SleepyTurtel
کاربر سایت
خوب بوده؟
خیلی از تلویزیون هاش شنیدم که خوبن
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
خوب بوده؟
خوب بوده؟
خیلی از تلویزیون هاش شنیدم که خوبن
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
عرض ادب و سلام و تبریک سال جدید خدمت همه دوستان عزیز
یه سوال داشتم از دوستان اهل فن و باتجربه که آیا با تلویزیونهای برند Evvoli کار کردین ؟
من یه 32 اینچش رو برای مغازه میخوام بگیرم / نظرتون چیه ؟ البته میدونم چینی هست و پای برندهای دیگه نمیرسه
ولی قیمتش عالیه واسه من با حدود 2.200 هم میشه خرید یه 32 اینچش رو
درود و تشکرسلام
هیچ وقت برند های متفرقه نگیرید . اولش یکم ممکنه ارزون باشه ولی بعد خرابیش باعث میشه همین قیمت رو هم دوباره هزینه کنید برای تلویزیون جدید.
بهترین برند ایرانی رو بگیرین . یعنی X.vision ایکس ویژه / ایکس ویژه از همه برند های داخلی مثل جی پلاس و .. خیلی بهتره . واقعاً خوبه.
سلام
هیچ وقت برند های متفرقه نگیرید . اولش یکم ممکنه ارزون باشه ولی بعد خرابیش باعث میشه همین قیمت رو هم دوباره هزینه کنید برای تلویزیون جدید.
بهترین برند ایرانی رو بگیرین . یعنی X.vision ایکس ویژه / ایکس ویژه از همه برند های داخلی مثل جی پلاس و .. خیلی بهتره . واقعاً خوبه.
دوستان
مدل سونی 55X8577G با 55X8500G چه فرقی داره ؟( و کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟ )
مدل سونی 55x8500G آیا مناسب برای گیم هست ؟
توی این رنج قیمتی چه مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
سپاس
دوستان بنظرتون چون مرز ها رو بستن قیمت تلویزیون دو برابر شده ؟ یا دلیل دیگه ای داره ؟
امکان داره ارزون تر شه یا بریم خرید کنیم تا گرون تر نشده ؟ ( واقعا دلم نمیاد برای یک تلویزیون 55 اینچ رده متوسط 17 میلیون پول بدم !!! )
و اگر بزرگواری کنید و تعدادی از فروشگاه های بانه که قابل اعتماد هستند رو برام اینجا یا پیغام خصوصی بفرستید بسیار سپاس گزارم
سپاس از پاسختونمدل 55x8577G رسی.ور داخلی دارد . و برای کشوری خاص است . و دلیل موجود بودنش هم همین گیرنده ماهو.اره ای است .
الان نخر بزار این بیماری لعنت.ی برود بعد قیمت ها کمی کمتر خواهد شد . دو فروشگاه سلامبابا و دیجیبانه هست به نظرم مطمئن به نظر میرسند باز تحقیق کنید من تا حالا خرید نکردم از سایت های بانه ای . میترسم مشکل دار بفرستن .
ضمن سلام و تشکر از توضیحاتتون سعید جاندوست عزیز ایوولی برند اروپایی هست که تی وی هاش تو امارات مونتاژ میشه..ولی تو ایران هنوز شناخته نشده..سمت بندرهای جنوب بری کلی از این برند میبینی
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
با سلام خدمت دوستانسپاس از پاسختون
جالبه چون مدل 55X8500 توی سایت ها گرون تره !!! با اینکه باید برعکس باشه !!! پس قطعا 55X8577G اسنتخاب بهتری هست چون گیرنده ماهواره ای هم داره .. آیا گیرنده اش کاملا در ایران کار میکنه ؟
و سوال بعدیم اینکه قیمت ها عجیب غریب داره گرون میشه مشکل هم اینه میترسم دلار بره بالا و وضعیت بدتر شه چون الان همین مدل نزدیک 17 میلیون شده !!!! ولی دو سه ماه پیش خیلی قیمت معقول تر بوده واقعا موندم چیکار کنم
این سایت بانه سرویس و bargobad وضعش چجوریه؟ قابل اعتماد هست ؟ ( چرا اختلاف قیمت از 13 میلیون هست تا 19 میلیون ؟)
سپاس از پاسخ شما دوست عزیز...با سلام خدمت دوستان
باید عرض کنم که 55X8577G به هیچ عنوان گیرنده ماهواره نداره فقط دیحیتال داره و آنالوگ
تنها تفاوتش با 55X8500 سفارش سنگاپوره و اینکه قاب این مدل نقره ایه همین
خودم دو ماه پیش خریدم 10100 از گناوه ولی یه مشکل عمدش کنتراست پایین و عملکرد بسیار ضعیف تو نمایش رنگ مشکی
اگه الان میخواستم بخرم بدون تعصب بجاش سامسونگ Q70R میگرفتم یکم گرونتره ولی ارزشش رو داره بنظر من
Sony X850G Review (XBR-55X850G, XBR-65X850G, XBR-75X850G, XBR-85X850G)
Samsung Q70/Q70R QLED Review (QN49Q70RAFXZA, QN55Q70RAFXZA, QN65Q70RAFXZA, QN75Q70RAFXZA, QN82Q70RAFXZA, QN85Q70RAFXZA)
https://www.sony.com.sg/electronics...s-lcd-tvs-android-/kd-55x8577g/specifications