مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا احساس میکنم اینا همش بازی بوده. یاده South Park افتادم که کارتمن یه شهربازی خرید. کلی تبلیغ کرد که این بهترین شهربازیه ولی چه بد گفت من حق دارم برم توش و با وسایلش بازی کنم. از فرداش ملت صف کشیدن دم شهربازی.

الان دیگه همه X1 رو بخاطر سیاست هاش میشناسن یعنی نمیتونه این همش یه برنامه از اول واسه کنسول باشه؟

دوست ندارم این جوری بگم من دشمن پیشرفت تکنولوژی نیستم ولی کاره ماکروسافت تو این چند وقت عین این زن هایی که چشم و هم چشمی می کنن بود متاسفانه این شرکت فقط خودشو می بینه و این همه آدم واسش هیچ ارزشی ندارن

حالا شد!
مایکرو واقعا کار درست رو انجام داد، سیـاسـت های اولیه اش کاملا غلط بود و خوشحالم که خیلی زود اصلاحشون کرد.

حالا میشه با خیال راحت از شروع نسل بعد لذت برد.
اون سیاست های خوب سونی و این اصلاح سیاست های مایکرو برمیگرده به سرو صدای بسیار زیاد گیمرها و رسوندن صداشون به گوش مسئولای این دو شرکت.

خیلی خوشحالم که میبنم اون جنبشهای PS4noDRM و XboxOneNoDRM نه تنها بی نتیجه نبودن بلکه باعث تغییر سیاست های اساسی و اشتباه شرکت های سازنده هم شدن.

آخرین ویرایش:
خبری خوشحال کننده تر از این نمی شد که امروز صبح بشنوم ! چــــه خبره این روزا همش اتفاقات خوب میفته ! :d

البته باید به این جمله مایکروسافت که قبل از این واقعه زد بســــــــی خندید : Microsoft: PS4 won’t make us ‘change anything we’ve done with Xbox One’ :d

پ ن : روحــــی جون مچکریم .:d

آخرین ویرایش:
نمیدونم چرا احساس میکنم اینا همش بازی بوده. یاده South Park افتادم که کارتمن یه شهربازی خرید. کلی تبلیغ کرد که این بهترین شهربازیه ولی چه بد گفت من حق دارم برم توش و با وسایلش بازی کنم. از فرداش ملت صف کشیدن دم شهربازی.

الان دیگه همه X1 رو بخاطر سیاست هاش میشناسن یعنی نمیتونه این همش یه برنامه از اول واسه کنسول باشه؟

فکر نکنم Conspiracy Theory در این حد اصا به مخیله کسی برسه :دی خب اینا احتمالش رو می دادن بازخورد عموم منفی باشه ولی می خواستن تغییر بدن نظر مردم رو و سود چند برابر بکنن ، یه قمار بوده . حالا که نتونستن دارن جلوی ضرر احتمالیشون رو می گیرن .

خب من همین جا اعلام می کنم امشبم می ریزیم بیرون برای خوشحالی این :دی

آخرین ویرایش:
بچه ها خواهش میکنم یه وسالو جواب بدید!!!!
آیا مایکروسافت که اینقدر سریع از مواضعش عقب نشینی کرد ممکنه دوبار بعد از فروش کنسول دوباره برگرده سر حرفش و ب*ر*ی*ن*ه به سر رو روی ما!!!
والا هیچی از این شرکت بر نمیاد!!!:(

با اینکه این جور عقب نشینی ها از طرف مایکروسافت یکم عجیبه ولی به نظرم نقش سونی رو در این مسئله اصلاً نباید نادیده گرفت چون اگر سونی در E3 از این موضوع حمایت می کرد تقریبا تمام امید مردم در مورد حذف DRM از بین می رفت ولی اعلام سونی و استقبال بیش از حد مردم انگار کار خودشو کرد.
شاید هم حرف های مایکروسافت از اول یه بازار گرمی بزرگ بوده که بفهمن مزه دهن مردم در مورد این موضوعات چیه. اگر استقبال شد که چه بهتر پول بیشتری در میاریم اگرم نشد مثل الان با یه خبر همه چیز رو تکذیب می کنیم.

من که چون ایران نیستم مشکلی با این مسائل DRM نداشتم و هفته بیش XOne رو پیش خرید کرده بودم دلیل اصلیشم به خاطر علاقه به Xbox Live هست، ولی حداقل الان خوشحالم که دوستای داخل ایران رو توی Live از دست نمی دم.
Xbox One Pre-Order Product Information - Xbox.com

این لینک که میگه ما اصلا نمی تونیم به Live وصل شیم :( خواهشا این یه خبرو روشن کنید که دیگه صد در صد تکلیفمون مشخص شه که Xbox One بخریم:)

Xbox One Pre-Order Product Information - Xbox.com

این لینک که میگه ما اصلا نمی تونیم به Live وصل شیم :( خواهشا این یه خبرو روشن کنید که دیگه صد در صد تکلیفمون مشخص شه که Xbox One بخریم:)
این قضیه پشتیبانی نکردن رسمی لایو از کشوری مثل ایران از قبل بوده ! به راحتی با انتخاب کشور UK از تمام امکانات لایو میشه لذت برد. البته یه سری DLC و بازیهای آرکید برای یه سری مناطق با شناسایی آیپی طرف قابل دانلود نیستند که با یک اکانت Wii پی N به راحتی قابل دور زدن هست !

این مایکروسافت 2 تا کارشناس درست حسابی نداشته که پیش بینی کنه که این اتفاق می افته و قبلش تو سیاستشون تغییر ایجاد کنند...

خب خدایا شکر مایکرو جام زهر را نوشید:d

با اینکه طرفدار سونیم اما جدا خوشحال شدم چون با اون کاراش این کنسول تو ایران جایی نداشت اما الان میتونیم از انحصاریاش لذت ببریم

این یه امتحان بود از مایکرو ببینن که فن هاش چه قدر پای مایکرو میمونن :دی
انصافا تو اینجا با وجود اینکه خیلی ها رفتن سمت سونی ولی باز افرادی بودن از مایکرو حمایت کردن که امروز مزدش رو گرفتن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or