خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
دوستان تلویزیون رو می خواد برام ارسال کنه
اما هنوز وقت دارم مدلش رو تغییر بدم . برای ps4 pro کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟

55x9500g
65x8500g
65x8000g

خودم سایز بالاتر رو ترجیح میدم اما مهم اینه بتونه عملکرد قابل قبولی روی 4k و HDR و ...داشته باشه

شما باشید کدوم رو انتخاب میکنید ؟

• Like
Reactions: Jack cooper

55x9500g
65x8500g
65x8000g

خودم سایز بالاتر رو ترجیح میدم اما مهم اینه بتونه عملکرد قابل قبولی روی 4k و HDR و ...داشته باشه

اگر b7 ورداری که عالیه با توجه به قیمت کمترش وکیفیت تصویر فوقللعادش اما اگر از بورن این میترسی همون 9500 سونی عالیه

اگر b7 ورداری که عالیه با توجه به قیمت کمترش وکیفیت تصویر فوقللعادش اما اگر از بورن این میترسی همون 9500 سونی عالیه
ممنون اما سونی می خوام پس شما میگی بی خیال سایز بزرگ ترش بشم ( چون کاربرد اصلیم گیم هست ) و همون 55 سونی رو بردارم ( 55X9500G )
این X8500G بدرد گیم نمیخوره و بگیرم پشیمون میشم ؟

• Like
Reactions: mohsen2019

55x9500g
65x8500g
65x8000g

55x9500g

ممنون اما سونی می خوام پس شما میگی بی خیال سایز بزرگ ترش بشم و همون 55 سونی رو بردارم ( 55X9500G ) چون کاربرد اصلیم گیم هست
بنظر من 55x9500g و 55q70r از بهترین تی وی های گیم هستن . البته همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردن oled ها شاهکار هستند اما خوب یه مقدار ریسک burn in دارن .

ممنون اما سونی می خوام پس شما میگی بی خیال سایز بزرگ ترش بشم ( چون کاربرد اصلیم گیم هست ) و همون 55 سونی رو بردارم ( 55X9500G )
این X8500G بدرد گیم نمیخوره درسته ؟
منظورتون رو از "سونی میخوام" رو نفهمیدم.!!!تو کیفیت قطعات که هر دو برابرن و حتی lg قول 100 هزار ساعت کارکرد رو برای oled هاش تایید کرده ولی میگم اگر از برن این میترسی همون سونی x9500 عالیه
بله کیفیت تصویرش به مراتب پااینتر از x9500 هستش.

منظورتون رو از "سونی میخوام" رو نفهمیدم.!!!تو کیفیت قطعات که هر دو برابرن و حتی lg قول 100 هزار ساعت کارکرد رو برای oled هاش تایید کرده ولی میگم اگر از برن این میترسی همون سونی x9500 عالیه
بله کیفیت تصویرش به مراتب پااینتر از x9500 هستش.
درست میفرمایید اما یک تجربه خیلی بد چند سال پیش از LG دارم که هر وقت یادش می افتم اعصاب و روانم بهم میریزه سر اون سمتش نمیرم .
بازم سپاس از راهنماییتون

بنظر من 55x9500g و 55q70r از بهترین تی وی های گیم هستن . البته همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردن oled ها شاهکار هستند اما خوب یه مقدار ریسک burn in دارن .
باور کنید وقتی قرار باشه بالای 22 میلیون هزینه کنید اصلا ریسک کردن به فکرتونم نمیرسه !!! سامسونگ ای هم که فرمودید قطعا جزو بهترین های بازاره این که رفتم سمت سونی دو دلیل داشت
1- من توی اتاقم همیشه چراغ روشنه و این مدل سونی رفلکس نور روی صفحه کمتره
2- توی نور و روز روشن تصویر سونی بهتره همونطور که در تاریکی تصویر اون مدل سامسونگ بهتره ...ولی من همیشه نور نسبتا زیاد در اتاقم هست

دوست عزیز چند خریدین؟

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
بالای 22 میلیون قیمت دادن
بخاطر بسته شدن مرزها و مخصوصا نیومدن جنس از گناوه و کمبود جنس توی بازار قیمت تلویزیون بشدت بالا رفته
اما مشکل بدتر اینه که دلار هم خبر نمیکنه و ادم نمیدونه واسته تا مرزها باز شه تا قیمت ها کم بشه یا از ترس بالارفتن دلار خرید کنه!!!
من خودم 15 تومن کنار گزاشته بودم که بعد عید بازار بهم ریخت
ولی با بعضی مغازه دارای بانه ای تماس گرفتم اونا پیشنهاد میکردن تا 2 یا 3 ماه صبر کنید که قیمت ها پایین میاد

دوستان سری جدید 9500H چه قابلیت مهم اضافه نسبت به 9500g داره ؟

بعد هم کی در دسترس جهت خرید توی بانه قرار میگیره ؟

• Like
Reactions: Jack cooper
حالت تصویر عوض میشه یعنی از حالت استاندارد به عمومی یا بازی تغییر حالت میده رزولوشن عوض نمیشه ps4 فت هست تلویزیون هم سونی دارم hdr نداره
احتمالا سویچ شدن بین حالت عادی و گیم مود نیست؟ چون کنسول رو روشن کنی اتومات میره روی حالت گیم مود. همین اتفاق ممکنه در استارت بعضی بازی های بیفته که چون بعضی از بازی ها رزولیشن و یا تنظیمات hdr مجزا دارن یه سویچ میشه به حالت عادی و دوباره به گیم مود.

• Like
Reactions: Vampire200858

55x9500g
65x8500g
65x8000g

قطعا 9500

دوستان لطف می فرمایید بفرمایید چجوری وارد منوی مخفی تلویزیون سونی (55x9500g) بشم و تایمی که کار کرده رو ببینم ؟

بعد این بانه ای ها تلویزیون رو قبل ارسال باز میکنن تست میکنن یا آک بند میفرستن و تایم کارکردش باید حتما صفر باشه ؟

سپاس از راهنمایی تون

باور کنید وقتی قرار باشه بالای 22 میلیون هزینه کنید اصلا ریسک کردن به فکرتونم نمیرسه !!! سامسونگ ای هم که فرمودید قطعا جزو بهترین های بازاره این که رفتم سمت سونی دو دلیل داشت
1- من توی اتاقم همیشه چراغ روشنه و این مدل سونی رفلکس نور روی صفحه کمتره
2- توی نور و روز روشن تصویر سونی بهتره همونطور که در تاریکی تصویر اون مدل سامسونگ بهتره ...ولی من همیشه نور نسبتا زیاد در اتاقم هست
دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردید . بنظر خود من q70r و x9500g خیلی بهم نزدیک هستند ، حالا اینجا دیگه به سلیقه طرف بر میگرده که کدوم رو انتخاب کنه . X9500g کیفیتش خیلی خوبه ، ظاهرش هم که واقعا قشنگه.
در مورد اولد هم مشکل اینجاست که چون تو ایران خبری از گارانتی نیست و اگه خدایی نکرده burn in بشه خیلی زور داره .
توی سایت rtings هم burn in رو از نقاط ضعف اولد ها میدونه .

دوستان من از بانه سرویس خرید داشتم ولی هنوز برام ارسال نشده جای مطمئنی هست ؟
کسی ازش خرید داشته ؟
درود
من از خیلیهاشون خرید داشتم و خوشبختانه هیچ کدومشون کلاهبردار نیستند نگران نباش
دیر کردش هم با توجه به شرایط فعلی و مشکلات موجود هست
سلام بابا / دیجی بانه / بانه مارکت و چندتای دیگه خرید داشتم
در ضمن شمام که پولی ندادی و فقط بیعانه یا هزینه ارسال پرداخت کردی و بقیشو موقع تحویل پرداخت میکنی

دوستان من از بانه سرویس خرید داشتم ولی هنوز برام ارسال نشده جای مطمئنی هست ؟
کسی ازش خرید داشته ؟
معمولا کارشون درسته. بازم همیشه نماد اعتمادشون رو چک کنید داشته باشن.

دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردید . بنظر خود من q70r و x9500g خیلی بهم نزدیک هستند ، حالا اینجا دیگه به سلیقه طرف بر میگرده که کدوم رو انتخاب کنه . X9500g کیفیتش خیلی خوبه ، ظاهرش هم که واقعا قشنگه.
در مورد اولد هم مشکل اینجاست که چون تو ایران خبری از گارانتی نیست و اگه خدایی نکرده burn in بشه خیلی زور داره .
توی سایت rtings هم burn in رو از نقاط ضعف اولد ها میدونه .
سلام یکم درباره این burn in توضیح میدید ؟ من Q70R 55 سفارش دادم 1ماهه هنوز دستم نرسیده (به خاطر کرونا و اینجور داستانا)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or