خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام
من تا حالا خرید نداشتم از سایت بانه ای . اون سه تا فروشگاه که گفتی به نظر معتبرترین سایت بانه ای هستن .
فقط یک سوال تا حالا شده مشکل دار بفرستن . تجربه داشتین ؟ مثلا تلویزیون پیکسل سوخته داشته باشه یا ....
این روش ارسالی که مامور پیک شخصی میاره مطمئنه ؟
درود
یکیشونو انتخاب کنین و کالاتونو ازش بخرین و پول بیعانه یا مبلغ باربری رو پرداخت کرده منتظر کالاتون بشید ( مثلا سلام بابا )
نگران نباشید وارد شهر بانه بشید میفهمید که کسی حوصله کلاهبرداری نداره و همه دنبال گذران و معیشت زندیگشون هستند
البته احتیاط شرط عقله و همیشه و در همه حالات حواستون باید جمع باش بلاخره امکان داره زبونم لال از هر 10 نفر یک نفرشون مورد دار باشه البته خدا نکنه
تو خرید از بانه امکان داره مغازه دار یه کالای 50 هزار تومنی اصل رو نتونه بهتون بفروشه مثلا 80 تومن شمام
فکر کنین زرنگی کردین !! ولی از این ور دستفروش یه کالای 10 تومنی رو بهتون 80 تومن غالب کنه !! پس حواستون جم باشه البته این مورد مختص همه شهرهاست
نخیر بنده تا الان به مشکلی برنخوردم که بخوام عودت بدم کالا رو چون در خریدهای اینترنتی قبل از ارسال کالا کاملا تست میشه و سالم ارسال میشه چون برای خودشون دردسر داره و هزینه
من هر مدل کالا که گرفتم به نسبت ابعاد کالا خودروهای متفاوتی دارن مثلا اکثر لوازم برقی سبک مثل تلویزیون تا مثلا 50 اینچ یا ظبط صوت یا چرخ گوشت
یا فر برقی یا مخلوط کن یا بخارپز یا قهوه ساز یا ..... و انواع مختلف که اندازه متوسطی دارن با سواری ارسال میشه و امنیت کامل
لوازم بزرگ مثل یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و .... هم با سایپا یا وانت باری ارسال میشه
خیلی هم حساس هستید حضوری برید و کالاتونو بخرید ولی حداقل یک بار خرید از راه دور رو تجربه کنید

درود
یکیشونو انتخاب کنین و کالاتونو ازش بخرین و پول بیعانه یا مبلغ باربری رو پرداخت کرده منتظر کالاتون بشید ( مثلا سلام بابا )
نگران نباشید وارد شهر بانه بشید میفهمید که کسی حوصله کلاهبرداری نداره و همه دنبال گذران و معیشت زندیگشون هستند
البته احتیاط شرط عقله و همیشه و در همه حالات حواستون باید جمع باش بلاخره امکان داره زبونم لال از هر 10 نفر یک نفرشون مورد دار باشه البته خدا نکنه
تو خرید از بانه امکان داره مغازه دار یه کالای 50 هزار تومنی اصل رو نتونه بهتون بفروشه مثلا 80 تومن شمام
فکر کنین زرنگی کردین !! ولی از این ور دستفروش یه کالای 10 تومنی رو بهتون 80 تومن غالب کنه !! پس حواستون جم باشه البته این مورد مختص همه شهرهاست
نخیر بنده تا الان به مشکلی برنخوردم که بخوام عودت بدم کالا رو چون در خریدهای اینترنتی قبل از ارسال کالا کاملا تست میشه و سالم ارسال میشه چون برای خودشون دردسر داره و هزینه
من هر مدل کالا که گرفتم به نسبت ابعاد کالا خودروهای متفاوتی دارن مثلا اکثر لوازم برقی سبک مثل تلویزیون تا مثلا 50 اینچ یا ظبط صوت یا چرخ گوشت
یا فر برقی یا مخلوط کن یا بخارپز یا قهوه ساز یا ..... و انواع مختلف که اندازه متوسطی دارن با سواری ارسال میشه و امنیت کامل
لوازم بزرگ مثل یخچال و لباسشویی و ظرفشویی و .... هم با سایپا یا وانت باری ارسال میشه
خیلی هم حساس هستید حضوری برید و کالاتونو بخرید ولی حداقل یک بار خرید از راه دور رو تجربه کنید
طبق صحبتی که با این بانه ای ها داشتم از هر 20 تلویزیون که میارن یکی ممکنه پیکسل سوخته داشته باشه و اگر 3 یا 4 تا هم پیکسل سوخته داشته باشه زیر بار تعویض اش نمیرن ( این مورد رو حتی از شرکت اصلی گارانتی کننده ایران هم بخرید تعویض نمیکنن و میگن طبیعیه !!! )

کار این بار برها هم اینطوریه که تلویزیون رو از اون مغازه های بانه ای می خرن و میارن میدن به شما و پول حمل و نقلشون رو میگیرن برای همین اگر تلویزیون مشکل داشته باشه شما مجبوری با باربر که خیلی هم از این چیزا حالیش نمیشه بحث و جدل کنی و بعیده زیر بار برن

در کل خرید تلویزیون اگر بصورت حضوری باشه و شرط بزاری جلوت تست کنه و اگر 100 درصد سالم بود بعد پول رو پرداخت کنی بهترین کار هست

در ضمن جدیدا پول نقد هم قبول نمیکنن و فقط دستگاه پوز و کارت

با سلام خدمت کاربران عزیز
یه موردی رو عرض کنم خدمت دوستان که میخوان تلویزیون بخرن اونم برای PlayStation 5
خب ببینید با خرید تلویزیون مشکلی نداریم ولی خب مشکل اینجاست که شما برای کالایی برنامه میریزید که
هنوز معرفی و عرضه نشده و فقط روی کاغذ میدونید که چیه و چه سخت افزاری داره و تا تست بشه و خروجیش و اطلاعاتش تکمیل بشه خیلی طول میکشه
پس کمی صبر و شکیبایی کنید تا اول به طور رسمی معرفی و عرضه و قیمتش که خیلی مهمه معلوم بشه و حداقل برسه به دست چند نفر تستاش رو انجام بدن با
اطلاعات کافی زمینه خریدش رو فراهم کنید / اینو برای این عزیزان میگم که سوال میکنن بهترین مدل تلویزیون برای پلی استیشن 5 چیه !!؟؟
نمیگم نخرید فقط هدف اینه که هوشمندانه خرید کنید / مخلص همه هم هستم ولی دوستانی که در پیغام خصوصی برای پلی استیشن 5 سوال میکنن من خدایی
اطلاعات ندارم در مورد پلی استیشن 5 یا تلویزیونی که بهترین بازدهی رو داشته باشه چون کنسول معرفی و عرضه نشده ولی تلویزیون کلی مدل هست
الانش هم خیلی از مدلهای فوق العاده ای هستند که جزو برترین مدلهای تلویزیون هستند و چندین سال بدون کوچکترین کاستی بهتون خدمت
میکنن حتی در کنار پلی استیشن 5 که هنوز نیومده تو بازار پس دودل نشید و خریدتونو انجام بدین حالا ما هی میگیم فلان مدل شما هی سوال میکنید از این بهتر از اینم بهتر و و و
پس پیشنهادم اینه از همین مدلهای خوب انتخاب کنید و منتظر ورود کنسول نسل جدید باشین که تو اواسط یا اواخر پاییز معرفی و عرضه خواهد شد و لذتش رو ببرید
فقط اینو بگم من و شما حریف سرعت پیشرفت تکنولوژی نمیشیم و اگر احساس میکنید صبر کنید جدیدترین مدل بیاد و بخرید کاملا در اشتباهید چون چندماه دیگه
جدیدترش معرفی میشه با یه تکنولوژی جدید و چند ماه دیگه جدیدتر و جدیدتر و ..... / والا ما یه 32 اینچ داریم تو مغازه بعداز 8 سال فکر میکنم تازه خریدم و
هیچ وقت نگفتم بی کیفیته یا ازش دلسرد نشدم قدر داشته هاتونو بدونید و پول اضافه و وقت اضافه هدر ندیدن و در لحظه زندگی کنین / فدای همتون

طبق صحبتی که با این بانه ای ها داشتم از هر 20 تلویزیون که میارن یکی ممکنه پیکسل سوخته داشته باشه و اگر 3 یا 4 تا هم پیکسل سوخته داشته باشه زیر بار تعویض اش نمیرن ( این مورد رو حتی از شرکت اصلی گارانتی کننده ایران هم بخرید تعویض نمیکنن و میگن طبیعیه !!! )

کار این بار برها هم اینطوریه که تلویزیون رو از اون مغازه های بانه ای می خرن و میارن میدن به شما و پول حمل و نقلشون رو میگیرن برای همین اگر تلویزیون مشکل داشته باشه شما مجبوری با باربر که خیلی هم از این چیزا حالیش نمیشه بحث و جدل کنی و بعیده زیر بار برن

در کل خرید تلویزیون اگر بصورت حضوری باشه و شرط بزاری جلوت تست کنه و اگر 100 درصد سالم بود بعد پول رو پرداخت کنی بهترین کار هست

در ضمن جدیدا پول نقد هم قبول نمیکنن و فقط دستگاه پوز و کارت
درود
محمد جان کاملا درسته ولی مسئله اینجاست که من سال قبل با حساب خرید حضوری و اینترنتی 8 تا تلویزیون برای اقوام و دوستان خریدم که خوشبختانه
هیچ کدوم مشکلی نداشتن به جز یکی از فیلیپس که موقع تست در محل که حضور داشتم یه ایراد در بغل پنل بود که یه خط سفید افتاده بود که چون خودم در محل
متوجه شدم در جا تعویض شد بدون مشکل و ناراحتی 120 هزار تومن هم تخقیق گرفتیم : ) البته شایدم شانس منه ولی تا الان پیکسل سوخته به چشمم نخورده در خریدها
البته در جریانش هستم که 2 الی 3 تا رو عادی حساب میکنن حتی بهترین شرکتهای گارانتی کننده و کاریشم نمیشه کرد
نکته اینجاست که در کل پیکسل سوخته عیب حساب نمیشه چون دست هیچ نیست حالا چند پیکسل از هزاران هزار پیکسل و خیلیارو میشناسم که مانیتور و تلویزیون دارن که پیکسل سوخته داره میگن اشکالی نداره کار میکنه
ولی من به شخصه به پیکسل سوخته حساس هستم و همون اولش هم به فروشگاهی که قراره ازش خرید داشته باشم میگم که اگر پیکسل سوخته داشته باشه نمیخوام و عودت خواهم داد
در خرید حضوری که پدر فروشنده رو در میارم پس من آگاهانه خرید میکنم چه اینترنتی یا حضوری کالا رو لمس میکنم تست میکنم اوکی بود پولش رو میدم این قانون منه
در مورد حمل و نقل و کالاهایی که خریدم از فروشگاههای متعدد اکثر راننده ها از خودشون هستند و باربر یا پستچی نیستند البته اخرین بار هم که خرید داشتم از قضا تلویزیون بود برای دوست پدرم
که وقتی آوردن دیدم طرف از کارکنان خود همون فروشگاه هست و همشهری مام بود که اومده بودن یه سری به فامیلشون بزنن تلویزیون رو هم آورده بودند
به هر حال مدل ارسال مختلفه و آدماش هم فرق میکنن ولی خب اگر آگاهانه خرید کنیم جلوی خیلی مشکلات گرفته میشه
اصلا فرض کنیم یه تلویزیون آوردن برام که پیکسل سوخته داره من نمیپذیرم و تحویل هم نمیگیرم ولی 50 درصد مبلغ برگشت پیک رو میدم تا از همون اول جلوی ناراحتی یا پشیمانی که بعدا
به سراغمون میاد گرفته بشه . برای عزیزانی که نمیتونن چنین رفتار کنن خرید حضوری بهترین روش هست ولی بازم باید دقت کنین چون بعضا ایرادهایی پیدا کردم
که فروشنده اون ایرادهارو عادی قلمداد کرده و همین عادی بودن باعث تجربه بد در خرید اینترنتی میشه چون برداشتها فرق میکنه چون من میگم ایراد داره ولی فروشنده میگه ایراد حساب نمیشه
به هر حال اول حضوری البته اگر مشکل زمان و دور بودن مسافت و موراد دیگه ندارین بعد اینترنتی ولی به خاطر قطع زنجیره کرونا همون اینترنتی بخرید و به خودتون و خانوادتون رحم کنید :Cheesygrin:

دوستان نظر شما رو می خوام بدونم
تلویزیون 55X9500G رو طبقه دوم منزل آوردن نصب کردن اما الان می خوام بیارمش طبقه اول
این تلویزیون پنل VA داره که خیلی حساس هست

الان دو راه دارم یا خود تلویزیون رو با کمک دوستم دو طرفش رو بگیریم از پله ها بیاریم پایین و بیاریم طبقه اول
یا اینکه مجدد پایه هاش رو در بیارم و دوباره بزارم تو جعبه اش و بیارم طبقه اول و مجدد از جعبه در بیارم و پایه ها رو نصب کنم

از یک طرف راه اول خیلی برام راحت تره و اینکه بخوام مجدد فوم ها رو قرار بدم و تلویزیون رو در جعبه بزارم و مجدد در بیارم و ... یکم برام سخته
شما کدوم کار رو پیشنهاد میدید ؟ و چگونه انجام بشه ؟ مهم اینه که تلویزیون سالم بمونه
ممنون

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: noorihamid99
خواهشا کمکم کنید که بدجوری حالم خرابه.
من دو روز پیش یه تی وی سامسونگ سری ۷ خریدم. فقط و فقط برای فیلم و بازی.
مشکلم اینه که وقتی فیلم رو از طریق Smart View روی تی وی میندازم، زیرنویس رو نشون نمیده. یعنی تو گوشی خودم زیرنویس رو داره نشون میده ولی رو تی وی نه. سوالم اینه که ایا راه حلی داره؟
ممنون میشم کمک کنید

سلام
دوستان سوالی دارم . بهترین تلویزیون IPS ، سایز 55 یا 65 کدوم مدل هست . مدلی که بیشترین کیفیت رو در پنل های IPS رقیب داشته باشد .
با تشکر

با سلام خدمت کاربران عزیز
یه موردی رو عرض کنم خدمت دوستان که میخوان تلویزیون بخرن اونم برای PlayStation 5
خب ببینید با خرید تلویزیون مشکلی نداریم ولی خب مشکل اینجاست که شما برای کالایی برنامه میریزید که
هنوز معرفی و عرضه نشده و فقط روی کاغذ میدونید که چیه و چه سخت افزاری داره و تا تست بشه و خروجیش و اطلاعاتش تکمیل بشه خیلی طول میکشه
پس کمی صبر و شکیبایی کنید تا اول به طور رسمی معرفی و عرضه و قیمتش که خیلی مهمه معلوم بشه و حداقل برسه به دست چند نفر تستاش رو انجام بدن با
اطلاعات کافی زمینه خریدش رو فراهم کنید / اینو برای این عزیزان میگم که سوال میکنن بهترین مدل تلویزیون برای پلی استیشن 5 چیه !!؟؟
نمیگم نخرید فقط هدف اینه که هوشمندانه خرید کنید / مخلص همه هم هستم ولی دوستانی که در پیغام خصوصی برای پلی استیشن 5 سوال میکنن من خدایی
اطلاعات ندارم در مورد پلی استیشن 5 یا تلویزیونی که بهترین بازدهی رو داشته باشه چون کنسول معرفی و عرضه نشده ولی تلویزیون کلی مدل هست
الانش هم خیلی از مدلهای فوق العاده ای هستند که جزو برترین مدلهای تلویزیون هستند و چندین سال بدون کوچکترین کاستی بهتون خدمت
میکنن حتی در کنار پلی استیشن 5 که هنوز نیومده تو بازار پس دودل نشید و خریدتونو انجام بدین حالا ما هی میگیم فلان مدل شما هی سوال میکنید از این بهتر از اینم بهتر و و و
پس پیشنهادم اینه از همین مدلهای خوب انتخاب کنید و منتظر ورود کنسول نسل جدید باشین که تو اواسط یا اواخر پاییز معرفی و عرضه خواهد شد و لذتش رو ببرید
فقط اینو بگم من و شما حریف سرعت پیشرفت تکنولوژی نمیشیم و اگر احساس میکنید صبر کنید جدیدترین مدل بیاد و بخرید کاملا در اشتباهید چون چندماه دیگه
جدیدترش معرفی میشه با یه تکنولوژی جدید و چند ماه دیگه جدیدتر و جدیدتر و ..... / والا ما یه 32 اینچ داریم تو مغازه بعداز 8 سال فکر میکنم تازه خریدم و
هیچ وقت نگفتم بی کیفیته یا ازش دلسرد نشدم قدر داشته هاتونو بدونید و پول اضافه و وقت اضافه هدر ندیدن و در لحظه زندگی کنین / فدای همتون
من دنبال یه tv از سامسونگ هستم که اینپوت لگش پایین باشه HDR ش هم ضعیف نباشه، سایز هم مهم نیست ولی کمتر بهتر، قیمت هم زیر 8 تومن

دوستان سلام
میخوام برا خونه تی وی بگیرم
بودجه هم 25-30 تومن
چی پیشنهاد میدین ؟
خودم هم در حال حاضر الجی اولد 55b7 دارم
میخوام اینو عوض کنم و یه تی وی دیگه بگیرم
هیچ مشکلی نداشته برام فقط چون به عنوان مونیتور استفاده میکنم ABL خیلی رو اعصابه
گارانتی هم داره تا اسفند 99
چه قیمتی بزارم براش ؟
چی پیشنهاد میکنین به جاش بگیرم ؟
فاصلم از تی وی 50 سانته
فقط به سایز 55 عادت کردم نمیدونم 49 مناسب هست یا نه ؟
ممنونم

داداش دمت گرم میخواستم اولد بگیرم.
65 اینچX900F را دارم . میخواستم اولد بگیرم.کاملا منصرفم کردی

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
دوستان نظر شما رو می خوام بدونم
تلویزیون 55X9500G رو طبقه دوم منزل آوردن نصب کردن اما الان می خوام بیارمش طبقه اول
این تلویزیون پنل VA داره که خیلی حساس هست

الان دو راه دارم یا خود تلویزیون رو با کمک دوستم دو طرفش رو بگیریم از پله ها بیاریم پایین و بیاریم طبقه اول
یا اینکه مجدد پایه هاش رو در بیارم و دوباره بزارم تو جعبه اش و بیارم طبقه اول و مجدد از جعبه در بیارم و پایه ها رو نصب کنم

از یک طرف راه اول خیلی برام راحت تره و اینکه بخوام مجدد فوم ها رو قرار بدم و تلویزیون رو در جعبه بزارم و مجدد در بیارم و ... یکم برام سخته
مهم اینه که تلویزیون سالم بمونه . شما کدوم کار رو پیشنهاد میدید ؟ و چگونه انجام بشه ؟ مهم اینه که تلویزیون سالم بمونه
ممنون
همون راه حل اول - خیلی با احتیاط البته مسیر راه پله رو میگم

• Like
Reactions: dooste.man83
ممنون از راهنماییت. خیالم راحت شد که این راه اول شدنی هست
هر 2 راه شدنی هستش . به هر حالم تو هر 2 باید تی وی رو جابجا کنی . منتها اگر با احتیاط کامل میتونید انجام بدید راه اول راحت تر هستش
فکر نمیکنم تی وی هر پنلی باشه اینقدر حساس باشه بخاطر جابجایی . مگر اینکه ضربه بخوره حین انتقال

هر 2 راه شدنی هستش . به هر حالم تو هر 2 باید تی وی رو جابجا کنی . منتها اگر با احتیاط کامل میتونید انجام بدید راه اول راحت تر هستش
فکر نمیکنم تی وی هر پنلی باشه اینقدر حساس باشه بخاطر جابجایی . مگر اینکه ضربه بخوره حین انتقال
در نگاه اول حمل و نقل با کارتون کار عاقلانه تری بنظر میرسه
دقیقا چندین سال پیش همچین جابجایی داشتم و تلویزیون LED رو در جعبه قرار دادم و به طبقه پایین تر منتقل کردم اما موقعی که در جعبه می خواستم قرار بدم بخاطر اینکه جا دادن فوم با یک دست سخته و تلویزیون هم جا دست نداره یک سمت تلویزیون از فاصله 20 سانتی رها شد و البته داخل فوم افتاد ولی به هرحال ضربه نسبتا بدی خورد طوری که صداش کاملا واضح بود و بعد از نصب مجدد تلویزیون دیدم تلویزیون مشکل پیدا کرده و بعد هم پیگیری و ... از همه بدتر عذاب وجدان که چرا این اتفاق افتاد !!!!پنل اون تلویزیون هم VA بود...

برای همین منم با شما موافقم چون مسافت خیلی زیاد نیست میشه همون راه اول رو رفت

آخرین ویرایش:
در نگاه اول حمل و نقل با کارتون کار عاقلانه تری بنظر میرسه
دقیقا چندین سال پیش همچین جابجایی داشتم و تلویزیون LED رو در جعبه قرار دادم و به طبقه پایین تر منتقل کردم اما موقعی که در جعبه می خواستم قرار بدم بخاطر اینکه جا دادن فوم با یک دست سخته و تلویزیون هم جا دست نداره یک سمت تلویزیون از فاصله 20 سانتی رها شد و البته داخل فوم افتاد ولی به هرحال ضربه نسبتا بدی خورد طوری که صداش کاملا واضح بود و بعد از نصب مجدد تلویزیون دیدم تلویزیون مشکل پیدا کرده و بعد هم پیگیری و ... از همه بدتر عذاب وجدان که چرا این اتفاق افتاد !!!!پنل اون تلویزیون هم VA بود...

برای همین منم با شما موافقم چون مسافت خیلی زیاد نیست میشه همون راه اول رو رفت
دقیقا انجام اینکار تنهایی خیلی سخته . حتما از یکی کمک بگیرید که صحیح و سالم ببرید پایین
والا اینقدر قیمتها زیاد شده که باید 2 چشمی مراقب وسایلتون باشید

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or