مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
من که فکر نمیکنم این کار فایده زیادی داشته باشه چون الان خیلی از گیمر ها تو دنیا از این کنسول ناامید شدن و تصمیم گرفتن PS4 بخرن.

ظاهرا مایکرو بعد از گندی که زد سر عقل اومده :yes:

واقعا تصمیم عاقلانه ای بود اگر اینکارو نمیکردن دیگه نابودی حتمی بود الان داشتم فکر میکردم دیدم این نینتندو نامرد هنوز ریجن لاک داره بچه ها بجنبید دست به کار شیم اینم آزاد کنیم:d

این عقلانیت و تدبیر رو مایکروسافت هم تأثیر گذاشت و صد البته امیدی که به قلب جامعه گیمرها برگشت!:d

آخرین ویرایش:
میگم چون زیادی بهمون خوش گذشته این چند روزه یه چیز بگم بالانس بشه :d یادتونه دلار 1000 بود میشد کنسول خرید با 400 تا 500 تومن؟ بازی ها روز اول 60 تومن بودن؟ خووب دیگه من برم البوم amom amarth گوش کنم ساعت 2 نصفه شب .بازم تبریک

باور کنید از همون ثانیه اول تو کف TitanFall بودم فقط این قضیه DRM و اینا... خیلی اذیت میکرد ، الان دیگه با آرامش و خیال راحت میشه از بازی لذت برد !!

Downloaded titles cannot be shared or resold. Also, similar to today, playing disc based games will require that the disc be in the tray.
خُب بله. پایینش نوشته برای بازی کردن، دیسک باید داخل دستگاه باشه. کلا دیگه مثل همین 360 شد:دی
دانلود کردن بازی به صورت دیجیتالی هم قابل share کردن یا فروختن نیست که البته اون به ما ربطی نداره:دی

واقعا همه از این تصمیم برنده شدن همچنان ps4 کنسول اول منه ولی خوب حداقل امید دارم یه دو سال دیگه یه xbone هم بخرم

البته باید بگم که اگر فید بک های منفی و سیاست های حریفش نبود اینکار رو بازم نمیکرد. به نوعی الان به غلط کردن افتادن و حتی ریجن لاک هم حذف کردن :دی

اگه میدونستن به کلید دوتا رای میدادم:bighug:فقط موند دلار هزاری...
باور کنید از همون ثانیه اول تو کف TitanFall بودم فقط این قضیه DRM و اینا... خیلی اذیت میکرد ، الان دیگه با آرامش و خیال راحت میشه از بازی لذت برد !!
100% تایتان فال روی ps4 تایید میشه (امروز یا فردا)

البته اینم به خبر اضافه کنین که برای بازی باید دیسک داخل دستگاه باشه و دیگه بدون دیسک نمیشه بازی کرد و اینکه محتوایی که از لایو هم میخرید نمیشه شر کرد.مثل قبل

دقت کردید از xbox reveal به این ور همش هی سوژه دست میده تاپیک بازی کنیم کلا این چند وقته خیلی پر خبر بوده

نئوگف خدا بیامرز آخرین باری که چند دقیقه پیش برام بالا میومد 21 هزار نفر آنلاین داشت :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or