با 160 تومن می تونی Canon PIXMA MX350 رو انتخاب کنی که مدل معروفیه و راندمانش هم قابل قبولهپس قیمتو 150 در نظر بگیرین . یه سوال فنی من در حال حاضر به پرینتر نیاز دارم (سه کاره بودنو برای روز مبادا گفتم ) کلا سه کاره شدن دستگها چقدر تو قیمتش تاثیر داره ؟ منظورم اینه که بنظر شما من میتونم حالا با 150 , یه پرینتر نسبتا بهتری بگیرم , هر وقتم اسکنر خواستم خدا کریمه......
دوستان چندتا کیس ( منظورم خود کیس هستش) تا 100 تومن معرفی کنید . از برند های مختلف . ترجیحا لینک هاشون هم باشه
لطفاً برای خرید اسپیکر راهنماییم کنید ، چه اسپیکری برای گیم و فیلم بگیرم ؟ که صدای دالبی پخش کنه؟ ، ممنون
یه کیسی هم در حدود 30-40 تومن میتونید معرفی کنید؟ .... اونقدر نمیتونم هزینه کنم.
با تشکر!
ممنون رضا، X9 رو دیدم خویه و لی قیمتش بالا ست آنقدر نمی خوام هزینه کنمالبته کیس x-9 گرین هم بد نیست ی سری به سایتش بزن . اما در آخر سلیقه ایه نیما .
لبته یا 200 پول بده ی چیز خوب بگیر یا کلا پولت رو خرج نکن . این نظر منه رفیق.
ممنون رضا، X9 رو دیدم خویه و لی قیمتش بالا ست آنقدر نمی خوام هزینه کنم
فرشید خسته نباشی عزیز . میخواستم بدونم mainboardـی هم CPU فنوم و هم phenom II رو ساپورت کنه . چیپ AM3 و AM2 .
لطفاً برای خرید اسپیکر راهنماییم کنید ، چه اسپیکری برای گیم و فیلم بگیرم ؟ که صدای دالبی پخش کنه؟ ، ممنون
کیس GREEN MAGGNUM Plusیه کیسی هم در حدود 30-40 تومن میتونید معرفی کنید؟ .... اونقدر نمیتونم هزینه کنم.
با تشکر!
آیا این مدل رم : CORSAIR 2*3GB ddr3 2000
به این مادربورد : P8P67 PRO میخوره ؟
آخه تو سایت ASUS که نزده بود
به این مادربورد : P8Z68 PRO چی ؟
یه وقت نخرم نخوره
هارد 2TB چی پیشنهاد میکنید که بی سرو صدا باش و خرابیش هم کم باشهو مطمئنا سرعت خوبی هم داشته باشه
SEAGATE 7200.12 الان قیمتش چنده ؟
سلام... یه سی پی یو و مین میخواستم که روی هم 250 تومن بیشتر نشه. ممنون... راستی برند ازراک چه جور برندی هست؟