vahid_ba
کاربر سایت
بله منظورم همینی که توی لب تاپ های 5110 هست بودش ،
خودم روی کامپیوترم 4670 دارم میخواستم ببینم کدوم قوی تره
4670 که روی pc داری قویتره
قابل تغییر هست، مدل G11 هم فقط آبی رنگ هست.ببخشید این کیبورد لاجیتک G15 نور کلید هاش چه رنگی هست ؟ توی یه عکس قرمزه و توی یه عکس دیگه آبی ، و آیا قابل تغییر هست ؟ برای ست شدن با سیستمم میگم ، چون من آبی میخوام ، اگه آبی نمیشه میشه یه کیبرد مخصوص گیم که یا بدون نور باشه یا با نور آبی باشه بهم معرفی کنید ؟
ممنون
این بودجه خیلی محدوه ، چه برای سرور و چه برای PC و نمیشه قطعات خیلی قوی هم براش معرفی کرد:دوستان يه سيستم ( فقط سيستم مانيتور دارم) در حد ٤٥٠ تا نهايتا ٥٠٠ معرفي ميكنيد براي شركت ميخام كه ميخاد به عنوان سرور استفاده بشه پس كارت گرافيكشو قوي نگيد بجاش قطعات ديگه رو قوي تر بگيدليستشو و حدود قيمتشو ميگيد كه جمش كنم
ممنون
نه مشکلی نداره حتی تا 4 سال دیگه البته هیچ چیز غیر ممکن نیست ممکنه 1/5 سال هم بازیها رو ساپورت کنه ولی سی پی یو ربطی نداره به بازی بیشتر باید تمرکز رو بزاری برای کارت گرافیک پاور هم باید قطعات رو در نظر بگیری قطعات رو بگو تا پاورو بگیم!اگه میخوای بین اون دوتا انتخاب بشه اولی از سمت راست!آقا فرشید به نظرت i5 2500تا چند سال دیگه نفس داره(بازی هارو تا 2سال ساپورت میکنه؟)؟کدوم بهتره؟cooler master 600w silent Prcorsair 650w tx
سلام یه کیس مخصوص بازی با 700-800 تومن معرفی کنید !
راستی سیستم رو بر اساس amd جمع کنیم بهتره یا intel !؟
آقا فرشید به نظرت i5 2500تا چند سال دیگه نفس داره(بازی هارو تا 2سال ساپورت میکنه؟)؟کدوم بهتره؟cooler master 600w silent Prcorsair 650w tx
دوست عزیز تومان اینقدر ارزش داره که می خوای باهاش دستگاه سه کاره هم بخری؟؟!سلام به همه دوستان
لطفا یه پرینتر سه کاره معرفی کنید ~50 تومان
سپاس
نیما تا 100 تومان که فقط می تونی green بخری :dولی تا 140 شاید یک چیز خوب گیرت بیاد nvidiaیا cooler master بخریدوستان چندتا کیس ( منظورم خود کیس هستش) تا 100 تومن معرفی کنید . از برند های مختلف . ترجیحا لینک هاشون هم باشه
دوستان چندتا کیس ( منظورم خود کیس هستش) تا 100 تومن معرفی کنید . از برند های مختلف . ترجیحا لینک هاشون هم باشه