مایکروسافت در صدد تعطیل کردن استدیوهای Arkane Austin و Tango Gameworks و دو استدیوی دیگر است

  • Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1715088641675.png

به گزارش جیسون شرایر و به نقل از بلومبرگ مایکروسافت در صدد تعطیل کردن استدیوهای Arkane Austin و Tango Gameworks و دو استدیوی دیگر است
علت این امر از طرف مت بوتی طی ایمیلی "الویت دهی در عرضه عناوین و منابع" عنوان شده

استدیوهای تعطیل شده عبارتند از:
Arkane Austin (Redfall)
-Tango Gameworks (The Evil Witihin, Ghostwire Tokyo)
-Alpha Dog Studios
-Roundhouse Studios

منبع:
 
خوب تعریف این کم کاری چیه؟

من اون دوتا استدیو دیگه رو اصلا نمیشناسم و برام مهم نیستن، اما آرکین آستن اگه یه پروژه بد داشت، بخاطر فشار زنی مکس بود، چون میخواست گس بسازن و پول پارو کنن، در صورتی که DNA سازنده ها یه چیز دیگه است و اتفاقا به همین دلیل کن لوین سریع توییت کرد بیایید اینجا پیش من. چرا آرکین آستن رید؟ به همون دلیل که ND با پروژه مالتی پلیرش گند زد و رید! فقط اینکه اونجا سونی کنسل کرد بازی رو، نزاشت آبرو استدیو بره، اینجا دادنش بیرون. ولی به هر صورت اینکه کم کاری نیست! مگه معدنه هرکی به قدر کافی گودالو عمیق نکرد مرخصش کنن؟ اونم استدیویی که کارنامه خوبی داشته.

اما تنگو چی؟ استدیویی که IP های موفقی خلق کرد، هم TEW که الان با این تفاسیر مرده، و هم Hi FI Rush، اون Ghost Wire هم باز یه قراردادی با سونی داشت و یحتمل کارو براشون در آورده. اینا که دیگه انصافا کم کاری نکردن تا به این جرم نابخشودنی تو ورودی مایکروسافت آویزون بشن، منباب درس عبرت سایرین:D

اما سوال اصلی یه چیز دیگه است، اگه مایکروسافت اینارو نمیخرید آیا الان تعطیل شده بودن؟ من میگم جواب یه نه بزرگه. چون مساله حال حاضر برای مایکروسافت کاهش هزینه هاست. چون بدون حساب کتاب و در واقع روی یه توهم عجیب غریب LSD گونه ناشر خریده، و متصور بوده با این کار کنسول هاش رو عین چی میخرن و سر خرید اشتراک گیم پس دعوا میشه، اما در عمل این اتفاق نیفتاده و حالا برای جبران این هزینه ها، مجبوره تصمیمات سخت بگیره و یه سری به اجبار حذف میشن. در شرایط دیگه واقعا این استدیوها شانس بهتری داشتن.

این مشکل مثل خوره به جون استودیو ها مایکروسافت افتاده و برای همین میگم باید جلوتر این حرکت میکرد خود سونی هم کم استودیو تعطیل نکرد و برخود قهری نشون نداد با استودیو هایی که بازی های خوب عرضه نکردن
tango هم مشکلش این بود فاندرش استودیو رو ترک کرد و افراد کلیدی استودیو زدن بیرون و ما از شرایطش خبر نداریم و همه این ها بعد از hifi اتفاق افتاده
وکسی منکر مدیریت ضعیف مایکروسافت نیست چون همه این ها بر میگرده به مدیریت ضعیف که کار به اینجا میکشه
 
این مشکل مثل خوره به جون استودیو ها مایکروسافت افتاده و برای همین میگم باید جلوتر این حرکت میکرد خود سونی هم کم استودیو تعطیل نکرد و برخود قهری نشون نداد با استودیو هایی که بازی های خوب عرضه نکردن
tango هم مشکلش این بود فاندرش استودیو رو ترک کرد و افراد کلیدی استودیو زدن بیرون و ما از شرایطش خبر نداریم و همه این ها بعد از hifi اتفاق افتاده
وکسی منکر مدیریت ضعیف مایکروسافت نیست چون همه این ها بر میگرده به مدیریت ضعیف که کار به اینجا میکشه


1715177365890.png 1715177391997.png

این یه تحلیل ولی میشه تحلیل دیگه ای هم کرد که مایکروسافت دلش خوش بود که میکامی رو در اختیار داره که میتونه با تانگو به یه جاهایی برسه ولی میکامی رفت و مایکروسافت به خودش گفت گله بی چوپون که نمیشه هدایت کرد ، اسپنسر هم از سر لج بازی در تانگو رو تخته کرد، البته همه این ها تحلیل و مدرکی بر قطعیت وجود ندارد مگر اینکه یکی از خودشون بیاد واقعیت رو بیان کنه
تحلیل چیه ؟ این ها فکت
اگه مایکروسافت اجازه می داد ساخت evil within / dishonored / prey شروع بشه ( هر کدوم از این بازی ها حداقل 100 میلیون دلار بودجه می خواستن ) امروز نمی تونست به این راحتی تانگو / Arkane Austin تعطیل کنه
مایکروسافت به استودیو ها بودجه نداد تا امروز به راحتی همه رو تعطیل کنه ( اگه بودجه می داد و بازی در دست ساخت بود , استاد میکامی حتی بعد از جدایی هم به عنوان مشاور روی پروژه کار می کرد )
 
آخرین ویرایش:
۱۴ روز مانده تا انتشار، Hellblade 2 حتی در ۱۰۰ تای اول پرفروش Steam هم نیست!

Be afraid Ninja Theory, be VERY afraid

View attachment 336680
البته ژانر هلبلید در حالت عادی با کمپین تبلیغاتی خوب هم بازی پر فروشی نیست . الان با این وضع که هیچ
 
  • Like
Reactions: ALI_FURY and m.a.t
بنظرم که این کار مایکروسافت درست بود شاید دردناک باشه اما استدیویی که نتونه سوده باشه باید تعطیل بشه وگرنه جرمشون میفته گردن بقیه استدیوها و در نتیجه کیفیت بقیه استدیوها میاد پایین و باعث مرگ تدریجی میشه
 
  • Like
Reactions: Terova and z2s sas
هر کسی که ذره ای به گیم اهمیت بده دیگه باید تا الان فهمیده باشه این دید تماما از پایه بیزنسی و درآمدی با صنعت گیم سازگار نیست و توی دراز مدت به ما گیمرها بیشترین صدمه رو میزنه .

ساخت گیم یه حرفه است و منبع درآمد افراد و کاملا هم درست ، اما همیشه یه تفاوتی توی این صنعت بوده و اون هم علاقه درونی سازنده هاش به دنیای گیم و این هنر بوده ، افراد خودشون گیمر بودن اول توی وجودشون قبل از اینکه دولوپر باشن . اما در مورد رفتارهای اخیر مایکروسافت من چیزی به عنوان علاقه به این هنر نمیبینم غیر از یسری موارد خاص ، دید کاملا پولی و این رو استفاده کنیم و جواب نداد بندازیم دور و بریم سراغ بعدی بوده . فکر کنید ارکین تا ساعاتی قبل این خبر داشتن روی DLC کار میکردن ، یا افراد Tango که که تازه بازیشون اومده روی پلتفرم پلی استیشن و اینهمه تحسین شدن چه حالی الان دارن که ذره ای براشون اهمیت قایل نمیشن و این خودش موج ترس و بی اعتمادی رو روانه صنعتی میکنه که نیازی به ورود همچین رفتارهایی نداره .

اسپنسر و افراد ارشد اکس باکس سال ها قبل باید جایگزین میشدن ، جای خرید استودیو پشت استودیو باید فرست پارتی ها سر و‌ سامون میگرفتن . اما این تصمیم تک نفره نیست ، توی این سطح دیگه کاملا واضح هست که از اسپنسری که اجرای تصمیماتش ناموفق بوده داره استفاده میشه به عنوان ویلن اصلی تا تغییرات رو انجام بدن و پشتش قایم بشن ، این تغییرات کاملا سیستمی و از بطن خود مایکروسافت هستش .

و دقیقا این نوع نگرش ها داره صدمه میزنه به ما ، چندین سال هم هست که با جون گرفتن GAAS خودش رو نشون داده . کافیه فقط یه نگاه به فروش Alan Wake 2 یا FF rebirth بندازیم ، اصلا به قدری عجیبه که چطور همچین فرنچایز های فوق العاده ای که دقیقا وقتی آدم بازی میکنه ذوق و هنر و گیمر بودن خود سازنده چپ و راست میخوره تو صورتش دارن اینطور میفروشن و از اونور نسل جوون و نوجوون و سازمان یافته ترغیب میشن سمت بازیهای انلاین و پول بده اسکین بخر و فلان و قطعا اگر امروز به این صورت هست ، سال های بعد با شدت بیشتری قوت میگیره .

ما عین همین مشکل رو داریم با اینهمه Remaster و Remake هایی که چپ و راست منتشر میشن و خیلی هاشون رو اصلا نیازی بهش نداریم تجربه میکنیم .

روزای خوبی برای گیم نیست حقیقتا .
 
تو یه تاپیک دوستان داشتن درباره دلایل فروش کم alan wake 2 بحث میکردن. یه پست نظرم رو جلب کرد:

یه محصول در نهایت ساخته میشه که فروش بره..مخصوصا اگر یه اثر پرهزینه ای مثه یه گیم AAA باشه
در نتیجه اگر بخوای بازی بسازی که هم با کیفیت و هنری باشه و هم فروش بره باید باب میل عموم هم باشه.
معنی این حرف این نیس که یه بازی کلیشه ای و بیخود و صرفا بفروش بسازی، ولی باید بازیت یه طوری باشه که بتونه برای اکثریت جذاب باشه

بازیهای رمدی به جز مکس پین 1 و 2 بنظرم در اون حدی برای عموم جذاب و فان نیستن و یه قشر خاصی رو صرفا جذب میکنن (ایراد نیستا ولی ماهیت بازیاشون همینه)

.

خیلی جالبه که ایشون چرا این نظر رو درباره prey که اونم فروش پایینی داشت ندارن.
مهم نیست واقعن. اینجا هم دنبال دلیلش نمیگردم. چون آلردی میدونم علت این دابل استانداردها و تناقضات رفتاری چیه.
ولی خب جالبه برام. کلن جامعه و مردم جالبی داریم.
 
سیاست مایکروسافت از اول رشد کوتاه مدت بود برای همین این همه استودیوی موفق رو خرید. نه کانکشن ساخت، نه رشد داد، نه مدیریت کرد. الانم انتظار نداشته باشید بیاد وقتش رو بذاره برای چیزی که نساخته و نمیخواد بسازه. حالا هم به اهداف کوتاه مدتش نتونسته برسه داره حذف میکنه. شرکت سه تریلیون دلاری چه نیازی به نگه داشتن و رشد دادن استودیو های کم سودده داره. سود این شرکت ها در مقابل سودی که به صورت واهی از گیم پس انتظار داشتن عددی نیست. صنعت گیم تو کووید مثل خیلی از مدیا های دیگه رشد حبابی داشت که باعث شد اوراستیمت بشه. سرمایه گذاری اشتباه کردن. نتیجه این تصمیمات آنی و اشتباه رو صنعت گیم با پوست و استخون پس داد. هم به رقابت آسیب زد. فوکس شرکت ها رو به جای رشد برد روی خرید استودیو ها تو نسل جدید. حالا امبریسر ازون ور داره میرینه تو استودیوها. مایکرو ازینور. بانجی هم که خبر های خوبی ازش نمیاد. یعنی خرید ها جز ضرر چیزی نداشت برای صنعت گیم و مقصر اولش قطعا مایکروسافته.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or