مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
خب از اول معلوم بود بیخیال این چیزا میشه من که تعجب نکردم فقط یه کم زود اینکارو کرد فکر میکردم بعد عرضه کنسول ساستشو عوض کنه
بهترین کار اینه ماکرو اونی رو که این محدودیت ها رو پیشنهاد داد اخراج کنه:دی خدایش کدوم احمقی فکر میکنه گیمر ها محدودیت ها رو میخوان؟؟

خب اگه این کار رو هم بکنه که بعضی از دوستان بعد از یک ماه باید یه استراحتی به خودشون بدن :d
البته منظورم من شما نبودیا ;)
حالا شما از دست امثال من ناراحتی ولی به جان خودمو خودت این سونی فنای بازی سنتر بودن که باعث این خبر خوش شدن چند سال دیگه دوزاریتون میفته

نئوگف خدا بیامرز آخرین باری که چند دقیقه پیش برام بالا میومد 21 هزار نفر آنلاین داشت :دی
خیر سرشون مردک evilore هی میاد میگه سرور داریم 1000 گیگ رم داره 300 تا سی پی یو داره وای تا یک خبری میشه سایت میپوکه. در ضمن بدون هیچ دلیلی خاک تو سر .......

چرا باید تو کنفرانس E3 که مهمترین کنفرانسشون بود بیان یه همچین خبری بدن و بعد کنسلش کنن...؟
یا اون قضیه "هر کسی حال نمیکنه 360× بگیره..."
یعنی شرکت به این بزرگی چرا باید همچین حماقتی بکنه...؟
بعد E3 اگه پیش خرید فعال بود, خود من شخصا PS4 رو ترجیح میدادم
واقعا خیلی از بچه ها بیخیال X1 شده بودن...

پ.ن: همینجا اعلام میکنم طرفدار کنسولی هستم که زودتر هک بشه و برام ارزونتر تموم بشه...

واقعا الان تصمیم سخت شد.امروز صبح گفتم منکه بنا به شرایطم انتخابمps4.اما الان قضیه فرق کرد برام واقعا خوشحال شدم و خواستم به عنوان فنه (دنیای گیم) از سونی و فناش تشکر کنم.مایکروسافت باید درس میگرفت که به جامعه گیمرا در تمام دنیا احترام بزاره.و ما صاحب اختیار مالمون باشیم و این ازادی داشته باشیم هر کاری که خواستیم باهاش بکنیم.

حالا باید بهش فشار اورد که این کینکت رو از حالت زورکی دربیاره و مثل همین نسل جدا بفروشه

اینکارو باید انجام میداد وگرنه به فاک اعظم میپیوست هر چند که هنوزم به پایPS4 نمیرسه
البته تاثیر سونی نبود تاثیربازیسنتر بود

تبریک به همه ی دوستانی که این چند مدت سرکوفت شنیدن و با سیاست های غلط هم باز پش مایکرو بودن ، آقا مزد استقامتمون رو گرفتیم :d
دیگه نوبت ماست که بتازیم b-):d
Congratulations you broke it! Please wait while we work on.
:)) نئوگف پوکید :))

چرا باید تو کنفرانس E3 که مهمترین کنفرانسشون بود بیان یه همچین خبری بدن و بعد کنسلش کنن...؟
یا اون قضیه "هر کسی حال نمیکنه 360× بگیره..."
یعنی شرکت به این بزرگی چرا باید همچین حماقتی بکنه...؟
بعد E3 اگه پیش خرید فعال بود, خود من شخصا PS4 رو ترجیح میدادم
واقعا خیلی از بچه ها بیخیال X1 شده بودن...

پ.ن: همینجا اعلام میکنم طرفدار کنسولی هستم که زودتر هک بشه و برام ارزونتر تموم بشه...
برای اینکه تا قبل از e3 خودشون هم فکر نمیکردن که گیمر ها انقدر رو این قضیه حساس باشن. امار پیش فروش ها رو هم احتمالا دارن ودیدن اوضاع از چه قراره.من خودم ایکس باکس فن بوی خفن دیدم که بعد از e3 فحش میداد به ماکروسافت.اصلا چرا راه دور میری همین فریدون در این سایت بازیسنتر رو ببین که چقدر کل یوم عوض شده بود

چقدر غیر منتظره و چقدر راحت یهو تغییر رویه داد مایکروسافت!:دی خیلی هم خوب. به نظرم همون طور که کار سونی و فشار تبلیغاتیش روی رقیب که باعث تغییر رویه رقیبش شد جای مدح و ستایش داره، این تصمیم شجاعانه مایکروسافت و در واقع قبول اشتباهش هم جای تحسین داره.
به قول بچه ها به فقط به نفع گیمرها شد.
این تصمیم مایکروسافت شدیدا منو از خرید 70%ـی PS4، دودِل کرد:دی

الان سوال اینجاست که آیا فریتوس به جبهه خودش برمیگرده یا نه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or