این تلویزیون رو من از نزدیک تست کردم و متاسفانه مدلی نیست که بخوام برای دوستانم پیشنهاد کنم
نمیگم تلویزیون خوبی نیسا ولی من به شخصه اینو نمیخرم نه واسه خودم نه واسه دوستانم
به اعداد و ارقام نوشته شده تو سایتا اطمینان نکنین
بهترین انتخاب بررسی از نزدیک هست چون حتی مدلهایی که تو سایتهایی مثل rtings بررسی میشن بهترین مدلهای اون برند و مدل هستند که خود شرکت مسقیم در
اختیار این سایت یا سایتها قرار میدن و اون مدلهایی که داخل کشور میان و دست ماها میرسه فرق دارند پس زیاد به اعداد و ارقام کاری نداشته باشین
و سعی کنید از نزدیک بررسی و خرید کنین یا از دوستانی که تجربه خریدش رو دارن و از همون کالاهایی که از داخل میخرن از بانه یا هر جای دیگه
من مدلهایی دیدم که حتی شاخ درآوردم که این برند یا این مدل در این حد عالی !! مثلا تلویزیونی از ایکس ویژن دیدم
که کنار خیلی از مدلهای دیگه بود که اصلا انتظار نداشتم از همشون بهتر باشه اینو واقعا دیدم که میگم
مثلا مدلهای جدید سونی واقعا خراب شدن نسبت به مدلهای قدیمیشون در کنارش من تلویزیونهای فیلیپس رو بهش ترجیح میدم
گفتی زیاده ولی بازم میگم از نزدیک بررسی کنید تا بفهمید چی میگم / دنبال برند خاصی نباشید شاید همینطور که بالا گفتم حتی بخواید از فیلیپس
یا ایکس ویژن یا برندهایی که زیاد تو زبونا نمیچرخه انتخاب کنید / من تابستون که برای خرید تلویزیون برای یکی از دوستان تهرانیم رفته بودیم
این مورد رو از نزدیک دیدم که چطور میشه تلویزیون فیلیپس از تلویزیون سونی بهتر باشه اونم سری جدید !! جدا خودمم گیج شده بودم ولی خب
هر کاری کردیم که یه توجیحی پیدا کنیم که چرا اینطوریه چیزی پیدا نکردیم حتی این دوستمون هم که اصلا از تلویزیون سردر نمیاورد تعجب کرد
به هر حال اگر میتونید از نزدیک تست کنید و به نوشته ها زیاد استناد نکنین