مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.من کارت asus rx570 strix دارم موقع خرید پاور حواسم نبود که کارتم 8 پین میخوره واسه همین مجبور شدم از تبدیل 6 به 8 استفاده کنم مشکلی برای کارت یا پاور پیش نمیاد؟
پاورم 480 وات هست
از این مدل تبدیل استفاده میکنم

Attachments

• Screenshot_2020-03-12-13-03-06-811_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-03-12-13-03-06-811_com.android.chrome.jpg
    799.1 KB · مشاهده: 8
راهکار با کمترین هزینه اینه که فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید به GTX 1650 که برای بازی Ori and the will of the wisps کافیه و احتمالا پردازندتون هم تا حدی کفایت میکنه براش. چون بازی فقط 4 رشته Thread رو کاملا استفاده میکنه که در حد پردازنده ی ضعیف شما هم هست.
یه راهکار دیگه اینه که قطعات فعلی سیستمتون رو ارتقا بدید. مثلا پردازنده رو به Core i7 3770، رم رو به 8 گیگابایت و کارت گرافیک رو به GTX 1650/1660 ارتقا بدید. البته هزینه کردن برای قطعات منسوخ ایراد این روش هست.

بهترین کار هم خرید سیستم جدیده.این سیستم رده پایین برای این بازی و بازیهای جدید توصیه میشه تا ارزش خرید داشته باشه:
ممنون از راهنماییتون واقعیت من فقط به خاطر همین یک بازی قصد ارتقا دارم و کار دیگه به جز اون ندارم . قیمت این گرافیک رو نگاه کردم حدود 3.5 اینطورا بود با قیمت پایین تر گرافیک دیگه ای نیست بشه فقط با اون اجرا کرد ؟

سلام گرافیک برای مانیتور 144hz ک بشه بازی هارو روی حالت معمولی و نه کیفیت بالا بازی کرد چ پیشنهاد میدین؟
1080ti خوبه ؟
رزولیشن صفحه هم 2560*1080 هست .

با سلام این مشخصات سیستم من میباشد که برای 5 سال پیش است:
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3:
Intel Core i7-4790K:
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10:
Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB
Western Digital Caviar Blue 1TB:
Asus 24X DRW-24D3ST
Noctua NH-U14S
*Enermax Revolution X'T 730W *Gold
میخواستم مادربورد و رم ارتقاء بدم که در اصل ارتقاء مادربورد برای اینه که رم ddr 4 ساپورت کنه میشه با حدود 5 تومن یه مادربورد و رم 16 متناسب با اون و مشخصات سیستم معرفی کنید با تشکر

• Like
Reactions: SAEED_TAJ
پردلزنده ات که خیلی خوبه و الانم با پردازنده های جدید از نظر پرفورمنس رقابت میکنه..در مورد رم هم اگر اشتباه نکنم باید پردازنده هم تعویض کنی چون نسل ۴ رم ddr4 ساپورت نمیکنه..من اگر باشم همینو نگه میدارم و بجاش گرافیک خوبی میگیرم و رم ها رو افزایش میدم
Intel Core i7-4790K:
Asus 24X DRW-24D3ST
Noctua NH-U14S
میخواستم مادربورد و رم ارتقاء بدم که در اصل ارتقاء مادربورد برای اینه که رم ddr 4 ساپورت کنه میشه با حدود 5 تومن یه مادربورد و رم 16 متناسب با اون و مشخصات سیستم معرفی کنید با تشکر

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

• Like
Reactions: mostafawarcraf
پردلزنده ات که خیلی خوبه و الانم با پردازنده های جدید از نظر پرفورمنس رقابت میکنه..در مورد رم هم اگر اشتباه نکنم باید پردازنده هم تعویض کنی چون نسل ۴ رم ddr4 ساپورت نمیکنه..من اگر باشم همینو نگه میدارم و بجاش گرافیک خوبی میگیرم و رم ها رو افزایش میدم

دمت گرم ولی مشکل اینه رم پیدا نمیکنم الان همه رم جدید میفروشن.

رمهات که خیلی خوبن..ولی من باشم این دو تا رو میفروشم دو تا ۸ گیگشو میخرم و دوال چنل میندازم..۱۶ گیگ تا چند سال آینده راحت جواب میده
دوتا دیگه از همین بزارم یا پیشنهاد دیگه ای دارید؟

• Like
Reactions: mostafawarcraf
1-این ماینیگ بودن چی هست و فقط روی کارت گرافیک هست؟
2-آیا به صرفه هست که دسته دوم بگیرم بعضی از قطعات رو یا نمی صرفه و آک بگیرم بهتره؟ برای دسته دوم گرفتن کجا رو پیشنهاد میکنید و چجوری باید از سلامت قطعه مطمئن شد؟؟؟؟
ماینینگ با کارت گرافیک هست، ریگ با چندین گرافیک میگیرن 24 ساعته در حال کار کردن برای چندین ماه یا حتی سال.
حالا نمیدونم دست دوم منظورت کدوم قطعات هست اما Rx580 دست دوم اکثرا ماین شده هست و اگه میخوای بگیری یا نو بگیر یا دست دوم از کسی که میشناسی بخر، ماینینگ تاثیری روی پرفورمنس گیم نداره و ممکنه بخری و تا آخر هم نفهمی ماین شده خریدی اما بعضیا هستن که ناشیانه با دمای بالا ماین کردن و کارتو داغون کردن.

در مورد مدل کارتی که گفتی من پیشنهاد نمیکنم، آرمور MSI بشدت بد قیافه و زشته انگار دو تیکه لاک چسبوندن روی چیپش دارن میفروشن اون به کنار قیمتشم الکی بالاس از MSI ـا فقط گیمینگشو پیشنهاد میکنم که اونم اگه دیده باشی قیمتش تو ایران نجومیه هنوز نفهمیدم چرا :D، میتونی Sapphire Nitro Plus 8gb بگیری هم کیفیت خیلی بهتری داره و کل بدنش فلزیه از نظر کولینگ هم جز بهترینا هست دیجی 2850 میده، یک ورژن Special Edition ـم داره که نزدیک سه تومنه اورکلاک شده که فک میکنم قوی ترین مدل Rx580 باشه، پیشهناد من رو اینه.

• Like
Reactions: Augustus
سلام ...

CPU:INTEL Core I5 4690
RAM:CORSAIR 2*4GB DDR3 1600
M/B:ASUS B85-/GAMER
VGA:AMD 280X 3GB DDR5
HDD:Seagate 7200.12 2 TB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:600W GREEN
CASE:GREEN X1

میخواستم لطف کنید بگید در حال حاظر اولویت به ترتیب با ارتقاع کدوم قطعه این سیستم هست که فریم بهتری بگیریم در بازی های جدید و چه قطعه ای جایگزین بشه مثلا برای گرافیک چه قطعه ای و همینطور بقیه .
تشکر .
سلام دوستان ... کارت گرافیک MSI RX 580 Armor 8G گرفتم برای ارتقاع سیستم ... چون در بیشتر بازی ها از 1060 نودیا بهتر عمل میکرد و از لحاظ قیمت هم حتی ارزون تر بود ... الان یه سوال دارم برخی میگن مدل آرمور خوب نیست واقعاً اینطوریه ولی مدل های دیگه از لحاظ قیمتی تفاوت مخصوصی داشتن ... حالا واقعاً اینطوریه یا نه ؟ ... کارت البته یه ضمانت 1 ساله هم داره .

سلام.من کارت asus rx570 strix دارم موقع خرید پاور حواسم نبود که کارتم 8 پین میخوره واسه همین مجبور شدم از تبدیل 6 به 8 استفاده کنم مشکلی برای کارت یا پاور پیش نمیاد؟
پاورم 480 وات هست
از این مدل تبدیل استفاده میکنم

استفاده از تبدیل کار درستی نیست و بهتره پاور قویتری بخرید. در کوتاه مدت شاید جوابگو باشه ولی هم به پاور و هم به کارت گرافیک فشار وارد میکنه.

ممنون از راهنماییتون واقعیت من فقط به خاطر همین یک بازی قصد ارتقا دارم و کار دیگه به جز اون ندارم . قیمت این گرافیک رو نگاه کردم حدود 3.5 اینطورا بود با قیمت پایین تر گرافیک دیگه ای نیست بشه فقط با اون اجرا کرد ؟

من پایین‌ترین مدل موجود مناسب برای بازی رو توصیه کردم، وگرنه کارت گرافیک GTX 1060 یا RX 570 یا حتی GTX 1050Ti هم برای این بازی کفایت می‌کنه. سعی کنید محصولی رو بخرید که ارزش خرید داشته باشه و برای بازیهای دیگه هم بکار بیاد، بعدا هم بشه با قیمت مناسب فروخت. یا این که کلا دست دوم بخرید.

سلام گرافیک برای مانیتور 144hz ک بشه بازی هارو روی حالت معمولی و نه کیفیت بالا بازی کرد چ پیشنهاد میدین؟
1080ti خوبه ؟
رزولیشن صفحه هم 2560*1080 هست .
کارت GTX 1080Ti معادل RTX 2080 هست و هر دو برای این رزولوشن و نرخ فریم بالای 100 در بازیها مناسب هستند.

Intel Core i7-4790K:
Asus 24X DRW-24D3ST
Noctua NH-U14S

همونطور که گفتن اصلا به فکر ارتقای قطعات نباشید، مگر این که پردازنده، مادربرد و رم رو همزمان ارتقا بدید. افزایش ظرفیتِ حافظه و خرید ماجولهای DDR3 هم مقدور هست.
گلوگاه سیستم شما در بازیها اول کارت گرافیکتون هست، نه رم یا حتی پردازنده.

سلام ،
مانیتور میشه پیشنهاد بدین لطفا با این مشخصات
IPS - Freesync - 144Hz - HDR10+ - 24/27 inch

قابلیت HDR10 رو که در هیچ مانیتوری که موجود هم باشه نمیشه پیدا کرد و اگر هم در مدلی باشه بسیار گرونتر از حد معمول هست.
بهترین مانیتور موجود با پنل VA و 144 هرتز با قابلیت Free Sync هم MSI Optix MPG27CQ هست که اونم از قبل مونده و بزودی دیگه گزینه ای با این مشخصات در بازار نخواهد بود. چون تولیداتِ کم‌ کیفیتِ داخلی با پنل‌های چینی از برندهای "سام" و "جی پلاس" جای واردات مانیتور از برندهای معتبر رو گرفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or