مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام خسته نباشید
با بودجه حدود 24 تومن میشه یه کامپوتر کامل متشکل از کیس و مانیتور و... بست که از این مدل لپ تاپ ایسوس
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ROG Strix G531GU - B
بهتر باشه، یا در حدش باشه؟
سی پی یو i7 داره، کارت گرافیک 1660 داره، از همه مهم تر صفحه نمایش 120 هرتز فول اچ دی داره.یه مانیتور اینجوری توی بازار پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟

ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
درسته..جنابعالی که استاد هستید ولی سیستمی که گفتن پردازنده اش برای این کارت ضعیفه و نهایت پرفورمنس رو نمیده..
ایشون نپرسیدن گلوگاه میشه یا نه، گفتن چه کارتی برای این سیستم میشه خرید.
گلوگاه شدن پردازنده هم به تنهایی دلیلی بر انتخاب کارت گرافیک ضعیف‌تر نیست، چون قبل از ارتقا و با همین سیستم هم به کارت گرافیکِ ضعیف‌تر برتری داره. باید قطعه‌ یا قطعاتی رو که گلوگاهه ارتقا داد.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

بعدم این سیستم ۱۱۵۰ دیگه پردازنده خیلی بهتری براش وجود نداره که بشه بعدا ارتقا داد.مکر اینکه گرافیک رو بگیره و بعدا پردازنده و‌مادربرد تعویض کنه

آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید
با بودجه حدود 24 تومن میشه یه کامپوتر کامل متشکل از کیس و مانیتور و... بست که از این مدل لپ تاپ ایسوس
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل ROG Strix G531GU - B
بهتر باشه، یا در حدش باشه؟
سی پی یو i7 داره، کارت گرافیک 1660 داره، از همه مهم تر صفحه نمایش 120 هرتز فول اچ دی داره.یه مانیتور اینجوری توی بازار پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟

ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
این سیستم از هر نظر راندمان بالاتری داره، ولی نمایشگر 120 یا 144 هرتزی گرونه، مانیتور کم وارد میشه و اونی که تولید میشه هم در این سطح نیست:

قیمتمدلنام قطعه
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان)
(سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان)
Intel Core i5 9400F
(Intel Core i5 8400)
(AMD Ryzen 5 3600)
CPU
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF H370-PRO GAMING
(ASUS PRIME Z370-A II)
(ASUS PRIME B450-Plus AM4)
MotherBoard
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX RTX2060S A8G 8GB GDDR6
(GIGABYTE RX 5700 GAMING OC 8GB GDDR6)
VGA
۵۴۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TBHDD
۷۲۰ هزار تومان
(۶۹۵ هزار تومان)
SAMSUNG 860 EVO 250GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
٢۶۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۸۱۰ هزار تومانGREEN GP550A-UK PlusPower
یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN X3+ VIPERCase
هفده میلیون و ۱۸۰ هزار تومانجمع کل‌ سیستم(تومان)---
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومانMSI Optix MAG271CQR 144HZ 1ms Free-Sync
بیست و پنج میلیون و ۸۰ هزار تومانجمع کل‌ با مانیتور (تومان)

سیستمی که گفتن پردازنده اش برای این کارت ضعیفه و نهایت پرفورمنس رو نمیده..

آخه کارتش رو هم مشخص نکرده، اگه بخواد GTX 1660 بگیره همین پردازنده هم اوکیه، اما برای RTX 2070 و بالاتر هست که برای فریم بالا پردازنده گلوگاه میشه.

بعدم این سیستم ۱۱۵۰ دیگه پردازنده خیلی بهتری براش وجود نداره که بشه بعدا ارتقا داد.مکر اینکه گرافیک رو بگیره و بعدا پردازنده و‌مادربرد تعویض کنه

منم منظورم این بود که بهترین کارت گرافیک رو بگیره و سه قطعه‌ی اصلی رو بعدا ارتقا بده.

این سیستم از هر نظر راندمان بالاتری داره، ولی نمایشگر 120 یا 144 هرتزی گرونه، مانیتور کم وارد میشه و اونی که تولید میشه هم در این سطح نیست:

قیمتمدلنام قطعه
دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۷۵۰ هزار تومان)
Intel Core i5 9400F
(Intel Core i5 8400)
(AMD Ryzen 5 3600)
CPU
دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان
(دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS TUF H370-PRO GAMING
(ASUS PRIME Z370-A II)
(ASUS PRIME B450-Plus AM4)
MotherBoard
یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000MHz -16GBRAM
هفت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان
(هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان)
ASUS ROG STRIX RTX2060S A8G 8GB GDDR6
(GIGABYTE RX 5700 GAMING OC 8GB GDDR6)
VGA
۵۴۰ هزار تومانSeagate Barracuda Compute 7200 64MB 1TBHDD
۷۲۰ هزار تومان
(۶۹۵ هزار تومان)
SAMSUNG 860 EVO 250GB
( ADATA Ultimate SU800 256GB)
SSD
٢۶۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۸۱۰ هزار تومانGREEN GP550A-UK PlusPower
یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانGREEN X3+ VIPERCase
هفده میلیون و ۱۸۰ هزار تومانجمع کل‌ سیستم(تومان)---
هفت میلیون و ۹۰۰ هزار تومانMSI Optix MAG271CQR 144HZ 1ms Free-Sync
بیست و پنج میلیون و ۸۰ هزار تومانجمع کل‌ با مانیتور (تومان)

سلام آقا فرشید
من یه چرخی توی اینترنت زدم.
قیمت ها با چیزایی که نوشید اختلاف داره.
سی پی یو رایزن حدود پنج میلیون بود.
کارت گرافیک 2060 مدل شیش گیگ حدود هفت تومنه ولی مدلی 8 گیگ که شما معرفی کردین حدود نه میلیون بود.

بقیه قطعات خیلی اختلاف ندارن.

یه سوال
برای این سیستم به جای مانیتور میشه فعلا از تی وی 4k که به کنسولم وصله استفاده کنم؟
کم نمیاره؟

مانیتور خوب با کیفیت در حد همون هشت تومن چیزی پیدا میشه؟ یا باید بودجه رو افرایش بدم؟
خودمم بین یه مانیتور 4k یا فول اچ دی با رفتش ریت بالا موندم.

سلام چند تا سوال ذهنمو درگیر کرده لطفا بی زحمت دقیق بهم بگین
1ارزون ترین سی پی یو ای که برای کات گرافیک rx5700xt میشه خرید که گلو گاه ایجاد نکنه و تمام قدرت کارت رو به کار بگیره چی هست ؟؟؟؟؟؟
2همین طور بهترین سی پی یوی ارزون برای کارت گرافیک 1660ti ؟؟؟
3سوال بعدیم اینه که میشه فقط یه ssd پانصد گیگ بردارم و از هارد استفاده نکنم 100 گیگش رو برای سیستم و 4 تا 100 گیگ هم برای بقیه ؟؟؟؟
4و اینکه میشه odd نزارم و فقط ویندوز رو از طریق odd اکسترنال نصب کنم ؟؟؟برای بقیه کار ها odd بدردم نمیخوره
5 اینکه تفاوت سری سوپر ، ti و ..کارت های انویدیا تو چی هست و کدوم برای گیم بهتره >>؟؟

سلام
پردازنده من ryzen 1600 است و فن استوک روش هست دما تا 80 درجه بیشتر بالا نماید ایا لازم هست واتر کولینگ بندازم روش؟ سوال اصلیم اینه که ایا دمای کمتر پرفرومنس بهتر میده؟

سلام آقا فرشید
من یه چرخی توی اینترنت زدم.
قیمت ها با چیزایی که نوشید اختلاف داره.
سی پی یو رایزن حدود پنج میلیون بود.
کارت گرافیک 2060 مدل شیش گیگ حدود هفت تومنه ولی مدلی 8 گیگ که شما معرفی کردین حدود نه میلیون بود.

بقیه قطعات خیلی اختلاف ندارن.

یه سوال
برای این سیستم به جای مانیتور میشه فعلا از تی وی 4k که به کنسولم وصله استفاده کنم؟
کم نمیاره؟

مانیتور خوب با کیفیت در حد همون هشت تومن چیزی پیدا میشه؟ یا باید بودجه رو افرایش بدم؟
خودمم بین یه مانیتور 4k یا فول اچ دی با رفتش ریت بالا موندم.

قیمتا به خاطر نوسان دلار کاذب شده و من قیمت واقعی قطعات اصلی رو عنوان کردم. مشخصه که در این شرایط آخر سال و تعطیلی بسیاری از شرکتها نشه قیمت مناسب پیدا کرد.
به جای مانیتور هم میشه از TV استفاده کنید ولی اصلا برای کامپیتور و کار نزدیک مناسب نیست، فقط برای کنسول توصیه میشه.

من بهترین گزینه رو در اون رده توصیه کردم. وقتی میگم مانیتور وارد نمیشه یعتی اوضاعش خرابه و انتخابای زیادی در کار نیست!
مانیتوری که توصیه کردم نه 4K هست و نه 1080p. یه کم به مشخصاتش دقت میکردید.

سلام چند تا سوال ذهنمو درگیر کرده لطفا بی زحمت دقیق بهم بگین
1ارزون ترین سی پی یو ای که برای کات گرافیک rx5700xt میشه خرید که گلو گاه ایجاد نکنه و تمام قدرت کارت رو به کار بگیره چی هست ؟؟؟؟؟؟
2همین طور بهترین سی پی یوی ارزون برای کارت گرافیک 1660ti ؟؟؟
3سوال بعدیم اینه که میشه فقط یه ssd پانصد گیگ بردارم و از هارد استفاده نکنم 100 گیگش رو برای سیستم و 4 تا 100 گیگ هم برای بقیه ؟؟؟؟
4و اینکه میشه odd نزارم و فقط ویندوز رو از طریق odd اکسترنال نصب کنم ؟؟؟برای بقیه کار ها odd بدردم نمیخوره
5 اینکه تفاوت سری سوپر ، ti و ..کارت های انویدیا تو چی هست و کدوم برای گیم بهتره >>؟؟

1- میشه Ryzen 5 3600X یا Core i5 8400F رو به عنوان حداقل توصیه کرد.
2- برای این کارت هم مدلهای بالایی
3- بله میشه، اگر براتون کافیه. البته برای ویندوز نباید کمتر از 150 گیگابایت پارتیشن تخصیص بدید
4- بله
5- سری Super تعداد سایه‌زن‌های بیشتر و در نتیجه سرعت بالاتری دارند و تراشه‌های حافظه‌ی سریعتری هم دارن که در برخی از بازیها توی نرخ فریم تاثیرش مثبته.

سلام
پردازنده من ryzen 1600 است و فن استوک روش هست دما تا 80 درجه بیشتر بالا نماید ایا لازم هست واتر کولینگ بندازم روش؟ سوال اصلیم اینه که ایا دمای کمتر پرفرومنس بهتر میده؟

خیر، دما مناسبه و زیادی نیست. هنوز خیلی کمتر از دمای ماکزیممی هست که باعث بشه فرکانس کاری پردازنده کاهش پیدا کنه.

سلام
برای بازی ori and the will of the wisps سیستمم دیگه جواب نمیده میشه

حداقل سیستم مورد نیاز نوشته شده برای بازی

DirectX: Version 11

Memory: 8 GB

Video Memory: 2 GB

Processor: AMD Athlon X4 | Intel Core i5 4460

Graphics: Nvidia GTX 950 | AMD R7 370

سیستم فعلی

DirectX: Version 10

Processor: Intel Core i3 2100 cpu @ 3.10GHz

Memory: 4 GB

Graphics: Nvidia Geforce 210

ممنون میشم راهنمایی کنید با کمترین هزینه چه قطعاتی رو باید ارتقا بدم

من بعد قرنی می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی بازم زیاد پول ندارم و ولخرجی نمی خوام بکنم.
مشخصات سیستم فعلیم اینه
سی پی یو : Intel Core i5 2500
هارد: Seagate ST1000DL002-9TT153 ATA Device (SATA )
کارت گرافیک : GTX 560 Ti
مادربرد: Asus P8P67 PRO
اگه کسی حدود قیمت این ها رو داره که چقدر میشه ممنون میشم.

جستجویی که کردم این سیستم رو بر اساس مقدار پولی که می تونم بدم تعیین کردم. حالا اگه دوستان راهنمای کنن مشکلی از نظر گلوگاه شدن داره یا نداره؟؟
سی پی یو: AMD RYZEN 5 2600X 3.6GHz AM4
کارت گرافیک: MSI RADEON RX 580 ARMOR 8G OC Graphics Card
مادربرد: ASUS TUF B450-PRO GAMING AM4

حالا سوال هام اینه. خواهشا دقیق جواب بدید.
1-این ماینیگ بودن چی هست و فقط روی کارت گرافیک هست؟
2-آیا به صرفه هست که دسته دوم بگیرم بعضی از قطعات رو یا نمی صرفه و آک بگیرم بهتره؟ برای دسته دوم گرفتن کجا رو پیشنهاد میکنید و چجوری باید از سلامت قطعه مطمئن شد؟؟؟؟
3-آیا بهتره سراغ Core i5 8400 و i5 9400F برم؟؟ یا همین مدل AMD بهتر جواب میده ؟ اگر نه سی پی یو بهتر معرفی کنید. نهایت پول رو برای سی پی یو تا 3،500 می تونم بدم.
4- ((بر اساس سوال قبلی و سوکت سی پی یو)) آیا مادربردی که انتخاب کردم خوبه ؟ یا مدل بهتری هم می تونم بگیرم؟ هدفم این بود که باس های رم بیشتری رو ساپورت کنه و اگه خواستم دو سال دیگه ارتقا بدم سی پی یو های نسل 3 از AMD رو هم ساپرت کنه.
اگر مدل بهتری تا سقف 3 میلیون سراغ دارید معرفی کنید.
5- امکانش هست هارد قبلی رو نگه دارم و جوابگو هست دیگه پول برای هارد ندم.

6- کیس خوب چی بگیرم.؟؟؟ زیاد گرون نباشه بین 500 تومان تا 1 تومان . کمتر هم شد چه بهتر.
7- در ضمن این مادربرد های کوچکتر در فرم فاکتور mATX هستن و سایزشون کوچکتر به صرفه هست خریدشون نسبت به سایز معمول ATX ؟؟؟

سلام
برای بازی ori and the will of the wisps سیستمم دیگه جواب نمیده میشه

حداقل سیستم مورد نیاز نوشته شده برای بازی

DirectX: Version 11

Memory: 8 GB

Video Memory: 2 GB

Processor: AMD Athlon X4 | Intel Core i5 4460

Graphics: Nvidia GTX 950 | AMD R7 370

سیستم فعلی

DirectX: Version 10

Processor: Intel Core i3 2100 cpu @ 3.10GHz

Memory: 4 GB

Graphics: Nvidia Geforce 210

ممنون میشم راهنمایی کنید با کمترین هزینه چه قطعاتی رو باید ارتقا بدم

راهکار با کمترین هزینه اینه که فقط کارت گرافیک رو ارتقا بدید به GTX 1650 که برای بازی Ori and the will of the wisps کافیه و احتمالا پردازندتون هم تا حدی کفایت میکنه براش. چون بازی فقط 4 رشته Thread رو کاملا استفاده میکنه که در حد پردازنده ی ضعیف شما هم هست.
یه راهکار دیگه اینه که قطعات فعلی سیستمتون رو ارتقا بدید. مثلا پردازنده رو به Core i7 3770، رم رو به 8 گیگابایت و کارت گرافیک رو به GTX 1650/1660 ارتقا بدید. البته هزینه کردن برای قطعات منسوخ ایراد این روش هست.

بهترین کار هم خرید سیستم جدیده.این سیستم رده پایین برای این بازی و بازیهای جدید توصیه میشه تا ارزش خرید داشته باشه:

قیمتمدلنام قطعه
یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانIntel Core i3 9100F BOXCPU
یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومانASUS PRIME B360M-KMotherBoard
یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومانGSkill AEGIS 2*8GB DDR4 3000 MHz -16GBRAM
سه میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
-
ASUS TUF GeForce GTX 1650 Gaming 4GB GDDR5
(ASUS EX-RX 570 OC 4GB GDDR5)
VGA
۷۴۰ هزار تومانWD Blue 1TB 7200Rpm 64MBHDD
۶۸۰ هزار تومانWD GREEN 240GB SATASSD
۲۹۰ هزار تومانASUS 24X SATAODD
۸۵۰ هزار تومانGREEN GP500A-UK PlusPower
۳۴۰ هزار تومانPARS EVOCase
یازده میلیون و ۲۰۰ هزار تومانجمع کل‌ (تومان)---

من بعد قرنی می خوام سیستمم رو ارتقا بدم ولی بازم زیاد پول ندارم و ولخرجی نمی خوام بکنم.
مشخصات سیستم فعلیم اینه
سی پی یو : Intel Core i5 2500
هارد: Seagate ST1000DL002-9TT153 ATA Device (SATA )
کارت گرافیک : GTX 560 Ti
مادربرد: Asus P8P67 PRO
اگه کسی حدود قیمت این ها رو داره که چقدر میشه ممنون میشم.

جستجویی که کردم این سیستم رو بر اساس مقدار پولی که می تونم بدم تعیین کردم. حالا اگه دوستان راهنمای کنن مشکلی از نظر گلوگاه شدن داره یا نداره؟؟
سی پی یو: AMD RYZEN 5 2600X 3.6GHz AM4
کارت گرافیک: MSI RADEON RX 580 ARMOR 8G OC Graphics Card
مادربرد: ASUS TUF B450-PRO GAMING AM4

حالا سوال هام اینه. خواهشا دقیق جواب بدید.
1-این ماینیگ بودن چی هست و فقط روی کارت گرافیک هست؟
2-آیا به صرفه هست که دسته دوم بگیرم بعضی از قطعات رو یا نمی صرفه و آک بگیرم بهتره؟ برای دسته دوم گرفتن کجا رو پیشنهاد میکنید و چجوری باید از سلامت قطعه مطمئن شد؟؟؟؟
3-آیا بهتره سراغ Core i5 8400 و i5 9400F برم؟؟ یا همین مدل AMD بهتر جواب میده ؟ اگر نه سی پی یو بهتر معرفی کنید. نهایت پول رو برای سی پی یو تا 3،500 می تونم بدم.
4- ((بر اساس سوال قبلی و سوکت سی پی یو)) آیا مادربردی که انتخاب کردم خوبه ؟ یا مدل بهتری هم می تونم بگیرم؟ هدفم این بود که باس های رم بیشتری رو ساپورت کنه و اگه خواستم دو سال دیگه ارتقا بدم سی پی یو های نسل 3 از AMD رو هم ساپرت کنه.
اگر مدل بهتری تا سقف 3 میلیون سراغ دارید معرفی کنید.
5- امکانش هست هارد قبلی رو نگه دارم و جوابگو هست دیگه پول برای هارد ندم.

6- کیس خوب چی بگیرم.؟؟؟ زیاد گرون نباشه بین 500 تومان تا 1 تومان . کمتر هم شد چه بهتر.
7- در ضمن این مادربرد های کوچکتر در فرم فاکتور mATX هستن و سایزشون کوچکتر به صرفه هست خریدشون نسبت به سایز معمول ATX ؟؟؟

1- ماینینگ ربطی به بازی نداره. و بله، فقط روی کارت گرافیک موضوعیت و راندمان مناسب داره.
2- ممکنه به صرفه باشه. اما قطعات AMD معمولا دست دوم خیلی کمتر از قطعات اینتل دارن. در بورس بازار تهران کسانی که دست دوم کار کنن هستن. اما تماس مستقیم با فروشندگان معتبر در سایتهای معتبر سخت افزاری بهتر هست تا مراجعه به فروشندگان بعضا ناآگاه و مغرض
3- برای بازی این گزینه های اینتلی بهتر هستن. این که برای پردازنده و بقیه ی قطعات چه مقدار باید هزینه بشه بستگی به بودجه ی کلی داره. خودتون برای هر کدوم نباید سقف بودجه ای به صورت مجزا تعیین کنید.
4- قطعات انتخابی متناسب هستن و برای مادربرد هم فعلا انتخابهای زیادی در بازار نیست.
5- بله
6- کیس Green Z5/Z6
7- سایز مادربرد در انتخاب برای شما نقشی نداره. ممکنه امکاناتش کمتر باشه فقط. هدف تولید اونها استفاده در کیس‌های کوچک هست که به انتخاب شما مرتبط نیست.

فرشید جان 1660super یا ti بگیرم اونوقت i5 6600
bottleneck میشه؟
چون بخوام مادر بورد عوضی کنم خیلی هزینم میشه تا نسل 7 بیشتر جواب نمیده باتشکر

در برخی بازیهای سنگین بله، ممکنه پردازنده گلوگاه بشه، ولی در مجموع هنوز هم جوابگو هست.
برای ارتقا هم باید پردازنده‌ای مثل 6700 یا 7700 رو در نظر بگیرید که افزایش راندمانش در بازیها موثر باشه و نیاز به تعویض مادربرد نباشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or