abouzar337
کاربر سایت
سلام
اساتید محترم، لطفا یه راهنمای بفرمایید که تا سقف 7 تومن لپ تاپ چی خوبه ؟ استفاده کنندش هم دانشجو
اساتید محترم، لطفا یه راهنمای بفرمایید که تا سقف 7 تومن لپ تاپ چی خوبه ؟ استفاده کنندش هم دانشجو
ممنون سیپیو i5 9600k برا این گرافیک خوبه؟
سلام
تا چند وقت بدون مشکل پاور و گرافیک کار میکنه با این وضعیت کشور فعلا نمیتونم پاور جدید پیدا کنم
با سلام.
فرشید جان به نظرت پاور گرین 600b-hp plus gold برای سیستم زیر مناسبه؟
i7 8700 (non k)
MSI GTX 1080ti Gaming X 11GB
16GB Ram DDR4 3000Mhz
باقی قطعات هر معمولی هستن. در حد دو تا هارد و چند عدد فن. سی پی یو که کلاً اورکلاک نمیشه، کارت گرافیم هم همون اور کارخانه ای هست و بیشتر اور نکردم.
پاور گرین 650 یا 700 وات برای این کارت مناسبتر هست.
من ندیدم واسه این کارت کسی زیر 700 بندازهپس توصیه میکنید که پاور رو عوض کنم؟ تو خود سایت MSI زده بود پاور 600 پیشنهاد میشه و منم فکر کردم کافیه
من ندیدم واسه این کارت کسی زیر 700 بندازه
با یه دونه Green 750 OCPT عوض کردم. این که دیگه کافیه؟
سلام دوستان ... کارت گرافیک MSI RX 580 Armor 8G گرفتم برای ارتقاع سیستم ... چون در بیشتر بازی ها از 1060 نودیا بهتر عمل میکرد و از لحاظ قیمت هم حتی ارزون تر بود ... الان یه سوال دارم برخی میگن مدل آرمور خوب نیست واقعاً اینطوریه ولی مدل های دیگه از لحاظ قیمتی تفاوت مخصوصی داشتن ... حالا واقعاً اینطوریه یا نه ؟ ... کارت البته یه ضمانت 1 ساله هم داره .
مهندس من ولتاژ کارتم رو کم میکنم میارم رو منفی 87 مشکلی واسه کارت پیش نمیاد. رو حالت عادی دمای کارت تو بازی خیلی میره بالا
مهندس من ولتاژ کارتم رو کم میکنم میارم رو منفی 87 مشکلی واسه کارت پیش نمیاد. رو حالت عادی دمای کارت تو بازی خیلی میره بالا
دوستان دوتا سوال دارم
یک اینکه شنیدم مانیتور های ایسوس جدیدا تو ایران مونتاژ میشه ؟
و می خواستم بدونم مانیتور های dell چطور هستن ( led با پنل ips) ؟
داداش 85 درجه دمای گرافیک نکنه شوخی میکنی گرافیکی که دماش اینقدر باشه صد در صد یه اشکالی داره و زود نابود میشه من الان ایسوس 5700 دارم دماش 59 درجه تو فور کی بازی میکنم بالاتر نمیره باز میگم زیاده شما چطور میگی 85 درجه خوبه اون گرافیک به درد اشغالی میخورهاینقدر از دمای کار گرافیک نترسید مکسش رو در گرم ترین روز توسط msi after burner ثبت می شه نگاه کنید یعنی کلا خوبه که هر چند وقت 1 بار نگاهش کنید زیر 85 درجه باشه کاملا safe هست مکس دمایی هم در بنچمارک ها رخ نمی ده حتما بعد از اجرای بازی های سنگین چکش کنید زیر 85 درجه فول ایمن هست.
تازه اگرم دما از 1 حدی بیشتر بشه بوست کلاک کمتر می شه تا به دمای تارگت برسه
داداش 85 درجه دمای گرافیک نکنه شوخی میکنی گرافیکی که دماش اینقدر باشه صد در صد یه اشکالی داره و زود نابود میشه من الان ایسوس 5700 دارم دماش 59 درجه تو فور کی بازی میکنم بالاتر نمیره باز میگم زیاده شما چطور میگی 85 درجه خوبه اون گرافیک به درد اشغالی میخوره