منظورتون رو از "سونی میخوام" رو نفهمیدم.!!!تو کیفیت قطعات که هر دو برابرن و حتی lg قول 100 هزار ساعت کارکرد رو برای oled هاش تایید کرده ولی میگم اگر از برن این میترسی همون سونی x9500 عالیه
بله کیفیت تصویرش به مراتب پااینتر از x9500 هستش.
درست میفرمایید اما یک تجربه خیلی بد چند سال پیش از LG دارم که هر وقت یادش می افتم اعصاب و روانم بهم میریزه سر اون سمتش نمیرم .
بازم سپاس از راهنماییتون
بنظر من 55x9500g و 55q70r از بهترین تی وی های گیم هستن . البته همونطور که دوست عزیزمون اشاره کردن oled ها شاهکار هستند اما خوب یه مقدار ریسک burn in دارن .
باور کنید وقتی قرار باشه بالای 22 میلیون هزینه کنید اصلا ریسک کردن به فکرتونم نمیرسه !!! سامسونگ ای هم که فرمودید قطعا جزو بهترین های بازاره این که رفتم سمت سونی دو دلیل داشت
1- من توی اتاقم همیشه چراغ روشنه و این مدل سونی رفلکس نور روی صفحه کمتره
2- توی نور و روز روشن تصویر سونی بهتره همونطور که در تاریکی تصویر اون مدل سامسونگ بهتره ...ولی من همیشه نور نسبتا زیاد در اتاقم هست
دوست عزیز چند خریدین؟
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
بالای 22 میلیون قیمت دادن
بخاطر بسته شدن مرزها و مخصوصا نیومدن جنس از گناوه و کمبود جنس توی بازار قیمت تلویزیون بشدت بالا رفته
اما مشکل بدتر اینه که دلار هم خبر نمیکنه و ادم نمیدونه واسته تا مرزها باز شه تا قیمت ها کم بشه یا از ترس بالارفتن دلار خرید کنه!!!
من خودم 15 تومن کنار گزاشته بودم که بعد عید بازار بهم ریخت
ولی با بعضی مغازه دارای بانه ای تماس گرفتم اونا پیشنهاد میکردن تا 2 یا 3 ماه صبر کنید که قیمت ها پایین میاد
دوستان سری جدید 9500H چه قابلیت مهم اضافه نسبت به 9500g داره ؟
بعد هم کی در دسترس جهت خرید توی بانه قرار میگیره ؟