مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

ممنون داداش بابت راهنماییت حتما سعی می کنم یه 5 6 ماهی صبر کنم تا سیستم کاملا نسل نهمی بگیرم
فقط نظرت در مورد مانیتور چی بنظرت ارزش داره 244 هرتز یا رزولیشن بالاتر با نرخ 60 هرتز پیشنهاد میشه ؟
من خودم همیشه فریم ریت بالاتر رو ترجیح میدم، به نظرم مانیتور 1440p - 144hz بهترین انتخاب هست الان. چون 4k همچنان قدرت پردازش خیلی بالایی میخواد و مانیتور های pc معمولا کوچیکن و رزولوشن 4k زیاد مناسبشون نیستن.
از اون طرف اختلاف 60هرتز با 144 خیلی خیلی محسوس و زیاد هست، ولی از 144 به +200 در اون حد تاثیر گزار نیست. و توی اکثر بازی ها هم گرفتن فریم بالای 140 سخت هست...

اینکه پیدا میشه خبر ندارم اما اگه پیدا کردی و اختلاف قیمت زیاد بود ارزش خرید نداره، قدرتش با 1660 تقریبا برابره و در حد 6-7 فریم تا جایی که تو بنچمارکا دیدم از Rx580 بهتره، در مورد کارتای دیگه هم اگه بودجتو میتونی ببری بالاتر 1660 Ti بزاری انتخاب خیلی بهتری هست.
Threadripper ـم اگه منظورت 1950x هست که همونطور که گفتم بستگی داره بیشتر گیمینگ مد نظرت باشه یا کارای پردازشی، اگه میدونی برای انکود ویدئو، فشرده سازی، ادیتینگ و رندرینگو اینا هم میخوای استفاده کنی 1950x انتخاب بهتریه چون Thread و Core خیلی زیادی داره (اسمشم روشه:D) و اکثرا هم واسه همینکارا میخرن تا گیمینگ، اما اگه گیمینگ بیشتر مد نظرت هست 3600x نتایج بهتری داره، چون برا گیمینگ قدرت تک هسته مهم تره تا تعداد هسته های بالا.
والا RX 580 تقریبا پیدا میشه نمیدونم چرا چیپست های amd یه شبه ناپدید شدن دیشب چک زدم 3600x فقط یه سایت اونم با قیمت 4200 میفروخت. از چنتا از دوستان پرسیدم گفتن که حتما برای پرفورمنس بهتر باید کارت گرافیک و پردازنده AMD باشه اگر cpu رو amd بزاری gpu رو انویدیا ممکنه پرفورمنسش اونجوری که انتظار داشتی نشه.
نه دوست عزیز منظورم ورژن 1900x بود که 8 هسته ایه گفتم این بهتره یا r5 3600x که فکر کنم پاسخ رو بهم دادید :)

• Like
Reactions: majidred2011
دوستان خمیر سیلیکون خوب و قیمت مناسب چی میشه خرید؟برای i7 4790 و کولر نوتوس ۱۰۰ میخوام

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

خمیر Green GT-4 premium یا Deepcool Z5/Z9 مدلهای قابل تهیه در بازار داخلی هستن.

هارد وسترن دیجیتال زرد برای استفاده خانگی مشکلی نداره ؟(بازی و فیلم)

زرد از کجا اومده؟
تا الان مشکی، قرمز، آبی، سبز و بنفش و طلایی داشت و داره!
مدلهای مختلف رو میشه در کیس معمولی هم استفاده کرد اما وقتی رنگ بندی داره یعنی هر کدوم برای کاری مناسبتر هستن و فقط مشکی، آبی و سبز برای پی‌سی رومیزی مناسب هستن.
مدل طلایی برای دیتاسنترها هست.

سلام فرشید جان. اقا من دوتا رم 8 گیگ apacer 2666 دارم و قصد دارم دو تا 16گیگ بخرم که در مجموع بشه 32 گیگ 2666 ddr4.
تقریبی هزینه اش چقدر میشه که اینا رو بفروشم و دو تا رم دیگه بخرم.
همین چند ماه پیش خریدم و فکر میکردم 16 گیگ کافیه ولی چند بار توی رندر کم اورد.

اقا فرشید نظرتون در مورد تفاوت فرکانس 2400 و 3000 و تاخیرcl14با 18 روی اینتل چیه تفاوت فاحشه؟
و اینکه h310کشش سی پی یو و رم قوی رو داره؟

تفاوتشون بستگی به پردازنده،مادربرد و کاربرد سیستم داره. در برخی برنامه ها و بازیها با Core i5 به بالا تاثیر محسوس هست. اگر در سیستمی ماجول با فرکانس بالاتر یا CL پایین‌تر نیاز باشه کارشناس توصیه می‌کنه
H310 هم فقط برای پردازنده‌های Core i3 توصیه میشه، هیچ قابلیت دیگه‌ای هم نداره و امکاناتش پایه هست.
فراموش نکنید فرکانس رم بالاتر از 2666 رو فقط مادربرد Z370/Z390 پشتیبانی میکنه.

سلام فرشید جان. اقا من دوتا رم 8 گیگ apacer 2666 دارم و قصد دارم دو تا 16گیگ بخرم که در مجموع بشه 32 گیگ 2666 ddr4.
تقریبی هزینه اش چقدر میشه که اینا رو بفروشم و دو تا رم دیگه بخرم.
همین چند ماه پیش خریدم و فکر میکردم 16 گیگ کافیه ولی چند بار توی رندر کم اورد.

من قیمت Apacer ندارم ولی احتمالا تفاوت قیمتشون حدود یک و نیم میلیون تومن میشه.

بالا رفتن دلار..کم شده واردات جنس از چین و امارات

داداش بنظرت تو این 3 4 ماه اینده ممکنه قیمت ها با افزایش واردات و کاهش قیمت دلار بیاد پایین ؟؟
الان تو این بحران و گرونی خریدن سیستم اصلا ارزش نداره رایزن 5 3600 قیمت 137 دلاره که با دلار 15 هزار تومن میشه 2 میلیون تومان چطور اینا دارن 5.6 میدن ؟
دلار مگه 10 هزار تومن گرون شد که اینا نزدیک 2 میلون گرون کردن هر روز داریم به خط جدیدی از فقر و بدبختی میرسیم

والا من نمیتونم پیش بینی کنم..ولی با توجه به شرایط اقتصادی کشور اصلا به پایین آمدن دلار و قیمت اجناس خوش بین نیستم.
داداش بنظرت تو این 3 4 ماه اینده ممکنه قیمت ها با افزایش واردات و کاهش قیمت دلار بیاد پایین ؟؟
الان تو این بحران و گرونی خریدن سیستم اصلا ارزش نداره رایزن 5 3600 قیمت 137 دلاره که با دلار 15 هزار تومن میشه 2 میلیون تومان چطور اینا دارن 5.6 میدن ؟
دلار مگه 10 هزار تومن گرون شد که اینا نزدیک 2 میلون گرون کردن هر روز داریم به خط جدیدی از فقر و بدبختی میرسیم

• Like
Reactions: milad.ps4
قیمتها هم که وحشتناک شدن..من دو سال پیش کولر گرین نوتوس ۱۰۰ گرفتم ۱۰۰ تومن..الان با ۱۰۰ تومن خمیر سیلیکون خوب هم نمیشه خرید چه برسه به کولر

قیمتها هم که وحشتناک شدن..من دو سال پیش کولر گرین نوتوس ۱۰۰ گرفتم ۱۰۰ تومن..الان با ۱۰۰ تومن خمیر سیلیکون خوب هم نمیشه خرید چه برسه به کولر

گیر افتادیم به خدا سیستمی که چند سال پیش میشد 3.5 4 تومن خرید رو الان باید 25 30 تومن پیدا بشی نه می تونی بخری نه میتونی نخری

دوستان چه مانیتوری رو پیشنهاد می کنید ؟؟ موندم
1080 240hrz
2k 144hrz
این 2 مانیتور که لینک می کنم خوبن ؟؟
https://www.lioncomputer.com/comput...cqr-27-inch-curved-gaming-monitor-223077.html
و این
مانیتور ایسوس ROG SWIFT PG258Q 25Inch GAMING
شما کدوم رو انتخاب می کردین ؟؟

دوستان تجربه دارن لطفا راهنمایی کنید. هاردم بدسکتور گرفته، البته فعلا کار میکنه اما مجبورم یکی بگیرم. تا حالا هارد اینترنال خرید نداشتم. لطفا راهنمایی کنید:

1. با چندتا از واحد های بازار کامپیوتر تهران تماس گرفتم میگفتن هارد های زیر 1 ترا همشون ریفر (تعمیر شده) هستند که معمولا با گارانتی 6 ماهه فروخته میشن. این واقعا درسته؟ اصلا نمیشه برند WD نو 500 گیگ گیر آورد؟ میگفتن حتی بعضی از 1 ترا ها هم ریفر هستند. یکی هم بود که میگفت کلا همه هارد های لپ تاپ یا ریفر هست اگر نو هم باشه برند اصلی نیست! من میدونید هارد های ریفر چقدر با نو تفاوت داره، یعنی درصد خرابیش بالاتره؟ میخوام حداقل 4-5 سال برام کار کنه. الان هارد لپ تاپ من وسترن 250 گیگ هست 6 ساله کار کرده. نمیدونم هارد ریفر بگیرم یا نه و اگرم بخوام آک بگیرم راهی هست که بشه مطمئن شد ریفر بهمون ننداخته باشن؟

2. من لپ تاپم قدیمی هست (HP 625) و همونطور که گفتم هارد 250 هست. مشکلی نداره اگه بخوام هارد با ظرفیت بالاتر 500 یا 1 ترا روش بذارم؟ درست کار میکنه دیگه؟

3. به غیر WD اگه برند دیگه ای رو میشناسید، یعنی خودتون تجربه داشتین که طولانی مدت حداقل 4-5 سال کار کرده.

4. اگه هارد نو و کارنکرده رو تو این نرم افزار های تست هارد مثل HD Tube بذارم مقدار کارکردش باید حتما صفر باشه؟ و هارد های ریفر چطور؟ اصلا نباید حتی 1 دونه بدسکتور هم نباید داشته باشن؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or