43ru7100با 6میلیون میشه چی خرید؟ هم فورکی داشته باشه هم hdr
راستش تو سایتها خیلی از این دوتا tv تعریف میکنند اما چند صفحه پیش یکی از دوستان که خریده بود ظاهرا خیلی راضی نیستش .سلام
دوستان نظرتون راجع به تلوزیون سامسونگ مدل Q60R و Q70R چیه ؟ (برای گیم)
اگر پیشنهاد همه رده دیگری هم دارید بفرمایید.
راستش تو سایتها خیلی از این دوتا tv تعریف میکنند اما چند صفحه پیش یکی از دوستان که خریده بود ظاهرا خیلی راضی نیستش .
هم رده های این دو مدلی که گفتید .
55x9500g
55sm9000
55sm8600
قطعن oled خیلی تصویر جذاب تری رو ارائه میدن.امروز با کارشناس فروش سلام بابا تماس گرفتم و صحبت کردم .چیزی که بنده شنیدم این بود که کلا oled و حتی qled رو مناسب بازی نمیدونن ! برسیدم که خب این تی وی ها برای چی تولید میشن و مصارفشون کجاست ؟ (که انقدر اما و اگر باید ملاحظه بشه ) !
ایشون هم فرمودند زیبایی !!
تو rting هم قید شده بود که :
Unfortunately, all OLED TVs have the risk of temporary image retention or even permanent burn-in.
و خیلی موارد دیگه که واقعا آدم اخر سر گیج میشه.
اینکه oled بخاطر برن این مناسب بازی کردن متناوب نیست درسته اما چرا qled مشکل داره ؟!امروز با کارشناس فروش سلام بابا تماس گرفتم و صحبت کردم .چیزی که بنده شنیدم این بود که کلا oled و حتی qled رو مناسب بازی نمیدونن ! برسیدم که خب این تی وی ها برای چی تولید میشن و مصارفشون کجاست ؟ (که انقدر اما و اگر باید ملاحظه بشه ) !
ایشون هم فرمودند زیبایی !!
تو rting هم قید شده بود که :
Unfortunately, all OLED TVs have the risk of temporary image retention or even permanent burn-in.
و خیلی موارد دیگه که واقعا آدم اخر سر گیج میشه.
قطعن oled خیلی تصویر جذاب تری رو ارائه میدن.
مناسب بودن و باید از نوع استفاده خودتون تشخیص بدید.
اگه جز کسایی هستید که یه ضرب میشینید پای بازی و 10 ساعت بازی انجام میدید و بعدشم میخوای فیلم یا سریال و ... درسته oled مناسب نیست و led ها مناسبتر هستن.
فقطم بحث ریسکش وسطه.
حالا ممکنه کسی این کار و انجام بده و مشکلی پیش نیاد ولی هنوز تا مقاوم سازی تو تایم بالا و تصویر ثابت این تکنولوژی کار داره.
من هم از همین تعجب کردم که qled دیگه چرا !؟اینکه oled بخاطر برن این مناسب بازی کردن متناوب نیست درسته اما چرا qled مشکل داره ؟!
Qled عملا همون led هست ! و مشکل برن این نداره
ضمن سلام و عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ / این کرونا کلا زندگیمونو ریخته بهممن دنبال یه tv از سامسونگ هستم که اینپوت لگش پایین باشه HDR ش هم ضعیف نباشه، سایز هم مهم نیست ولی کمتر بهتر، قیمت هم زیر 8 تومن
نه، من دنبال یه مدل از سامسونگ یا شیائومی یا tcl هستم اولا اینپوت لگش پایین باشه دوما HDR هم ضعیف نباشه، اسم ال جی و سونی رو نیوردم چون اینپوت لگشون بالاست، فعلا منتظرم کرونا تموم بشه قیمتها متعادل بشه ولی توقعم ایناست، اطاقمم کنار پنجره هست صبحها نور میوفته داخل صفحه، زیر نویس فارسی و فیلم دیدن هم برام مهم نیست فقط گیم، قیمت هم زیر 7 8ضمن سلام و عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ / این کرونا کلا زندگیمونو ریخته بهم
گویا دنبال تلویزیون بودین ، چون دیر جواب دادم میپرسم که آیا مشکلتون حل شد ؟ مدلی رو پسند کردین با کمک دوستان ؟
بهترین انتخاب! برای اونی که توی خارجه و با برن این میره گارانتی و tv رو براش عوض میکنن. نه اینکه اینجا بیای 20 تومن پول بدی همش استرس اینو داشته باشی که یه وقت پلی تایمت زیاد نشه و یه سره یه چشمت به ساعت باشه و اینکه اگر به هر دلیلی برن این پیش اومد دیگه صاحب اول و اخرش خودت باشی.عزیزان اون کسانی که میگن اولد برن این میشه درسته ولی در چه شرایطی!!!!
نور صفحه نمایش تا اخر باشه.وهمچنین بازی کردن مداوم 5-6 ساعت به بالا بدون خاموش کردن بین این ساعت.استفاده از حالت های vivid مد یا هر چیزی که نور و تصویر براق پر نور میکنه.
اکثر سایتها اولد خا رو برای کیمینگ انتخاب میکنن.حتی didital foundry مدل c9 الجی بخترین میدونه وسایت های دیگه اولد ها یا در جایگاه اولن یا دوم.
Digital Foundry: the best 4K TVs for HDR gaming 2020
The best gaming TVs
The best gaming TVs: 4K TVs perfect for PS4 and Xbox One in 2020
The 8 Best 4k HDR Gaming TVs - Spring 2020: Reviews