مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
یه حماسه دیگه رخ داد دوستان گیمر بریزیم امشب تو خیابونا لول :دی

ولی ای کاش همون اول این سیاست در پیش میگرفت که انقدر از سونی و فن و هیتر تیکه نشنوه ماکرو :)

با خیال راحت حالا منتظر کنسول میمونیم و اخبارشُ دنبال میکنیم

پ.ن : در ضمن یکی از بهترین خبر های این چند وقت بود بعد این همه خبر نا امید کننده در مورد این سیاست های رو اعصاب ماکروسافت ,,,

روحانی مچکریم !!!! :x جمعه هم امام زمان بیاد بی افتیم رو غلتک دیگه :d
واقعاْ فکر نمی کردم چنین کاری بکنه !!! :o

ولی صادقانه میگم خیلی خوشحال شدم :bighug:
جسارتاً بدبختی اینجاست که این خبرها باعث خوشالی میشه 8-| :دی
جدیداً ایرانی جماعت یه چیزی رو به همه ی دنیا صادر کرده : شوما یه حق مسلمی رو از ملت میگیری بعد همون رو به ملت پس میدی ، بعد ملت از شدت خوشحالی منفجر میشن ، شوما هم میشی هیرو :bighug:
فردا بگن کنسول شده 200 دلار من تعجب نمی کنم :biggrin1: :biggrin1:
ولی یهو دیدی کینکت رو هم حذف کردن شد 400-350 :-/ :دی

هول شدم تاپیک تکراری زدم:d.

فوق العاده بود این خبر.هیچ مدله نمیتونستم خودمو راضی کنم که از هیلو و فورتزا و QB دل بکنم که خوشبختانه مایکروسافت بهم کمک کرد.

عنوان مطلب هم هست:ما به نظرات اهمیت میدهیم!

معادلات جنگ کنسولی کاملا عوض شد.

با اینکه از سونی خوشم میاد اما بدجور از انحصاری این کنسول خوشم اومده
از اونور دلم رو knack هست از این ور روی ryse
چه کنیم 8-|

عجب Epic Fail ـی شد EA :دی حدس میزنم فردا اعلام کنن Titanfall انحصاری Wii U هست :)) :دی

اوه اوه نیم ساعت بعد از منتشر شدن خبر پیش فروش XOne تو آمازون رفت بالاتر از PS4 :دی قشنگ معلومه مایکروسافت فهمیده چه غلطی کرده و قراره کلی ضرر بده، خوبه سریع آدم شدن :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or