مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

جناب فرشید ...
فن پردازنده ای که در راهنمای خرید سخت افزار معرفی کرده بودید Zerotherm NV120 Nirvana را نتونستم پیدا کنم و CORSAIR H70 قیمتش خیلی بالا رفته!!! لطـفا با بودجه 150 هزار برای سیستم زیر یک فن پردازنده معرفی کنید که نیازی به سرویس و بازبینی مکرر نداشته باشد.

M/B: ASUS P8P67 DELUXE
CPU: 2600K
CASE: Cooler Master HAF X
RAM: Corsair 1600 Vengeance

(اگه از برند Noctua پیشنهاد بدید تهیه کردنش برام راحتره)

2- تفاوت OCZ VERTEX 3 و OCZ AGILITY 3 چیست؟غیر از سرعت Read/Write

سلام دوستان چه مادربوردی رو واسه این سیستم پیشنهاد می کنید
vga:asus gtx580 direct cuii
intel i7 2500k
crrosair 4gb 1600
wd black500gb
plextor sata dvd
green x3
green850wat

می تونی ASUS P8P67 رو بخری، اگه SLI می خوای مدل PRO رو بگیر.
جناب فرشید ...
فن پردازنده ای که در راهنمای خرید سخت افزار معرفی کرده بودید Zerotherm NV120 Nirvana را نتونستم پیدا کنم و CORSAIR H70 قیمتش خیلی بالا رفته!!! لطـفا با بودجه 150 هزار برای سیستم زیر یک فن پردازنده معرفی کنید که نیازی به سرویس و بازبینی مکرر نداشته باشد.

M/B: ASUS P8P67 DELUXE
CPU: 2600K
CASE: Cooler Master HAF X
RAM: Corsair 1600 Vengeance

(اگه از برند Noctua پیشنهاد بدید تهیه کردنش برام راحتره)

2- تفاوت OCZ VERTEX 3 و OCZ AGILITY 3 چیست؟غیر از سرعت Read/Write

اون فن که موجود هست اما کمتر شده، H 70 هم الکی گرون شده وگرنه مدلای H80 و H100 هم بزودی میان که قیمتشون مناسبه.
فن های برند معروف Nocuta هم خیلی گرونه ولی مدل NHU-12P مدل خیلی خوبیه، ولی وارد کنندش یه جورایی شونه می گیره و گارانتیش هم اونقدر معتبر نیست

Vertex 3 و Agility 3 هم راندمانشون خیلی نزدیکه و همه چیزشون شامل برد و کنترل کننده و فریم ور یکی هست، فقط تراشه های NAND یی که داره یکم سرعت پایینتر هست که باعث میشه بعضی جاها از مدل بزرگتر عقب بیفته.

با سلام
یک سیستم کلی بامانیتور میخوام جمعا یک میلیون تومان بشه

CPU:INTEL Core I5 2300
RAM:CORSAIR 2*2GB DDR3 1600
M/B:ASUS P8H61M
VGA:GEFORCE GTX 460 768MB
HDD:Seagate 7200.12 1 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN X3
MONITOR:SAMSUNG 2045

حدود 1060 تومن میشه.

سلام یه سوال من مقالتون رو خوندم میخواستم بدونم این قیمت ها اپدیت میشن ؟ با تشکر
چون تغییرات قیمتها گاهی اوقات سریع و متوالی هست امکان آپدیت قیمتهای مقاله نیست، اما می تونید لیست رو اینجا مطرح کنید و دوباره درخواست قیمت کنید تا پاسخ داده بشه.

جناب فرشید
این فن پردازند NHU-12P که معرفی کردید دو مدل داره دقیقا منظور شما کدام هست
NHU-12P SE2
NHU-12P SE14
خیلی ممنون

نخیر، فقط یک مدله،
اونی که شما می گی NH-C12P SE14 هست که طراحیش کامل فرق داره ، منظور من همون SE2 بود.

دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم بین دومدل Western Digital External My Book Essential 1TB وWestern Digital Portable My Passport Element 1TB موندم کدوم رو انتخاب بکنم بنظر شما کدوم بهتره و از نظر حمل و نقل و کارایی بهتره

هارد MY Book از نوع هاردهای رومیزیه و برای تامین برقش باید از آداپتور استفاده کنی و با توجه به وزنی که داره(1.18 کیلوگرم) برای جابه جایی مناسب نیست. هارد Elements Portable SE , هارد سبک تر و مناسب تری نسبت MY Book هست و برای جا به جایی مناسبتره (200 گرم)و برای تامین برقش هم نیازی به آداپتور نداره و برقش رو از پورت USB تامین میکنه .
هر دو هارد هم در رده خودشون از بهترین ها هستند. (هارد My Passport Essential SE هم انتخاب خوبیه و برای جابه جایی مناسبه, با وزن 200 گرم )

درود
یه راهنمایی میخواستم در خصوص ارتقا خواهشمندم که صاحب نظرها پاسخ دهند
من یه سیستم دارم با این مشخصات البته زیاد وارد نیستم تنها به برنامه sissoftware sandera اکتفا کردم که مشخصات را دربیارم
cpu:Model : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+Speed : 2.71GHz
میپندارم که دو هسته ای باشد
Mainboard : GigaByte GA-MA770-S3
Video Adapter : NVIDIA GeForce 9600 GT (64 SM4.0 1.8GHz, 1GB DDR3 1.8GHz 256-bit, PCIe 2.00 x16
Total Memory : 4GB DIMM DDR2
پاور هم 500 وات گرین هست
با نگرش به اینکه در پاییز امسال با بازی های جالبی روبرو هستیم میخواستم بدونم چه چیزی را تعویض کنم که برایم دشواری پیش نیاد(خیلی هم نمیخواد خفن باشه بالاخره باز باید تعویض کنیم)
چند روزی است که بازی witcher2 را خریداری کردم یه جورایی احساس میکنم گیر میکنه البته روان هست اما یه جاهایی جالب نیست البته بازی به نوبه خودش خراب هست, میپندارم همان کمبود فیزیک هست که کارت گرافیک ما نداره
با اینحال در کنار بازی, برنامه اتوکد, آرشیکد و برنامه گرافیکی هم استفاده میکنم هرچند دراینباره برنامه ها اونقدر خفن کار نمیکنم و سروکارم با اتوکد و آرشیکد هست

خرسند میشوم که دیدگاه دوستان اهل فن را بدانم و مرا یاری کنند
سپاسگذارم

درود
من یه سیستم دارم با این مشخصات البته زیاد وارد نیستم تنها به برنامه sissoftware sandera اکتفا کردم که مشخصات را دربیارم
Video Adapter : NVIDIA GeForce 9600 GT (64 SM4.0 1.8GHz, 1GB DDR3 1.8GHz 256-bit, PCIe 2.00 x16
پاور هم 500 وات گرین هست
با نگرش به اینکه در پاییز امسال با بازی های جالبی روبرو هستیم میخواستم بدونم چه چیزی را تعویض کنم که برایم دشواری پیش نیاد(خیلی هم نمیخواد خفن باشه بالاخره باز باید تعویض کنیم)
چند روزی است که بازی witcher2 را خریداری کردم یه جورایی احساس میکنم گیر میکنه البته روان هست اما یه جاهایی جالب نیست البته بازی به نوبه خودش خراب هست, میپندارم همان کمبود فیزیک هست که کارت گرافیک ما نداره
با اینحال در کنار بازی, برنامه اتوکد, آرشیکد و برنامه گرافیکی هم استفاده میکنم هرچند دراینباره برنامه ها اونقدر خفن کار نمیکنم و سروکارم با اتوکد و آرشیکد هست

سپاسگذارم
cpuکه خیلی ضعیفه یه دونه cpuچهار هسته ایی مدل athlonx4 640بگیر که با مادر بردت هم میخونه ودیگه نیاز نیست پاور ومادر بردت رو عوض کنی قیمت cpuهم دور و بر 105تا108هستش میزان رم سیستم هم خوب هست چون برای بازی خوشبختانه سیستم کامپیوتر با کنسولها فرق میکنه از نظر پهنای باند رم سیستم وکامپیوترها بیشتر در کارت گرافیک نیاز به پهنای باند دارن تا سیستم پس همون ddr2هم بسه ..
فقط میمونه کارت گرافیکت 9600یه نمه ضعیفه اگه بتونی یه 6770بگری که عالیه قیمتش حدود 180تا195هست اگرم میخوای کمتر پول بدی یه دونه450gtsبگیر که150تا160قیمتشه... برنداشون سعی کن msiیا یه برند معروف بگیری البته asusخیلی گرونه اگرم میخوای هنوز کمتر پول بدی دیگه کارتی که بتونی روش دایرکس11بازی کنی وفریم بعلاوه کیفیت خوبی بهت بده نیست...

• Like
Reactions: Johnny_23
درود
پاور هم 500 وات گرین هست

سپاسگذارم

در کل سیستم شما تمام قطعاتش ضعیفه و اون مادربرد هم پردازنده ای رو که ارزش ارتقا داشته باشه قبول نمی کنه، گرافیکت هم که پایینترین چیزیه که میشه باهاش بازیها رو در حد مینی مم کیفیت اجرا کرد، یا از فکر ارتقا بیا بیرون و تمام قطعات اصلی سیستم رو عوض کن و یا قید بازیهای جدید روفعلا بزن.

• Like
Reactions: Johnny_23
خوب پس با این حساب من چه کنم؟
ما را حسابی ناامید کردید, این سیستم رو من یادمه هشتصد تومان خرجش کردم البته سه سال پیش, با این اوصاف من چیکار کنم؟:(

ما را حسابی ناامید کردید, این سیستم رو من یادمه هشتصد تومان خرجش کردم البته سه سال پیش, با این اوصاف من چیکار کنم؟:(

خب دلیل نمیشه که، خونه که نیست سرمایه باشه قیمتش بالاتر بره، فن آوری های جدید همیشه سریع و مستمر بروز می شن و قطعات جدید امروز فردا قدیمی میشن. شما هم سه سال ازش استفاده کردی که عمر طبیعی سیستم هست و بهت سرویس داده، این حساب نیست؟؟

همون که گفتم ؛ ارزش ارتقا نداره، قطعات اصلی رو باید عوض کنی.

چرا خالی می بندی 3 سال پیش خودم با 400 تومن بستم همین سیستم رو البته به جز گرافیک فاکتورشم هست

pc همینه باید خرج کنی تا به خودت بیای از مد افتاده باید همون روزی که سیستم جدید می بندی به فکر ارتقاش در ماه های اینده باشی که چیکار کنی بهتره

سلام
اقا من یکم تو این قضایای سیستم بستن تعطیلم:d 500 دارم این دو تا رو مد نظر دارم Nvidia GeForce GTX 560 Ti
Intel Core i3 - 3.1GHz - 2100 فقط مادربورد و کیس چی پیشنهاد میکنید؟(کارت شبکه و هارد و دیویدی درایو و ... رو دارم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or