گرافیک حالا اگه شما بتونید به من قیمت بدید ممنون میشم
کارت گرافیک رو ننوشتم چون هنوز انتخاب نکردم میخوام بدونم توی بازار این قطعات رو با چه قیمتی میتونم بگیرم و هر چی موند رو بزارم برای گرافیک حالا یه 100 یا 200 هم بیشتر از 2 تومن شد اشکالی نداره
نظرتون راجع به این سیستم چیه ؟ به درد کارم میخوره یا نه ؟ قیمت این قطعات توی بازار چنده ؟ برای یه همچین کاری و همچین سیستمی چه گرافیکی به دردم میخوره ؟ مانیتورم چطوره با قیمت 300 بهتر میتونم بگیرم یا نه ؟ کیفیت کابل HDMI بهتره یا DVI ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم ولی تک تک سوالها جوابشون برام مهمه
بازم ممنونم
danitondar و farshidstar2012 عزیز ممنون از پاسختون
حقیقتش من منظورم این بود که اگه امکان داره با این قیمت یه لیست قطعات بهم معرفی کنید ولی خب شاید سرتون شلوغه
من خودم یه هفته طول کشید تا تونستم یه لیست با اطلاعات ناقض خودم جور کنم لیست رو براتون میزارم دوست دارم نظرتون رو بدونم و اگه میشه اشکالاتش رو رفع کنید
cpu : intel ci5 2500
main : asus p8p67 pro
ram : corsair 8g 1600
hard : seagate sata2 1t 64mb
drive : bluray reader
drive : dvd writer
modem : zoltrix
monitor : samsung bx 2280 plus led
case : green x-3
power : green gp 885 b
mouse - keyboard - speaker - sound card : 150 t
ups : faran 600w
قیمتی که خودم دارم 1,760 بدون گرافیک حالا اگه شما بتونید به من قیمت بدید ممنون میشم
کارت گرافیک رو ننوشتم چون هنوز انتخاب نکردم میخوام بدونم توی بازار این قطعات رو با چه قیمتی میتونم بگیرم و هر چی موند رو بزارم برای گرافیک حالا یه 100 یا 200 هم بیشتر از 2 تومن شد اشکالی نداره
نظرتون راجع به این سیستم چیه ؟ به درد کارم میخوره یا نه ؟ قیمت این قطعات توی بازار چنده ؟ برای یه همچین کاری و همچین سیستمی چه گرافیکی به دردم میخوره ؟ مانیتورم چطوره با قیمت 300 بهتر میتونم بگیرم یا نه ؟ کیفیت کابل HDMI بهتره یا DVI ؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم ولی تک تک سوالها جوابشون برام مهمه
بازم ممنونم