مایکروسافت و تغییر کلیه سیاست هایش در قبال Xbox One

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
مایکروسافت رسما اعلام کرد که سیاست هایش در قبال Xbox One را به صورت کامل تغییر داده است. دیگر نیازی به وصل شدن به اینترنت در هر 24 ساعت ندارید و به راحتی می توانید بازی های دسته دوم را خرید و فروش کنید، دقیقا شبیه به آن چیزی که در Xbox 360 شاهد بودیم. علاوه بر این شما می توانید در روز عرضه هر بازی آن عنوان را به صورت دیجیتالی دانلود نموده و سپس به صورت آفلاین به انجام بازی مورد نظر بپردازید، سیستم قفل منطقه ای نیز از روی کنسول برداشته شده و دیگر شاهد قفل منطقه ای شبیه X360 نیستیم (Region Free در واقع). دن ماتریک رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت شخصا این خبر را منتشر کرده است. در حال حاظر خبری مبنی بر وجود یا عدم وجود سیستم Family Sharing که پیش از این اعلام شده بود منتشر نشده و باید منتظر اخبار جدیدتر ماند.

آخرین ویرایش:
همين الان كه اين خبر رو خوندم به خودم شك كردم بعد از دو سه بار كوبيدن سرم به ديوار ديدم نه درست ديدم از هيجان فريادى زدم زدن فرياد همان و پرت شدن شيئى به طرفم هم همان ولى به دور از شوخى از سونى و سونى فن هاى ممنونم چون مايكرو يه سر به اينجا زد ديد جهاد اكبر به توان دو راه افتاده اين تصميم رو گرفت ! مى دونيد دارم به عيد امسال فكر مى كنم كه با P1 زرد رنگ بدون تيون چه جورى پيست ها رو بشكافم !
دقیقا منم خودمو آماده کرده بودم تا از forza 5 و quantom break و.... دل بکنم و کلا بیخیال بازی کردنشون بشم.ولی با این خبر همه چی عوض شد

از اولش هم گفتم، اوني رو میخرم که مقرون بصرفه تر باشه (اینجا ایرانه !. )

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

بابا معلوم بود که این سیستم رو حذف میکنه!!
از اولش هم فقط میخواست با این سیاست ضعفهای کنسول خودش رو کمرنگ کنه!!
یادتون هست دقیقا وقتی این خبر پیچید که سونی کنسول خودش رو معرفی کرد و مایکرو متوجه شد که کنسولش واقعا از نظر سخت افزاری از سونی ضعیف تره پس درنتیجه این سیاست به مرگ بگیر به تب راضی میشن رو در پیش گرفت!!
+++++
البته محض اطلاع دستان هم یابد بگم خیلی خر کیف :dنشین چون این سیستم cloud خودش از صد تا DRM هم بدتره!

آخرین ویرایش:
دقیقا منم خودمو آماده کرده بودم تا از forza 5 و quantom break و.... دل بکنم و کلا بیخیال بازی کردنشون بشم.ولی با این خبر همه چی عوض شد
دیگه من سعیمو کردم شما به راه راست هدایت شید که گویا خواست حق تعالی نبود برید جوانان بروید خودتون رو از انحصاری های سونی محروم کنید ما آنچه شرط عقل و مرام بود برای شما خرج کردیم باشد که رستگار شوید که لگد به بخت خود میزنید.

به نظر من مایکروسافت چون امنیت کنسولش پایینتر از سونی بود مجبور شده بود برای جلوگیری از هک شدن اینکارو بکنه که اگه حدس من درست باشه احتمالا کنسول مایکرو الان که drm رو برداشتن سریع هک شه let's hope so
تخیل قوی داریا ! :d

:arrowd:
دلیلش اینه که مایکروسافت میخواد کلا همه چیز Xbox One دیجیتالی و راحت تر بشه. مثلا گفته شده بازی رو روی هارد نصب کنید، بدون نیاز به دیسک راحت میتونید بازی رو از هارد اجرا کنید. خُب مسلمه برای همچین چیزی باید چنین قانون هایی هم گذاشته بشه. وگرنه یه نفر یه بازی میخره میده 100 نفر نصب میکنن بازی میکنن، چون بازی کردن نیازی به بودن دیسک نداره!

تبریک
مایکرو بلاخره به حماقتش اعتراف کردن و به راه راست برگشت

درود
خوب پس بالاخره پرچ سفید و تسلیم مایکرو در قبال سیاست های سونی رفت بالا خدا رو باید شکر کرد که اگر سونی هم مثل مایکرو میکرد دیگه بدبخت بودیم :دی

بابا معلوم بود که این سیستم رو حذف میکنه!!
از اولش هم فقط میخواست با این سیاست ضعفهای کنسول خودش رو کمرنگ کنه!!
یادتون هست دقیقا وقتی این خبر پیچید که سونی کنسول خودش رو معرفی کرد و مایکرو متوجه شد که کنسولش واقعا از نظر سخت افزاری از سونی ضعیف تره پس درنتیجه این سیاست به مرگ بگیر به تب راضی میشن رو در پیش گرفت!!
تا کنسولا نیان حرف زدن در مورد قدرت سخت افزاریشون حماقت محضه

دیگه من سعیمو کردم شما به راه راست هدایت شید که گویا خواست حق تعالی نبود برید جوانان بروید خودتون رو از انحصاری های سونی محروم کنید ما آنچه شرط عقل و مرام بود برای شما خرج کردیم باشد که رستگار شوید که لگد به بخت خود میزنید.
یعنی شما دیگه نمیخای هدایتمون کنی؟؟ :d
ولی اگه بیخیال هدایت کردن ما بشی و بری خیلی دلمون برات تنگ میشه :((
تو این یک ماهه خیلی بهت عادت کرده بودیم کلی ارشادمون کردی :d

درود
خوب پس بالاخره پرچ سفید و تسلیم مایکرو در قبال سیاست های سونی رفت بالا خدا رو باید شکر کرد که اگر سونی هم مثل مایکرو میکرد دیگه بدبخت بودیم :دی
کلا مایکرو تسلیمه زیاد نگرانی نداره
جالبه میخواست سونیو بکشه تا اینجای کار فعلا دستهاشو به نشانه تسلیم بالا برده منتظریم ببینیم سونی رحم خواهد کرد؟

- - -ویرایش - - -

یعنی شما دیگه نمیخای هدایتمون کنی؟؟
ولی اگه بیخیال هدایت کردن ما بشی و بری خیلی دلمون برات تنگ میشه :((
تو این یک ماهه خیلی بهت عادت کرده بودیم کلی ارشادمون کردی :d
شما ناراحت نباش بخاطر شما هم که شده میمونم بلاخره ترک عادت موجب مرضه:d

اعتراف فن های مایکرو بعد از خریدن XBOX ONE :

ایکس باکس را دوست داریم ولی به سونی و طرفدارانش مدیونیم>:)

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or