مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان تجربه دارن لطفا راهنمایی کنید. هاردم بدسکتور گرفته، البته فعلا کار میکنه اما مجبورم یکی بگیرم. تا حالا هارد اینترنال خرید نداشتم. لطفا راهنمایی کنید:

1. با چندتا از واحد های بازار کامپیوتر تهران تماس گرفتم میگفتن هارد های زیر 1 ترا همشون ریفر (تعمیر شده) هستند که معمولا با گارانتی 6 ماهه فروخته میشن. این واقعا درسته؟ اصلا نمیشه برند WD نو 500 گیگ گیر آورد؟ میگفتن حتی بعضی از 1 ترا ها هم ریفر هستند. یکی هم بود که میگفت کلا همه هارد های لپ تاپ یا ریفر هست اگر نو هم باشه برند اصلی نیست! من میدونید هارد های ریفر چقدر با نو تفاوت داره، یعنی درصد خرابیش بالاتره؟ میخوام حداقل 4-5 سال برام کار کنه. الان هارد لپ تاپ من وسترن 250 گیگ هست 6 ساله کار کرده. نمیدونم هارد ریفر بگیرم یا نه و اگرم بخوام آک بگیرم راهی هست که بشه مطمئن شد ریفر بهمون ننداخته باشن؟

2. من لپ تاپم قدیمی هست (HP 625) و همونطور که گفتم هارد 250 هست. مشکلی نداره اگه بخوام هارد با ظرفیت بالاتر 500 یا 1 ترا روش بذارم؟ درست کار میکنه دیگه؟

3. به غیر WD اگه برند دیگه ای رو میشناسید، یعنی خودتون تجربه داشتین که طولانی مدت حداقل 4-5 سال کار کرده.

4. اگه هارد نو و کارنکرده رو تو این نرم افزار های تست هارد مثل HD Tube بذارم مقدار کارکردش باید حتما صفر باشه؟ و هارد های ریفر چطور؟ اصلا نباید حتی 1 دونه بدسکتور هم نباید داشته باشن؟
1 . راه قابل اطمینانی نیست اما تشخیص ظاهری و کارکرد بدون عیب هارد و مهمتر از همه گارانتی معتبر و دراز مدت میتونه خیالتون و راحت کنه
2 . نباید مشکلی داشته باشه ( نمیدونم )
3 . بهترین وی دی هست بعدش توشیبا ( نظر شخصی )
4 . هارد نو داخلی ( اینترنال ) باید خالی باشه و کار کرده ها هم معمولا خالی هستن ، در بعضی موارد ممکنه هارد های نو هم به دلیل ضربه دیدن دچار مشکلاتی بشن
زیاد سخت نگیرید و از شرکتای معتبر خرید کنید ولی حتما با گارانتی معتبر و دراز مدت ..
هارد 500 و 1000 گیگ دست اول هم پیدا میشه ..
برای هارد های اینترنال گارانتی های چندانی نمیشناسم. یکی ماتریکس هست، رهجو گستر که از این دو تا خرید نداشتم نمیدونم چه جورین. اما همین هارد وسترن که من دنبالش هستم سازگار ارقام گارانتی میکنه و من واقعا میترسم جنسی بخرم که اینا گارانتی ش کرده باشن. اصلا تجربه خوبی نداشتم با این گارانتی. شما دو کلمه دزد و گارانتی سازگار ارقام رو گوگل کنی و نظرات مردم رو بخونی متوجه میشی

به نظر شما اگر هارد ریفر بگیرم میتونه 3-4 سال کار کنه؟ یه مدل 250 وسترن تو دیجی کالا هست که گارانتی 6 ماهه داره. 270 ت
البته اصلا راضی نیستم بخوام هارد تعمیر شده یا کارکرده بگیرم ولی ممکنه ناچار بشیم.
درباره شرکت های گارانتی متفاوت نظری ندارم چون نمیشه تضمین کردشون ولی اصولا وقتی شما دنبال هارد یا هر وسیله خاصی هستی میتونی رضایتمندی مشتری ها رو ببینی
هارد دست دوم اگر ازش خوب استفاده شده باشه و ضربه ندیده باشه ممکنه بیشترم کار کنه ولی سعی کنید حتما از یک شرکت خرید کنید نه از اشخاص ناشناخته
این مدل هاردی که ذکر کردید و دیدم ( البته گارانتیش 12 ماهه بود ) ، مدل هارد خیلی قدیمه پس باید محدودیت سرعت و در نظر داشته باشید .
هارد های دست دوم در بازار خیلی زیادن و معمولا این هارد ها به دست خریدار میرسه حالا چه با اسم نو و چه با اسم کار کرده !
مهم اصالت فروشنده ، سالم بودن هارد و گارانتی معتبر و بلند مدت ( مثلا یک تا دو سال ) هست .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Runzo
1 . راه قابل اطمینانی نیست اما تشخیص ظاهری و کارکرد بدون عیب هارد و مهمتر از همه گارانتی معتبر و دراز مدت میتونه خیالتون و راحت کنه
2 . نباید مشکلی داشته باشه ( نمیدونم )
3 . بهترین وی دی هست بعدش توشیبا ( نظر شخصی )
4 . هارد نو داخلی ( اینترنال ) باید خالی باشه و کار کرده ها هم معمولا خالی هستن ، در بعضی موارد ممکنه هارد های نو هم به دلیل ضربه دیدن دچار مشکلاتی بشن
زیاد سخت نگیرید و از شرکتای معتبر خرید کنید ولی حتما با گارانتی معتبر و دراز مدت ..
هارد 500 و 1000 گیگ دست اول هم پیدا میشه ..

برای هارد های اینترنال گارانتی های چندانی نمیشناسم. یکی ماتریکس هست، رهجو گستر که از این دو تا خرید نداشتم نمیدونم چه جورین. اما همین هارد وسترن که من دنبالش هستم سازگار ارقام گارانتی میکنه و من واقعا میترسم جنسی بخرم که اینا گارانتی ش کرده باشن. اصلا تجربه خوبی نداشتم با این گارانتی. شما دو کلمه دزد و گارانتی سازگار ارقام رو گوگل کنی و نظرات مردم رو بخونی متوجه میشی

به نظر شما اگر هارد ریفر بگیرم میتونه 3-4 سال کار کنه؟ یه مدل 250 وسترن تو دیجی کالا هست که گارانتی 6 ماهه داره. 270 ت
البته اصلا راضی نیستم بخوام هارد تعمیر شده یا کارکرده بگیرم ولی ممکنه ناچار بشیم.

هارد زیر یک ترابایت و کارکرده رو تحت هر شرایطی کلا فراموش کنید. هارد WD و Seagate تو بازار داخلی برای لپ تاپ موجوده که گارانتی‌های متفرقه هم دارن.
اگر SSD بتونید بخرید که از هارد خودتون هم بارها بهتر و سریعتر هست.

کسی لپ تاپی داره که هم باش سه بعدی کار کنه هم اسکچ بزنه؟ کلا چی پیشنهاد می‌دین؟

لپ تاپ برای تولید محتوا خیلی مناسب نیست، اما برای جابجایی و دموی پروژه‌ها باید مدلی خریداری کنید که پردازنده‌ی رده بالای Core i7 با 8 یا 12 گیگ رم به بالا و ذخیره‌ساز SSD داشته باشه که حداقل از 12 میلیون به بالا شروع میشه.

• Like
Reactions: mikammi and Runzo
هارد زیر یک ترابایت و کارکرده رو تحت هر شرایطی کلا فراموش کنید. هارد WD و Seagate تو بازار داخلی برای لپ تاپ موجوده که گارانتی‌های متفرقه هم دارن.
اگر SSD بتونید بخرید که از هارد خودتون هم بارها بهتر و سریعتر هست.

یعنی هارد 500 گیگ اصلا دیگه تولید نمیشه که ما بتونیم یه آکبندش رو گیر بیاریم؟ الان اینجا هارد 500 وسترن رو با گارانتی ارقام (که البته من بهشون اعتمادی ندارم! اما گارانتی معروف هست) میفروشه که قیمتش میگه باید نو باشه. حالا نمیدونم واقعا نو هست یا نه.

تو انجمن سخت افزار همین سوالو پرسیدم یکی میگه هارد 2.5 اینچی 1 ترا سرعتشون کمتره؟! نمیدونم یعنی چی!
شما میدونید که اگه هارد 1 ترا بگیرم بدون مشکل روی لپ تاپ من که قدیمی هست کار میکنه؟ SSD چطور؟ همه ظرفیت هاش به لپ تاپ من میخونه؟

آخرین ویرایش:
یعنی هارد 500 گیگ اصلا دیگه تولید نمیشه که ما بتونیم یه آکبندش رو گیر بیاریم؟ الان اینجا هارد 500 وسترن رو با گارانتی ارقام (که البته من بهشون اعتمادی ندارم! اما گارانتی معروف هست) میفروشه که قیمتش میگه باید نو باشه. حالا نمیدونم واقعا نو هست یا نه.

تو انجمن سخت افزار همین سوالو پرسیدم یکی میگه هارد 2.5 اینچی 1 ترا سرعتشون کمتره؟! نمیدونم یعنی چی!
شما میدونید که اگه هارد 1 ترا بگیرم بدون مشکل روی لپ تاپ من که قدیمی هست کار میکنه؟ SSD چطور؟ همه ظرفیت هاش به لپ تاپ من میخونه؟

500 گیگی برای لپ‌تاپ هنوز هم تولید میشه، ولی تفاوت قیمتش با 1 ترابایتی اونقدر کمه که ارزش خرید نداره اصلا. این مدلی هم که لینک دادید همینجوری هم کنده و 5200 دور هست.
هارد 1 ترابایتی هم به هر مدل دستگاهی حتی قدیمی هم میخوره، اگر SSD از نوع SATA بگیرید هم میخوره و عوضش بسیار سریعتر هست و لپتاپ رو سرحال میکنه.

• Like
Reactions: residen and Runzo
500 گیگی برای لپ‌تاپ هنوز هم تولید میشه، ولی تفاوت قیمتش با 1 ترابایتی اونقدر کمه که ارزش خرید نداره اصلا. این مدلی هم که لینک دادید همینجوری هم کنده و 5200 دور هست.
هارد 1 ترابایتی هم به هر مدل دستگاهی حتی قدیمی هم میخوره، اگر SSD از نوع SATA بگیرید هم میخوره و عوضش بسیار سریعتر هست و لپتاپ رو سرحال میکنه.

ببینید من یه چیزی میخوام در حد همین هاردی که الان داخل لپ تاپم هست. اونم وسترن هست که سرعت چرخشش رو نمیدونم. اما اینکه شما هم تایید کردید هارد های وسترن گزینه هم خوبی هستند سرعت چرخشش همشون همینقدره. الان هارد 1 ترا وسترن که دیجی کالا داره حدود 700 تومن هست و سرعت چرخشش 5400. دیگه با 700 تومن هارد HDD از این بهتر نمیشه پیدا کرد میشه؟ قیمت های بالاتر که دیدم مثلا در حد 900 از برند های دیگه، سرعت چرخش در همین حده

ببینید من یه چیزی میخوام در حد همین هاردی که الان داخل لپ تاپم هست. اونم وسترن هست که سرعت چرخشش رو نمیدونم. اما اینکه شما هم تایید کردید هارد های وسترن گزینه هم خوبی هستند سرعت چرخشش همشون همینقدره. الان هارد 1 ترا وسترن که دیجی کالا داره حدود 700 تومن هست و سرعت چرخشش 5400. دیگه با 700 تومن هارد HDD از این بهتر نمیشه پیدا کرد میشه؟ قیمت های بالاتر که دیدم مثلا در حد 900 از برند های دیگه، سرعت چرخش در همین حده
شما میتونی با حذف dvd rom لپ لپ و خرید تبدیل به هارد 2.5 اینچی یه هارد 1 ترا بزارید بحای dvd و بجای هارد خود لپ لپ ssd بزارید

• Like
Reactions: Runzo
دوستان چه مانیتوری رو پیشنهاد می کنید ؟؟ موندم
1080 240hrz
2k 144hrz
این 2 مانیتور که لینک می کنم خوبن ؟؟
https://www.lioncomputer.com/comput...cqr-27-inch-curved-gaming-monitor-223077.html
و این
مانیتور ایسوس ROG SWIFT PG258Q 25Inch GAMING
شما کدوم رو انتخاب می کردین ؟؟
بنظرم MSI انتخاب بهتریه.
زیاد اطلاعات تخصصی در مورد مانیتورا ندارم که از نظر جنس کدوم بهتره اما دو اینچ بزرگتر، رزولوشن بیشتر، قیمت خیلی پایین تر بنظرم مهمتره تا رفرش ریت 240 هرتز.
برای استفاده صددرصدی از 240 هرتز باید کارت قویی داشته باشین تا روی تنظیمات مناسب نهایت فریم ریت ممکن رو بده وگرنه خاصیتی نداره، حتی از کسایی که دارن هم میگفتن از 60 به 144 اومدن خیلی فرق احساس کردن اما از 144 به 240 خیلی تفاوت کم احساس میشه.

سلام به دوستان و فرشید بزرگوار
یه سوال داشتم راجع به رم
رم سیستم من دوتا ۸ گیگ برند Geil هست‌ که ۲۴۰۰ مگاهرتز سرعت داره که در مجموع میشه ۱۶ گیگ
من این سیستم فروردین پارسال بستم اما میخوام کم کم قطعات ارتقا بدم تا بهم فشار نیاد خیلی
حالا سوالم اینه که
بنظر شما اصلا فعلا لازم به اینکار هست که تبدیل بشه به ۳۲ گیگ؟
و اینکه بالاترین سرعتی که مادربورد من ساپورت میکنه ۲۶۶۶ مگاهرتز هست
و اینکه منطقی تره دوتا هشت گیگ دیگه مثل همین بگیرم بندازم رو سیستم یا نه کلا جدید بگیرم؟
و در آخر رم ها هم مثل اس اس دی آیا مدل های مختلف دارن؟چون تو اینترنت سرچ کردم قیافه رم ها با این رم های من فرق داشت
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام به دوستان و فرشید بزرگوار
یه سوال داشتم راجع به رم
رم سیستم من دوتا ۸ گیگ برند Geil هست‌ که ۲۴۰۰ مگاهرتز سرعت داره که در مجموع میشه ۱۶ گیگ
من این سیستم فروردین پارسال بستم اما میخوام کم کم قطعات ارتقا بدم تا بهم فشار نیاد خیلی
حالا سوالم اینه که
بنظر شما اصلا فعلا لازم به اینکار هست که تبدیل بشه به ۳۲ گیگ؟
و اینکه بالاترین سرعتی که مادربورد من ساپورت میکنه ۲۶۶۶ مگاهرتز هست
و اینکه منطقی تره دوتا هشت گیگ دیگه مثل همین بگیرم بندازم رو سیستم یا نه کلا جدید بگیرم؟
و در آخر رم ها هم مثل اس اس دی آیا مدل های مختلف دارن؟چون تو اینترنت سرچ کردم قیافه رم ها با این رم های من فرق داشت
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
با اجازه فرشید جان
16 گیگ برای بازی کاملا کافیه اما برای بعضی نرم افزارها کمه
اگر باندل رایزن دارید بهتره با بالای 3000 تعویض کنید اما اینتل نیازی نیست

سلام
بهترین کارت گرافیک برای این سیستم چیه
cpu:4770k
ram:8
power:750 watt

با توجه به بودجه هر کارتی بخواید میتونید بخرید، محدودیت پاور هم ندارید. از GTX 1660 تا خود RTX 2080ti
ولی رم 8 گیگی کمه و باید به 16 گیگ ارتقا بدید.

پردازنده با ۲۰۸۰ حدود ۱۵ درصد گلوگاه داره..رو این پردازنده فایده نداره
با توجه به بودجه هر کارتی بخواید میتونید بخرید، محدودیت پاور هم ندارید. از GTX 1660 تا خود RTX 2080ti
ولی رم 8 گیگی کمه و باید به 16 گیگ ارتقا بدید.

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

پردازنده با ۲۰۸۰ حدود ۱۵ درصد گلوگاه داره..رو این پردازنده فایده نداره

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

ایشون نپرسیدن گلوگاه میشه یا نه، گفتن چه کارتی برای این سیستم میشه خرید.
گلوگاه شدن پردازنده هم به تنهایی دلیلی بر انتخاب کارت گرافیک ضعیف‌تر نیست، چون قبل از ارتقا و با همین سیستم هم به کارت گرافیکِ ضعیف‌تر برتری داره. باید قطعه‌ یا قطعاتی رو که گلوگاهه ارتقا داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or