1 . راه قابل اطمینانی نیست اما تشخیص ظاهری و کارکرد بدون عیب هارد و مهمتر از همه گارانتی معتبر و دراز مدت میتونه خیالتون و راحت کنهدوستان تجربه دارن لطفا راهنمایی کنید. هاردم بدسکتور گرفته، البته فعلا کار میکنه اما مجبورم یکی بگیرم. تا حالا هارد اینترنال خرید نداشتم. لطفا راهنمایی کنید:
1. با چندتا از واحد های بازار کامپیوتر تهران تماس گرفتم میگفتن هارد های زیر 1 ترا همشون ریفر (تعمیر شده) هستند که معمولا با گارانتی 6 ماهه فروخته میشن. این واقعا درسته؟ اصلا نمیشه برند WD نو 500 گیگ گیر آورد؟ میگفتن حتی بعضی از 1 ترا ها هم ریفر هستند. یکی هم بود که میگفت کلا همه هارد های لپ تاپ یا ریفر هست اگر نو هم باشه برند اصلی نیست! من میدونید هارد های ریفر چقدر با نو تفاوت داره، یعنی درصد خرابیش بالاتره؟ میخوام حداقل 4-5 سال برام کار کنه. الان هارد لپ تاپ من وسترن 250 گیگ هست 6 ساله کار کرده. نمیدونم هارد ریفر بگیرم یا نه و اگرم بخوام آک بگیرم راهی هست که بشه مطمئن شد ریفر بهمون ننداخته باشن؟
2. من لپ تاپم قدیمی هست (HP 625) و همونطور که گفتم هارد 250 هست. مشکلی نداره اگه بخوام هارد با ظرفیت بالاتر 500 یا 1 ترا روش بذارم؟ درست کار میکنه دیگه؟
3. به غیر WD اگه برند دیگه ای رو میشناسید، یعنی خودتون تجربه داشتین که طولانی مدت حداقل 4-5 سال کار کرده.
4. اگه هارد نو و کارنکرده رو تو این نرم افزار های تست هارد مثل HD Tube بذارم مقدار کارکردش باید حتما صفر باشه؟ و هارد های ریفر چطور؟ اصلا نباید حتی 1 دونه بدسکتور هم نباید داشته باشن؟
2 . نباید مشکلی داشته باشه ( نمیدونم )
3 . بهترین وی دی هست بعدش توشیبا ( نظر شخصی )
4 . هارد نو داخلی ( اینترنال ) باید خالی باشه و کار کرده ها هم معمولا خالی هستن ، در بعضی موارد ممکنه هارد های نو هم به دلیل ضربه دیدن دچار مشکلاتی بشن
زیاد سخت نگیرید و از شرکتای معتبر خرید کنید ولی حتما با گارانتی معتبر و دراز مدت ..
هارد 500 و 1000 گیگ دست اول هم پیدا میشه ..
درباره شرکت های گارانتی متفاوت نظری ندارم چون نمیشه تضمین کردشون ولی اصولا وقتی شما دنبال هارد یا هر وسیله خاصی هستی میتونی رضایتمندی مشتری ها رو ببینیبرای هارد های اینترنال گارانتی های چندانی نمیشناسم. یکی ماتریکس هست، رهجو گستر که از این دو تا خرید نداشتم نمیدونم چه جورین. اما همین هارد وسترن که من دنبالش هستم سازگار ارقام گارانتی میکنه و من واقعا میترسم جنسی بخرم که اینا گارانتی ش کرده باشن. اصلا تجربه خوبی نداشتم با این گارانتی. شما دو کلمه دزد و گارانتی سازگار ارقام رو گوگل کنی و نظرات مردم رو بخونی متوجه میشی
به نظر شما اگر هارد ریفر بگیرم میتونه 3-4 سال کار کنه؟ یه مدل 250 وسترن تو دیجی کالا هست که گارانتی 6 ماهه داره. 270 ت
البته اصلا راضی نیستم بخوام هارد تعمیر شده یا کارکرده بگیرم ولی ممکنه ناچار بشیم.
هارد دست دوم اگر ازش خوب استفاده شده باشه و ضربه ندیده باشه ممکنه بیشترم کار کنه ولی سعی کنید حتما از یک شرکت خرید کنید نه از اشخاص ناشناخته
این مدل هاردی که ذکر کردید و دیدم ( البته گارانتیش 12 ماهه بود ) ، مدل هارد خیلی قدیمه پس باید محدودیت سرعت و در نظر داشته باشید .
هارد های دست دوم در بازار خیلی زیادن و معمولا این هارد ها به دست خریدار میرسه حالا چه با اسم نو و چه با اسم کار کرده !
مهم اصالت فروشنده ، سالم بودن هارد و گارانتی معتبر و بلند مدت ( مثلا یک تا دو سال ) هست .
آخرین ویرایش: