Abyss Watchers
کاربر سایت
حرفاتون درسته در مورد دما که تو این دما اسیبی به کارت نمیرسه، ولی تو طولانی مدت، هم خازن های روی برد ضعیف تر میشن، هم کلیت کارایی خود GPU ضربه زیادی میخوره تو این دما هم دیگه واقعا این دما اسیب به بقیه قطعات سیستم هم میزنه، الان کیس من با 5 تا فن درجه یک، وقتی میره رو 70 درجه کیس اندازه بخاری گرما تولید میکنه!مشکل اینجاست همین شما ها هستین که با بی اطلاعی و این کارتون دیگران رو هم می ترسونید کارت گرافیک ها تا 105 درجه تحمل حرارتی دارن و تا 90 درجه هیچ اتفاقی براشون نمی افته اما طبق تجربه چه CPU چه GPU چه حتی مموری ها تا 85 درجه نه SAFE بلکه کاملا sAFE هستن حالا اینکه 4 نفر کارت گرافیک ضعیف دارن دمای پایینی دارن دلیل برای های اندها نیست های اندها به راحتی می رن بالای 80 درجه چیز غیر عادی هم نیست من خودم لپ تاب دارم خیلیم ازش کار می کشم 5 ساله دارمش و دماش CPU اکثر اوقلت می ره بالای 90 درجه و هنوزم داره راحت کار می کنه.
اون چیزی که به درد اشغالی می خوره افکار پوسیده و غیر علمی 1 عده زیادی هست که نه فقط برای این مورد بلکه برای همه چیز حتی همین کرونا هی دارن تز صادر می کنن.
کارت گرافیک با CPU قبلا بعد از دمای 105 بلو اسکرین می شدن تا بهشون اسیب نرسن الان 95 هست هر چند بازم در عمل بعد از 100 درجه ری استارت می شه سیستم اما به هر حال برای قطعاتی که تا 105 درجه تحمل دارن 20 درجه پایین تر کاملا SAFE هست.
خیلی چیزا در کنار دما برای طولانی تر کردن عمر قطعات مهم چیست و سالم موندشون
That seems on the high side, but nothing to worry about. In general GPUs can get to ~80-85C safely and should be fine as high as 95C.
از 580 تا 970 داشتم، فکر نمیکنم این کارت ها High End نبوده باشند تو زمان خودشون! و البته همیشه دماشون تو اخرین سطح پردازش بیش از 70-75 درجه نشده، البته غیر از 580!