خرید مانیتور و TV های مناسب برای PS4

به نظر شما بهترین برند تلویزیون برای اتصال به کنسول های بازی کدام است ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    863
  • Like
Reactions: rezvideo
دوستان بین ال جی sm8600 و ru7100 کدوم رو پیشنهاد میدین واسه گیم و فیلم
و اینکه ارزشش رو داره یکم بیشتر هزینه کنم و
55q60 بردارم؟

آخرین ویرایش:
خواهشا کمکم کنید که بدجوری حالم خرابه.
من دو روز پیش یه تی وی سامسونگ سری ۷ خریدم. فقط و فقط برای فیلم و بازی.
مشکلم اینه که وقتی فیلم رو از طریق Smart View روی تی وی میندازم، زیرنویس رو نشون نمیده. یعنی تو گوشی خودم زیرنویس رو داره نشون میده ولی رو تی وی نه. سوالم اینه که ایا راه حلی داره؟
ممنون میشم کمک کنید

من خودمم چند روز مچل این اسمارت ویو مسخره بودم... بعد یه آپ دیگه پیدا کردم صفحه نمایش گوشی رو منتقل می‌کرد روی tv اونجا دیگه همه کاری دلم میخواست میکردم...
فقط نمیدونم کیفیت فایل ها رو تو چه وضعیتی نشون میداد... کیفیت فایل یا کیفیت صفحه نمایش گوشیم

• Like
Reactions: u.s.a
نه، من دنبال یه مدل از سامسونگ یا شیائومی یا tcl هستم اولا اینپوت لگش پایین باشه دوما HDR هم ضعیف نباشه، اسم ال جی و سونی رو نیوردم چون اینپوت لگشون بالاست، فعلا منتظرم کرونا تموم بشه قیمت‌ها متعادل بشه ولی توقعم این‌است، اطاقمم کنار پنجره هست صبحها نور میوفته داخل صفحه، زیر نویس فارسی و فیلم دیدن هم برام مهم نیست فقط گیم، قیمت هم زیر 7 8
متاسفانه خیلی از مدلها هستند که علی رغم عالی بودنشون کمتر وارد میشن یا اصلا وارد نمیشن که اینم سیاست کثیفی هست که نمیخوام توضیح بدم و مطمئنم همه میدونن
میتونم بپرسم مدلهایی که مدنظر دارید کدوم مدلا هستند ؟
در مورد کرونا باید بگم متاسفانه حالا حالاها وجود نحسش رو باید تحمل کنیم و امیدوارم هر چه زودتر گورشو گم کنه تا ملت یه نفس راحت بکشن تو این گرداب مشکلات و بدبختی
البته با رفتن این ویروس فکر نمیکنم مملکت به حالت قبل بازگرده و قیمت ارز هم پایین بیاد چون دولت همین حالاش هم کمبود بودجه داره و بازم دستشو میکنه تو جیب مردم

متاسفانه خیلی از مدلها هستند که علی رغم عالی بودنشون کمتر وارد میشن یا اصلا وارد نمیشن که اینم سیاست کثیفی هست که نمیخوام توضیح بدم و مطمئنم همه میدونن
در مورد کرونا باید بگم متاسفانه حالا حالاها وجود نحسش رو باید تحمل کنیم و امیدوارم هر چه زودتر گورشو گم کنه تا ملت یه نفس راحت بکشن تو این گرداب مشکلات و بدبختی
البته با رفتن این ویروس فکر نمیکنم مملکت به حالت قبل بازگرده و قیمت ارز هم پایین بیاد چون دولت همین حالاش هم کمبود بودجه داره و بازم دستشو میکنه تو جیب مردم
7100, HDR ش ضعیفه؟

سلام جناب
55x8577ف
از اینجا هم دانلود کردم ریختم تو فلش از اونجا هم نشد
https://www.sony.co.uk/electronics/...75-85-/kd-55xg8577/downloads/00016479#version
سلام اول ببینید ورژن دستگاهتون رو ببینید ( دکمه HELP روی کنترل رو بزنید و SOFTWARE VERSION رو ببینید ) وببینید قدیمی تر از آخرین ورژن عرضه شده در سایت خود سونی هست یا خیر .
این ارور رو مال منم روی هر دو دستگاه X8500 و X9500 بعد از آپدیت شدن به آخرین ورژن و چک کردن مجدد آپدیت میده
احتمالا دلیلش اینه که دیگه آپدیت جدیدتری برای دستگاه موجود نیست
من حدس میزنم آپدیت اتوماتیک شما روشن بوده و دستگاه خودش رو به آخرین ورژن آپدیت کرده و الان ورژن جدیدتری براش نیست که بخواد آپدیت کنه
بازم اگر دوستان دیگه اطلاعات بیشتری دارن حتما بیان و بگن
درضمن همیشه دقت کنید اگر از USB جهت آپدیت استفاده میکنید حتما ورژنی که دقیقا مربوط به تلویزیون خودتون هست و منطبق هست رو از سایت رسمی سونی بریزید و هیچ وقت از این سایت هایی که رسمی نیستن فایل به این مهمی رو دانلود نکنید

تجربه من نشون داده هرچقدر در خرید جنس تعلل کنید سرتون بیشتر کلاه میره و باید بیشتر هزینه کنید
تلویزیون سونی 65X8500E حدودا دو سال قبل یا کمی بیشتر 7.5 میلیون بود الان 23 میلیون میدن !!! تازه سری g همین مدل پیشرفت که نداشته بشدت پس رفت داشته و افتضاح ترین تلویزیون های موجود بوده با کنتراست و رنگ مشکی وحشتناکش !!!
اگر قدرت خرید تلویزیون رو دارید منتظر ارزونی نباشید و بخرید چون احتمال ارزون تر شدن 10 درصد هست و گرون تر شدن 90 درصد
اگر طبق تورم عرف 50 درصدی هر ساله بخوایم ببینیم پس تلویزیون 20 میلیونی انتهای امسال میشه 30 میلیون !!!!

7100, HDR ش ضعیفه؟
این تلویزیون رو من از نزدیک تست کردم و متاسفانه مدلی نیست که بخوام برای دوستانم پیشنهاد کنم
نمیگم تلویزیون خوبی نیسا ولی من به شخصه اینو نمیخرم نه واسه خودم نه واسه دوستانم
به اعداد و ارقام نوشته شده تو سایتا اطمینان نکنین
بهترین انتخاب بررسی از نزدیک هست چون حتی مدلهایی که تو سایتهایی مثل rtings بررسی میشن بهترین مدلهای اون برند و مدل هستند که خود شرکت مسقیم در
اختیار این سایت یا سایتها قرار میدن و اون مدلهایی که داخل کشور میان و دست ماها میرسه فرق دارند پس زیاد به اعداد و ارقام کاری نداشته باشین
و سعی کنید از نزدیک بررسی و خرید کنین یا از دوستانی که تجربه خریدش رو دارن و از همون کالاهایی که از داخل میخرن از بانه یا هر جای دیگه
من مدلهایی دیدم که حتی شاخ درآوردم که این برند یا این مدل در این حد عالی !! مثلا تلویزیونی از ایکس ویژن دیدم
که کنار خیلی از مدلهای دیگه بود که اصلا انتظار نداشتم از همشون بهتر باشه اینو واقعا دیدم که میگم
مثلا مدلهای جدید سونی واقعا خراب شدن نسبت به مدلهای قدیمیشون در کنارش من تلویزیونهای فیلیپس رو بهش ترجیح میدم
گفتی زیاده ولی بازم میگم از نزدیک بررسی کنید تا بفهمید چی میگم / دنبال برند خاصی نباشید شاید همینطور که بالا گفتم حتی بخواید از فیلیپس
یا ایکس ویژن یا برندهایی که زیاد تو زبونا نمیچرخه انتخاب کنید / من تابستون که برای خرید تلویزیون برای یکی از دوستان تهرانیم رفته بودیم
این مورد رو از نزدیک دیدم که چطور میشه تلویزیون فیلیپس از تلویزیون سونی بهتر باشه اونم سری جدید !! جدا خودمم گیج شده بودم ولی خب
هر کاری کردیم که یه توجیحی پیدا کنیم که چرا اینطوریه چیزی پیدا نکردیم حتی این دوستمون هم که اصلا از تلویزیون سردر نمیاورد تعجب کرد
به هر حال اگر میتونید از نزدیک تست کنید و به نوشته ها زیاد استناد نکنین

آخرین ویرایش:
نظرتون در مورد این مدل ال جی چیه
49SM8100
سایزش 49هست اگه کسی خریده واقعا ارزش خریدن داره ؟قیمتش 9میلیون نیم تا ده میلیون هست.
قبلا خودم سونی داشتم واقعا خیلی هم کیفیت ساختش واز کیفیت تصویرش راضی بودم .چون نسبت به ال جی و سامسونگ گرونتره مجبورم ال جی بخرم.

دوستانی که اولد دارن و داشتن و الان سونی 9500 دارن یه سوال
من چند روز پیش رفتم سونی رو دیدم
به شدت خورد تو ذوقم
تصاویر کدر و نور بصورت مصنوعی زیاد
هیچ چیز این تی وی به اولد نمیرسید
حالا مشکیش سرشو بخوره
من انتظار رنگ بهتر و بیشتری ازش داشتم
خدا لعنت کنه این اولد رو که همه تی وی ها رو از چشمم انداخته
الان مجبورم دوباره برم سمت اولد
فقط سونی گارانتی نداشت
نمیدونم الجی سی 9 هم بیاد گارانتی نداره یا نه

• Like
Reactions: PooyaGH
به شدت خورد تو ذوقم
حالا مشکیش سرشو بخوره
فقط سونی گارانتی نداشت
دقیقا ... کسی oled رو ببینه دیگه lcd ها از چشمش میوفتن ولی لامصب احتمال برن این داره ، البته اگر برای گیم بخوای استفاده کنی وگرنه برای فیلم دیدن که ریسکی ندارن
بخاطر همین شدیدا به microled ها نیازمندیم
بدبختی اونهم تا 4-5 سال دیگه تولید انبوه نمیشه و قیمتهاش پایین نمیاد

راجب گارانتی... ال جی از ایران رفته متاسفانه، فکر نمیکنم گارانتی الان معنای خاصی بده

به شدت خورد تو ذوقم
حالا مشکیش سرشو بخوره
فقط سونی گارانتی نداشت
9500 جزو برترین تلویزیون های سال خودش انتخاب شده
دقت رنگ و روشنایی تصویر بی نظیر و کنتراست خوب و رنگ های شاد و زنده باعث شده در خیلی از سایت های معتبر جزو 5 انتخاب برترشون در سال 2019 باشه
شما هیچ وقت نمیتونید فرق دو تلویزیون رده بالا رو با 5 دقیقه دیدن دموی 4k و واستادن جلوی درب یکی دو تا نمایشگاه تشخیص بدی وقتی حتی نمیدونی تنظیمات تلویزیون روی چی تنظیم شده یا دموی نمایش داده شده چه کیفیت و جزئیاتی داره
به همه دوستان پیشنهاد میکنم بجای اینکه وقتتون رو در نمایشگاه ها تلف کنید که بیشتر گیج تون بکنه به سراغ سایت های معتبر و ریویو های خارجی برید و با دقت مطالعه کنید
اونجوری خیلی راحت تر انتخاب میکنید و حداقل چیزی که می خرید رو میدونید نقاط ضعف و قوتش چیه
9500 کاملا ارزش هزینه کردن رو داره و چه در گیم و بحث HDR و چه در دیدن فیلم و سیستم عامل آندرویید 9 و ... کاملا راضی تون میکنه و بهتر از حد تصورتون هست مگر اینکه تصورتون چیزی در حد OLED ها باشه

در مورد OLED هم این تلویزیون ها یک نسل جلوتر هستن و تکنولوژی به روز تری دارن و قطعا از LED ها بهتر هستن و گرون تر هم هستن
خریدش هم دقیقا بستگی به میزان ریسک پذیری خریدار داره چون تلویزیون بانه ای رو از لحظه ای که به شما توی خانه تحویل بدن عملا دیگه هر مشکلی پیدا کنه صاحب اول و آخرش خودتی

در مورد تلویزیون های سونی هم بگم که فقط سری های OLED و 9500 به درد گیم و بحث HDR می خوره اگر کاربرتون این موارد هست اصلا سراغ مدل های 7000 و 8000 و 8500 نرید چون این مدل ها فقط بدرد دیدن فیلم و شبکه های خارجی میخوره

اگر می خوایید کمتر هزینه کنید گزینه های خیلی بهتری توی مخصوصا QLED های سامسونگ میتونید پیدا کنید که راضیتون کنه

آخرین ویرایش:
دقیقا ... کسی oled رو ببینه دیگه lcd ها از چشمش میوفتن ولی لامصب احتمال برن این داره ، البته اگر برای گیم بخوای استفاده کنی وگرنه برای فیلم دیدن که ریسکی ندارن
بخاطر همین شدیدا به microled ها نیازمندیم
بدبختی اونهم تا 4-5 سال دیگه تولید انبوه نمیشه و قیمتهاش پایین نمیاد

راجب گارانتی... ال جی از ایران رفته متاسفانه، فکر نمیکنم گارانتی الان معنای خاصی بده

برام واقعا جالبه چطور احتمال برن این تو گیم بیشتر از فیلم هست در حالی که در بازی مثل apex legends و یا اکثر بازیها به صورت مکرر صحنه ها در حال تغییر هستند ! (اینجا با میزان تایم پلی کاری ندارم)

"Most cases of burn-in in televisions is a result of static images or on-screen elements displaying on the screen uninterrupted for many hours or days at a time "

ــــــــ
و اینکه دوستان تی وی samsung nu8000 همچنان تولید میشه؟کسی تجربه استفاده داره؟

برام واقعا جالبه چطور احتمال برن این تو گیم بیشتر از فیلم هست در حالی که در بازی مثل apex legends و یا اکثر بازیها به صورت مکرر صحنه ها در حال تغییر هستند ! (اینجا با میزان تایم پلی کاری ندارم)

"Most cases of burn-in in televisions is a result of static images or on-screen elements displaying on the screen uninterrupted for many hours or days at a time "

ــــــــ
و اینکه دوستان تی وی samsung nu8000 همچنان تولید میشه؟کسی تجربه استفاده داره؟
تو بازی ها بخاطر hud (هد آپ دیسپلی) که شامل نقشه ، نوار جان ، نوار استامنیا ، تعداد فشنگ و غیره که ثابت هستند خطر برن این بیشتره
همون apex که میگید نگاه کنید روی صفحه چند تا عنصر روی صفحه داره که تغییر نمیکنه ( اسلحه ای که دارید و میزان فشنگ و غیره )
تو بعضی بازیها میشه کاری کرد hud نمایش داده نشه ولی تو بعضی ها امکانش نیست یعنی یا گزینش نیست یا اگر hud رو برداری به تجربه بازی لطمه میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or