درود
من از خیلیهاشون خرید داشتم و خوشبختانه هیچ کدومشون کلاهبردار نیستند نگران نباش
دیر کردش هم با توجه به شرایط فعلی و مشکلات موجود هست
سلام بابا / دیجی بانه / بانه مارکت و چندتای دیگه خرید داشتم
در ضمن شمام که پولی ندادی و فقط بیعانه یا هزینه ارسال پرداخت کردی و بقیشو موقع تحویل پرداخت میکنی
روی حالت گیم مود؟دوستان یه چیز در مورد تی وی q70r سامسونگ باید بگم
سر این قضیه من بزرگ ترین ضد حال عمرم رو خوردم
توی تمام سایت های معتبر اشاره کردن بودن که توی سرعت پاسخ گویی تصویر و رسپانس تایم خیلی خوبه
و توی مزایای تلوزیون ذکر شده بود که اصلا یه جورایی تلوزیون گیمینگه و مخصوص این کار ساخته شده ولی همون اولین بازی که روش پلی کردم خورد تو ذوقم
یعنی توی روانی تصویر حتی از تی وی چهار پنج سال گذشته خودش (ju6300) خودش هم ضعیف تر بود
دوستانی که واقعا تو این گرونی قصد دارن جای این تی وی پول بدن پیام خصوصی بدن که اگه دوست داشتن بیشتر راهنماییشون کنم بلائی که سر من اومد سر بقیه دوستان نیاد
باید بذاری روی gameدوستان یه چیز در مورد تی وی q70r سامسونگ باید بگم
توی تمام سایت های معتبر اشاره کردن بودن که توی سرعت پاسخ گویی تصویر و رسپانس تایم خیلی خوبه
و توی مزایای تلوزیون ذکر شده بود که اصلا یه جورایی تلوزیون گیمینگه و مخصوص این کار ساخته شده ولی همون اولین بازی که روش پلی کردم خورد تو ذوقم
یعنی توی روانی تصویر حتی از تی وی چهار پنج سال گذشته خودش (ju6300) خودش هم ضعیف تر بود
دوستانی که واقعا تو این گرونی قصد دارن جای این تی وی پول بدن پیام خصوصی بدن که اگه دوست داشتن بیشتر راهنماییشون کنم بلائی که سر من اومد سر بقیه دوستان نیاد
روی حالت گیم مود؟
یعنی واقعا فکر میکنید روی game mode تست نکردم؟؟؟؟باید بذاری روی game
من خونده بودم این مدل توی صحنه های خیلی سریع مشکلی به اسم پرش فریم هم داره سر همین قضیه که گفتید ( این مدل رو نداشتم و به چشم ندیدم )دوستان یه چیز در مورد تی وی q70r سامسونگ باید بگم
متاسفانه تو پاچه من رفت امیدوارم تو پاچه دوستان نره این روزا دیگه به بررسی معتبر ترین سایت های بررسی هم نمیشه اعتماد کرد ظاهرا...!!!من خونده بودم این مدل توی صحنه های خیلی سریع مشکلی به اسم پرش فریم هم داره سر همین قضیه که گفتید ( این مدل رو نداشتم و به چشم ندیدم )
قیمت 55 اینچ اش هم از بانه بیارن تا تهران حدود 19 قیمت گرفته بودم ( فکر کنم 3 تومنی گرون شده بعد عید )
چه بهتر که اگر اطلاعاتی دارید همین جا با همه درمیان بزارید تا بقیه هم استفاده کنن
این خوبه که هرکی تلویزیونی میخره اینجا یک ریویو بنویسه که بعدا بقیه هم استفاده کنن
به هر حال اینجا بهترین و شاید تنها منبع مشورت برای خرید TV گیمینگ هست
خوب با این تفاسیر شما میگین بجای q70r چی بخریم ؟ تو همون قیمتمتاسفانه تو پاچه من رفت امیدوارم تو پاچه دوستان نره این روزا دیگه به بررسی معتبر ترین سایت های بررسی هم نمیشه اعتماد کرد ظاهرا...!!!
ولی از حق نگذریم بقیه مولفه هاش واقعا خوبن فقط توی همین زمینه motion handling مشکل داره که واقعا مشکل اساسی و بزرگیه
من اینپوت لگ ال جی رو نمیدونم ولی بنظرم سامسونگ بگیری بهتره، معمولا اینپوت لگ بهتری دارهدوستان کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
من توو سایت خارجی مقایسشون رو دیدممن اینپوت لگ ال جی رو نمیدونم ولی بنظرم سامسونگ بگیری بهتره، معمولا اینپوت لگ بهتری داره
خوب با این تفاسیر شما میگین بجای q70r چی بخریم ؟ تو همون قیمت
شما یا خیلی حساسین یا انتظارتون خیلی بالاست.یعنی واقعا فکر میکنید روی game mode تست نکردم؟؟؟؟
گیم مود روی input lag تاثیر میزاره من دارم در مورد motion handling صحبت میکنم تصاویر اصلا smooth و crisp نیستن
فکر کردم فقط مشکل منه ولی بیشتر تحقیق کردم دیدم نه خارجی ها هم با این قضیه مشکل دارن و بردن کلا تی وی رو با یه مدل دیگه عوض کردن کاری که متاسفانه من امکانش رو نداشتم
واسه فیلم و بازی کنتراست بالاتر خیلی مهمهدوستان بین 49ru7100 و 49um7340 کدوم رو پیشنهاد می کنید
طبق تحقیقات من کنتراست سامسونگ بالاتره و لی می خواستم بدونم ی مقدار کنتراست بالاتر انقدری احساس میشه که قید lg رو بزنیم یا چیز چندان مهمی نیست
سپاسگزارم