خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
سلام دوستان
تلویزیون Samsung f8880 که نسخه سام سرویسی f8000 هست بر خلاف مدل جهانیش micro dimming ultimate نداره؟
اگر داره چطور میشه روشن خاموش کردش ؟چون تو تنظیمات smart led نداره.

دوستان لطفا کمک کنید
تلویزیون 55x9500g رو آپدیت کردم به آندرویید 9 و بعدش ریست فکتوری کردم و بالا اومد و منطقه رو ایران گزاشتم
الان وقتی به vpn وصل میشم تلویزیون از اینترنت قطع میشه
دلیلش اینه که منطقه رو ایران گذاشتم یا دلیل دیگه ای داره؟ چجوری درستش کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
سلام من تصمیم داشتم سونی kd-55x7500f بخرم ولی به دلیل refresh rate پایینش پشیمون شدم الان تصمیم گرفتم سامسونگ nu8900 بگیرم که refresh rate 240 hrz داره.
دوستانی که تخصص دارن به نظرتون تصمیم درستیه؟

با 6میلیون میشه چی خرید؟ هم فورکی داشته باشه هم hdr
43ru7100
43um7300

سلام
دوستان نظرتون راجع به تلوزیون سامسونگ مدل Q60R و Q70R چیه ؟ (برای گیم)

اگر پیشنهاد همه رده دیگری هم دارید بفرمایید.
راستش تو سایتها خیلی از این دوتا tv تعریف میکنند اما چند صفحه پیش یکی از دوستان که خریده بود ظاهرا خیلی راضی نیستش .

هم رده های این دو مدلی که گفتید .

55x9500g
55sm9000
55sm8600

• Like
Reactions: sara700
راستش تو سایتها خیلی از این دوتا tv تعریف میکنند اما چند صفحه پیش یکی از دوستان که خریده بود ظاهرا خیلی راضی نیستش .

هم رده های این دو مدلی که گفتید .

55x9500g
55sm9000
55sm8600

امروز با کارشناس فروش سلام بابا تماس گرفتم و صحبت کردم .چیزی که بنده شنیدم این بود که کلا oled و حتی qled رو مناسب بازی نمیدونن ! برسیدم که خب این تی وی ها برای چی تولید میشن و مصارفشون کجاست ؟ (که انقدر اما و اگر باید ملاحظه بشه ) !
ایشون هم فرمودند زیبایی !!
تو rting هم قید شده بود که :
Unfortunately, all OLED TVs have the risk of temporary image retention or even permanent burn-in.
و خیلی موارد دیگه که واقعا آدم اخر سر گیج میشه.

• Like
Reactions: Jack cooper
امروز با کارشناس فروش سلام بابا تماس گرفتم و صحبت کردم .چیزی که بنده شنیدم این بود که کلا oled و حتی qled رو مناسب بازی نمیدونن ! برسیدم که خب این تی وی ها برای چی تولید میشن و مصارفشون کجاست ؟ (که انقدر اما و اگر باید ملاحظه بشه ) !
Unfortunately, all OLED TVs have the risk of temporary image retention or even permanent burn-in.
قطعن oled خیلی تصویر جذاب تری رو ارائه میدن.
مناسب بودن و باید از نوع استفاده خودتون تشخیص بدید.
اگه جز کسایی هستید که یه ضرب میشینید پای بازی و 10 ساعت بازی انجام میدید و بعدشم میخوای فیلم یا سریال و ... درسته oled مناسب نیست و led ها مناسبتر هستن.
فقطم بحث ریسکش وسطه.
حالا ممکنه کسی این کار و انجام بده و مشکلی پیش نیاد ولی هنوز تا مقاوم سازی تو تایم بالا و تصویر ثابت این تکنولوژی کار داره.

اینکه oled بخاطر برن این مناسب بازی کردن متناوب نیست درسته اما چرا qled مشکل داره ؟!
Qled عملا همون led هست ! و مشکل برن این نداره

قطعن oled خیلی تصویر جذاب تری رو ارائه میدن.
مناسب بودن و باید از نوع استفاده خودتون تشخیص بدید.
اگه جز کسایی هستید که یه ضرب میشینید پای بازی و 10 ساعت بازی انجام میدید و بعدشم میخوای فیلم یا سریال و ... درسته oled مناسب نیست و led ها مناسبتر هستن.
فقطم بحث ریسکش وسطه.
حالا ممکنه کسی این کار و انجام بده و مشکلی پیش نیاد ولی هنوز تا مقاوم سازی تو تایم بالا و تصویر ثابت این تکنولوژی کار داره.

نه بحث استفاده متناوب ده ساعته نیست ولی خب شما در این کشور میخوای بالای 15 تومن هزینه کنی در موارد پرچمدار بالای 25 و بیاد بحث ریسک برن این و امثال همین این وسط مطرح بشه واقعا کمی بی انصافی هست !
و اینکه بنده هم با شما موافقم حالا حالا راه هست تا رسیدن به ایده ال .

اینکه oled بخاطر برن این مناسب بازی کردن متناوب نیست درسته اما چرا qled مشکل داره ؟!
Qled عملا همون led هست ! و مشکل برن این نداره
من هم از همین تعجب کردم که qled دیگه چرا !؟

خودش پیشنهاد ru 7100 و lg sm8600 رو داد.

دوستان باز اگر مطلبی پیشنهادی هست بگید .

عزیزان اون کسانی که میگن اولد برن این میشه درسته ولی در چه شرایطی!!!!
نور صفحه نمایش تا اخر باشه.وهمچنین بازی کردن مداوم 5-6 ساعت به بالا بدون خاموش کردن بین این ساعت.استفاده از حالت های vivid مد یا هر چیزی که نور و تصویر براق پر نور میکنه.
اکثر سایتها اولد خا رو برای کیمینگ انتخاب میکنن.حتی didital foundry مدل c9 الجی بخترین میدونه وسایت های دیگه اولد ها یا در جایگاه اولن یا دوم.
Digital Foundry: the best 4K TVs for HDR gaming 2020
The best gaming TVs
The best gaming TVs: 4K TVs perfect for PS4 and Xbox One in 2020
The 8 Best 4k HDR Gaming TVs - Spring 2020: Reviews

من دنبال یه tv از سامسونگ هستم که اینپوت لگش پایین باشه HDR ش هم ضعیف نباشه، سایز هم مهم نیست ولی کمتر بهتر، قیمت هم زیر 8 تومن
ضمن سلام و عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ / این کرونا کلا زندگیمونو ریخته بهم
گویا دنبال تلویزیون بودین ، چون دیر جواب دادم میپرسم که آیا مشکلتون حل شد ؟ مدلی رو پسند کردین با کمک دوستان ؟

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
ضمن سلام و عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ / این کرونا کلا زندگیمونو ریخته بهم
گویا دنبال تلویزیون بودین ، چون دیر جواب دادم میپرسم که آیا مشکلتون حل شد ؟ مدلی رو پسند کردین با کمک دوستان ؟
نه، من دنبال یه مدل از سامسونگ یا شیائومی یا tcl هستم اولا اینپوت لگش پایین باشه دوما HDR هم ضعیف نباشه، اسم ال جی و سونی رو نیوردم چون اینپوت لگشون بالاست، فعلا منتظرم کرونا تموم بشه قیمت‌ها متعادل بشه ولی توقعم این‌است، اطاقمم کنار پنجره هست صبحها نور میوفته داخل صفحه، زیر نویس فارسی و فیلم دیدن هم برام مهم نیست فقط گیم، قیمت هم زیر 7 8

عزیزان اون کسانی که میگن اولد برن این میشه درسته ولی در چه شرایطی!!!!
نور صفحه نمایش تا اخر باشه.وهمچنین بازی کردن مداوم 5-6 ساعت به بالا بدون خاموش کردن بین این ساعت.استفاده از حالت های vivid مد یا هر چیزی که نور و تصویر براق پر نور میکنه.
اکثر سایتها اولد خا رو برای کیمینگ انتخاب میکنن.حتی didital foundry مدل c9 الجی بخترین میدونه وسایت های دیگه اولد ها یا در جایگاه اولن یا دوم.
Digital Foundry: the best 4K TVs for HDR gaming 2020
The best gaming TVs
The best gaming TVs: 4K TVs perfect for PS4 and Xbox One in 2020
The 8 Best 4k HDR Gaming TVs - Spring 2020: Reviews
بهترین انتخاب! برای اونی که توی خارجه و با برن این میره گارانتی و tv رو براش عوض میکنن. نه اینکه اینجا بیای 20 تومن پول بدی همش استرس اینو داشته باشی که یه وقت پلی تایمت زیاد نشه و یه سره یه چشمت به ساعت باشه و اینکه اگر به هر دلیلی برن این پیش اومد دیگه صاحب اول و اخرش خودت باشی.
توی کیفیت اولد حرفی ندارم. واقعا کیفیتی داره که اصلا قابل مقایسه نیست. یه دو بار روش بازی کنی و فیلم ببینی دیگه led های های اند هم به چشمت خوب نمیاد.
یه روز یادمه بعد بازی که هنوز روی حالت گیم مود بود موزیک گذاشتم و خوابم برد. حالا یه 5 6 ساعت. حالا اگر اولد باشه کلی میره روی اعصابت که چرا مثلا حواسم نبود. ولی با led این دست از اتفاقات رو دایورت میکنی به یه ورت!

دوستان تا ۱۲ الی ۱۳ تومن چی پیشنهاد میدید واسه تی وی
۵۵ اینچ
تو تاریکی استفاده میکنم روبه رو فاصله ۲ متری
مورد استفاده گیم و فیلم
کیفیت رنگ و اچ دی ار خیلی برام مهمه
ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or