مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
الان باید همه مایکرو فنا قشنگ 2 رکعت نماز شکر بخونن بفرستن به سونی . واقعا نجاتتون داد :دی به معنای واقعی ـه غلط کردم رسید مایکرو :دی (1 نسل به این ماکرو فنا بگیم الان که دارین راحت بازی میکنین مدیون سونی هستین :دی )

تازه شد در حد رقابت با PS4 . تبریک به طرفداراش واسه گرفتن ـه حق خودشون .

حالا شما از دست امثال من ناراحتی ولی به جان خودمو خودت این سونی فنای بازی سنتر بودن که باعث این خبر خوش شدن چند سال دیگه دوزاریتون میفته
همین الان هم دوزاریم افتاد :d
ولی خدایی شما دوستان تو این یک ماه به خاطر ما تلاش میکردین؟؟؟ بابا خیلی اقایین دمتون گرم :-* :x

اقا عجب خبری (چقدر خبر خوب این چند وقته)(صبح هم که سیم سیتی کرک شده رو رو دان کردیم حال کردیم) جدا چرا ؟بدن من به این همه خوشی عادت نداره!!!!
یعنی کیف کردم از خنده مردم
جانم پس نسل بعد ایکس باکس
فقط مونده دلار بشه 800 تومن;;)
پ.ن:در اینجا جا داره دست دوستان خود را در شرکت معظم سونی بفشاریم و کمال تشکر را از ایشان به جا اوریم
سونی دوست داریم ولی شاید ایکس باکس بخریم

به نظر من مایکروسافت چون امنیت کنسولش پایینتر از سونی بود مجبور شده بود برای جلوگیری از هک شدن اینکارو بکنه که اگه حدس من درست باشه احتمالا کنسول مایکرو الان که drm رو برداشتن سریع هک شه let's hope so

به نظر من مایکروسافت چون امنیت کنسولش پایینتر از سونی بود مجبور شده بود برای جلوگیری از هک شدن اینکارو بکنه که اگه حدس من درست باشه احتمالا کنسول مایکرو الان که drm رو برداشتن سریع هک شه let's hope so
یعنی بی ربط تر از این نمیشد نظر داد :دی

Kotaku: Xbox One's DRM reversal requires day 1 patch - sharing library not at launch - NeoGAF

برای به دست آوردن این قابلیت، همون اول باید به لایو وصل شده و پچ ـش رو دانلود کنید.

داشتم فکر میکردم از اول قرار نبوده همچین چیزی باشه و... که اینو گذاشتین ! نشون میده سیستم drm و ... رو کنسول که 100% در حال تولیده حاضر و آماده بوده که تصمیمشون عوض شده !
واقعا با اون سیاستها نابود میشد... حالا میشه یه جنگ تمام عیار بر خلاف دو نسل قبل که سونی زودتر کنسولش رو عرضه کرد و نسل حاظر که ماکرو 360 رو زودتر حالا هر دو تقریبا هم زمان

همين الان كه اين خبر رو خوندم به خودم شك كردم بعد از دو سه بار كوبيدن سرم به ديوار ديدم نه درست ديدم از هيجان فريادى زدم زدن فرياد همان و پرت شدن شيئى به طرفم هم همان ولى به دور از شوخى از سونى و سونى فن هاى عزيز ممنونم چون مايكرو يه سر به اينجا زد ديد جهاد اكبر به توان دو راه افتاده اين تصميم رو گرفت ! مى دونيد دارم به عيد امسال فكر مى كنم كه با P1 زرد رنگ بدون تيون چه جورى پيست ها رو بشكافم !

حالا قابلیت های Xbox One بیشتر میتونه مورد توجه قرار بگیره، واقعا خیلی از نکات مثبت این کنسول از بازی هاش گرفته تا قابلیت های آنلاین و Cloud بدجور رفته بود زیر سایه این DRM

بیا جون مادرت این کینکتم از پکات بردار قیمتشم بکن 350 دلار دیگه خر کیف شیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or