خوب تعریف این کم کاری چیه؟
من اون دوتا استدیو دیگه رو اصلا نمیشناسم و برام مهم نیستن، اما آرکین آستن اگه یه پروژه بد داشت، بخاطر فشار زنی مکس بود، چون میخواست گس بسازن و پول پارو کنن، در صورتی که DNA سازنده ها یه چیز دیگه است و اتفاقا به همین دلیل کن لوین سریع توییت کرد بیایید اینجا پیش من. چرا آرکین آستن رید؟ به همون دلیل که ND با پروژه مالتی پلیرش گند زد و رید! فقط اینکه اونجا سونی کنسل کرد بازی رو، نزاشت آبرو استدیو بره، اینجا دادنش بیرون. ولی به هر صورت اینکه کم کاری نیست! مگه معدنه هرکی به قدر کافی گودالو عمیق نکرد مرخصش کنن؟ اونم استدیویی که کارنامه خوبی داشته.
اما تنگو چی؟ استدیویی که IP های موفقی خلق کرد، هم TEW که الان با این تفاسیر مرده، و هم Hi FI Rush، اون Ghost Wire هم باز یه قراردادی با سونی داشت و یحتمل کارو براشون در آورده. اینا که دیگه انصافا کم کاری نکردن تا به این جرم نابخشودنی تو ورودی مایکروسافت آویزون بشن، منباب درس عبرت سایرین
اما سوال اصلی یه چیز دیگه است، اگه مایکروسافت اینارو نمیخرید آیا الان تعطیل شده بودن؟ من میگم جواب یه نه بزرگه. چون مساله حال حاضر برای مایکروسافت کاهش هزینه هاست. چون بدون حساب کتاب و در واقع روی یه توهم عجیب غریب LSD گونه ناشر خریده، و متصور بوده با این کار کنسول هاش رو عین چی میخرن و سر خرید اشتراک گیم پس دعوا میشه، اما در عمل این اتفاق نیفتاده و حالا برای جبران این هزینه ها، مجبوره تصمیمات سخت بگیره و یه سری به اجبار حذف میشن. در شرایط دیگه واقعا این استدیوها شانس بهتری داشتن.