مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
می دونین حالا چی باحاله
سونی بیاد بگه من شوخی کرده بودم رو کنسول من باید هر شش ساعت ی بار به اینترنت وصل شید
تازه همه جوری قفلی هم داره
نه تنها بازی های دست دو رو پشتیبانی نمیکنه بلکه کلا بیشتر از سه بار نمیشه دسیک رو گذاشت تو دستگاه

می دونین حالا چی باحاله
سونی بیاد بگه من شوخی کرده بودم رو کنسول من باید هر شش ساعت ی بار به اینترنت وصل شید
تازه همه جوری قفلی هم داره
نه تنها بازی های دست دو رو پشتیبانی نمیکنه بلکه کلا بیشتر از سه بار نمیشه دسیک رو گذاشت تو دستگاه

احتمالا مایکرو تو نسل بعد همین کارو میکنه
الانم به خاطر پیش فروش کم XBOX ONE مجبور شد DRM رو از روی کنسول حذف کنه...

تا کنسولا نیان حرف زدن در مورد قدرت سخت افزاریشون حماقت محضه
نه دیگه به اون حرارتی که شما میگی!!
تقریبا تموم کارشناسها معتقدند که PS4 از هر لحاظ که حساب کنی از XBOX قویتره!!...اینجا بحث فقط سر میزان درصدش هست که تا مشخصات دقیقشون نیاد نمیشه نظر قطعی داد!!

با اینکه این جور عقب نشینی ها از طرف مایکروسافت یکم عجیبه ولی به نظرم نقش سونی رو در این مسئله اصلاً نباید نادیده گرفت چون اگر سونی در E3 از این موضوع حمایت می کرد تقریبا تمام امید مردم در مورد حذف DRM از بین می رفت ولی اعلام سونی و استقبال بیش از حد مردم انگار کار خودشو کرد.
شاید هم حرف های مایکروسافت از اول یه بازار گرمی بزرگ بوده که بفهمن مزه دهن مردم در مورد این موضوعات چیه. اگر استقبال شد که چه بهتر پول بیشتری در میاریم اگرم نشد مثل الان با یه خبر همه چیز رو تکذیب می کنیم.

من که چون ایران نیستم مشکلی با این مسائل DRM نداشتم و هفته بیش XOne رو پیش خرید کرده بودم دلیل اصلیشم به خاطر علاقه به Xbox Live هست، ولی حداقل الان خوشحالم که دوستای داخل ایران رو توی Live از دست نمی دم.

یعنی وقتی به سیاستهای مایکرو فکر میکنم عقل از سرم میپره ! اول با خبر DRM یه جو بسیار منفی تو نت ایجاد کرد و بعدش با تکذیب یه جو بسیار بسیار مثبت ایجاد کرد ! یعن اگه از اول میگفت ما DRM نداریم چنین جو مثبتی ایجاد نمیشد ولی با این روش کاری میکنه که کلا به نفعش هست .

ای به خوشکی شانس این ماکرو نزاشت یکم حال کنیم ما تا دید سونی زده تو دهنش تو E3 انقدر اونجاش سوخته از هوراکشیدن مردم که فت گفت غلط کردم اخه مگر شما که میگفتین این ماکرو با فکر حرف میزنه چیشد به خدا اگر سونی نبود

همتون داشتید گریه میکردین.........:d

مایکرو فن ها نباید از سونی فن ها تشکر کنن ... باید از گیمر های واقعی تشکر کنن ... که مایکرو رو گذاشتن تو منگنه ... والا تنها جایی که من تو کل دنیا دیدم پرچم دار سیاست های مایکرو بودن و جان بر کف همه جوره ازش دفاع میکردن فقط سایت ها و فروم های ایرانی بود ... و گرنه خارجی ها با اعتراض هاشون به هر شکل نشون دادن که چه چیزی اهمیت داره ...

جا داره هم چیزی بگم من باب وجود عظیم الشانی که این کودتا و انحصار طلبی رو خنثی کرد

الان این لیف بیل و چکش بیاد فک بزنه که سونی داره ما رو بازی میده … هاهاهاها .. چه خفتی داد سونی اینها رو

برید به جون کازه ساما و یوشیدا سان دعا کنید که اولین شکست سنگین تو اعمال سیاست رو دادن به بعضی که بعضی از دوستانمون هم خوشحال شن

همین موضوع نشون میده نبض این صنعت و بازار دست کیه … پرچم بالاست

تنها بازنده این جدال بدترین شرکت دنیاست ... همه پل های پشت سرش رو خراب کرد و حالا هم متحدش مثل یه اشغال ولش کرد به امون خدا ... حالا ببین چطور دست به دامون نینتندو و pc میشه ...

تا دیروز wii u مرده متحرک بود و pc ها هم ضعیف بودن ... فکر کنم ... باید دید عکس العمل ea چیه ...

با قیمت پایین تر یا پک بدونه کینکت به شخصه با همون drm هم می خریدمش
کاش قیمت رو میاوردن پایین با یه پک بدونه کینکت

اولین بار بود تو زندگیم که یه کنسول جدید اومده بود و من آرزوی خریدنشو نداشتم تازه داره ازش خوشم میاد به شرطی که قیمتم بیارن پایین ما بچه های پایین هم از پسش بر بیایم

یعنی وقتی به سیاستهای مایکرو فکر میکنم عقل از سرم میپره ! اول با خبر DRM یه جو بسیار منفی تو نت ایجاد کرد و بعدش با تکذیب یه جو بسیار بسیار مثبت ایجاد کرد ! یعن اگه از اول میگفت ما DRM نداریم چنین جو مثبتی ایجاد نمیشد ولی با این روش کاری میکنه که کلا به نفعش هست .
یعنی کمپانی به عظمت مایکروسافت چند نفر مشاور نداره که بهش بگن اگه تو E3 این جریان را اعلام میکرد در حین معرفی این همه بازی ، میتونست واقعا سونی را همونجوری که گفته بود بکشه ؟
اگه واقعا روی این DRM کار نکردن جریان پچ روز اول چیه ؟
مهمترین هدف مایکروسافت ترویج فروش دیجیتالی بازیها بود که با توجه به سیاست سونی مجبور شد کمی تغییرش بده ولی احتمالا کاملا این جریان تغییر نکرده و هنوز بازیها وابسته به پروفایل هر نفر میشن

این یکی رو که دیگه غیر ممکنه ... چون x1 کاملا در تعامل با کینکت ساخته شده .. اگه این هم بخوان تغییر بدن فکر کنم باید سال 2014 منتظر اومدنش بشیم

یعنی کمپانی به عظمت مایکروسافت چند نفر مشاور نداره که بهش بگن اگه تو E3 این جریان را اعلام میکرد در حین معرفی این همه بازی ، میتونست واقعا سونی را همونجوری که گفته بود بکشه ؟
اگه واقعا روی این DRM کار نکردن جریان پچ روز اول چیه ؟
مهمترین هدف مایکروسافت ترویج فروش دیجیتالی بازیها بود که با توجه به سیاست سونی مجبور شد کمی تغییرش بده ولی احتمالا کاملا این جریان تغییر نکرده و هنوز بازیها وابسته به پروفایل هر نفر میشن

نه دیگه
اون موقع مصمم به انجام این کار بودن
ولی دیدن که موقعیتشون به خطر افتاده پالیسیشون رو عوض کردن :d

من که میگم مایکرو اخرش در موقعیت مناسب زخمش رو میزنه ... به خصوص اگه فروش خوبی و بیشتر از رقبا بکنن ...

ابن همه زمینه چینی و برنامه ریزی و غیره ... و ساخت دستگاه بر این اسال ... به همین راحتی بی خیالش نمیشن ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or