مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
یه سونی فن واقعی هیچوقت انحصاری های سونی رو فراموش نمیکنه.......پس ما باسونی میمانیم پابه پای سانتا وناتی وکوانتیک و....

WOW !!!!
واقعا غافل گیر کننده بود! اینه که هیچوقت دوست ندارم تو این صنعت، شرکتی بی رقیب بمونه.
حالا MS عزیز : بی زحمت یه باندل بدون کینکت با قیمت 350 دلار اعلام کن تا تو اولین فرصت بخرمش :bighug: و حریفت رو هم ضربه فنی کنی :دی

نمیدونم چرا احساس میکنم اینا همش بازی بوده. یاده South Park افتادم که کارتمن یه شهربازی خرید. کلی تبلیغ کرد که این بهترین شهربازیه ولی چه بد گفت من حق دارم برم توش و با وسایلش بازی کنم. از فرداش ملت صف کشیدن دم شهربازی.

الان دیگه همه X1 رو بخاطر سیاست هاش میشناسن یعنی نمیتونه این همش یه برنامه از اول واسه کنسول باشه؟
نه. واقعا میخواستن اون کارا رو بکنن.
حتی همین الانش هم کنسولای لانچ رو باید واسشون از لایو یه آپدیت دانلود کرد که به این حالت DRM free و ... بیاد.

کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟!!!
امکان داره نظرش برگرده بعد از عرضه کنسول و فروش شدید اولیه!؟؟؟

حالا ما که سعی میکنیم هردورو بخریم ولی انتخاب اولم ps4 هست...توی این نسل xbox360م زیاد اذیتمون کرد.

منم کلا بی خیل وان شده بودم ولی الان دوست دارم بگیرم و مخصوصا با دسته وان خیلی حال میکنم و البته کینکت که همیشه واسه تنوع خوبه!;)

دوستان من خودم ايكس باكس 360 دارم و فن مايكروسافت هستم يه سوال دارم
كاربرد drm فقط واسه جلوگيري از هك بود يا كاربردهاي ديگه اي هم داشت؟

دوستان من خودم ايكس باكس 360 دارم و فن مايكروسافت هستم يه سوال دارم
كاربرد drm فقط واسه جلوگيري از هك بود يا كاربردهاي ديگه اي هم داشت؟

هیچ ربطی به هک نداشت.
برای جلو گیری از فروش بازی دست دوم بود.یعنی بازی اورجینال میخری بعدش دیگه نمیشه فروختش.

مایکرو اگه سیاستش رو عوض هم نمیکرد باز پرچمش بالا بود.جهان زیر دست مایکرو هست.
تا اینجا که halo fortza , cod شدن 60 فریم.این مهمه مهم اینه که تا تغییر نسل،کم کم بیایم بالای 30 فریم.

کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟!!!
امکان داره نظرش برگرده بعد از عرضه کنسول و فروش شدید اولیه!؟؟؟

نه دوست عزیز . دیگه صرفه نظر کردن از اینکار چون بازخوردهای منفی زیادی گرفتن...
در مورد فروش هم باید صبر کرد و دید من ک فن اکس 360 هستم الان بیشتر ب فکر خرید پلی 4 هستم .

مایکرو اگه سیاستش رو عوض هم نمیکرد باز پرچمش بالا بود.جهان زیر دست مایکرو هست.
تا اینجا که halo fortza , cod شدن 60 فریم.این مهمه مهم اینه که تا تغییر نسل،کم کم بیایم بالای 30 فریم.
عزیز چه ربطی داره خیلی از بازی ها تایید شدن که 60 فریم هستن..

کم کم داشتم نا امید میشدم..گفتم نسل بعد بیاد به فنا میرم..

چرا انقدر سریع سیاست هاشو تغییر داد؟پولشون رو در خطر دیدن؟:d

خیلی خوشحال شدم..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or