مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
هیچ وقت از این بازی خوشم نیومد نه بخاطر فن بازی " ولی نمیدونم چرا وقتی نسخه 1 این بازی رو رفتم اصلا ازش خوشم نیومد و کلا بیخیالش شدم.نسخه های بعدی هم که پیگیر خبراش نیستم.درسته که PS3 دارم ولی اگه این بازی از نظرم خوب می اومد حتما یه جوری بازیش میکردم.با اینکه این بازی طرفدار داره ولی خب نظر منم اینه.

با احترام به دوستداران این بازی اما چیزی که من از این بازی میبینم بنظرم چیزی بیش از یه کاریکاتور از المانهای RE4 نیست.
کاریکاتور از المانهای RE4 ؟ :|
بعد از چه لحاظ کاریکاتور المانهای RE4.محیط بازی؟سبک بازی؟شخصیت ها؟ داستان؟ :|

آخرین ویرایش:
الان دقیقا منظورشون با من بود اقا ام اف,ولی ممد جان یه چی بگم این گیرز کلا همین شماره سه که میگی عامه پسنده نهایت تو ایران 100 نفر مولتی شو بازی کردن که بعید میدونم زیر 50 نفر باشن,کمپین که هیچی اکثر بچه ها تموم میکنن میرن بازی های دیگه ولی به نظر من که میگی شماره های بازی مثلا گیرز یکیا خیلی اقا هستند و گیرز 2 هم همینطور ولی اونایی که مولتی گیرز 3 بازی میکنن بی شعور هستند حرف بسیار چرتی هست همه میدونیم که این دعوا ها همه جانبه بوده مثلا یه روز حمید به تو ال تی میزد تو بهش فهش میدادی یا بر عکس

به داش مسعود
آقای سی پی تی ...اک :d
منظورم اون دوستان نبودند/فکر کنی گیرزباز هایی که تازه آمدند را میگم یکم دقت کنی متوجه میشی /همان اشخاصی که میگفتند بیاید 1v1 بزنیم (این دوزاری بیفته خوبه)

دوستان شماها دیشب تا خالا درگیر این موضوع هستید؟!!!!!!!!!!!:-o

- - -ویرایش - - -

کاریکاتور از RE4 ؟ :|
بعد از چه لحاظ کاریکاتور RE4.محیط بازی؟سبک بازی؟شخصیت ها؟ داستان؟ :|
همیشه اقای کلیف ادای دین خود را به سری رزیدنت اویل و استاد میکامی ابراز داشته اند. طبق گفته های خود سازندگان قبل از منتشر شدن قسمت اول بخشی از بازی را از res4 الهام گرفته اند. مرحله ی که موجوداتی شبیه به زامبی در قسمت سوم دیده شد هم فکر میکنم همان ادی دین به res4 باشد. در اینکه الهام گرفته است هیچ شکی نیست

- - -ویرایش - - -

همیشه اقای کلیف ادای دین خود را به سری رزیدنت اویل و استاد میکامی ابراز داشته اند. طبق گفته های خود سازندگان قبل از منتشر شدن قسمت اول بخشی از بازی را از res4 الهام گرفته اند. مرحله ی که موجوداتی شبیه به زامبی در قسمت سوم دیده شد هم فکر میکنم همان ادی دین به res4 باشد. در اینکه الهام گرفته است هیچ شکی نیست
الهام گرفتن کلا فرق میکنه.(مثلا naughty dog هم گفته بود برای ساخت TLOU از بازی های RE و ICO الهام گرفتن).اون دوستمون به گفته خودشون فقط Gears1 بازی کردن و میگن چیزی بیش از کاریکاتور المانهای RE4 نیست.منم مشکلی ندارم فقط میخواستم بدونم از چه لحاظ کاریکاتور المانهای RE4 ؟:d

آخرین ویرایش:
الهام گرفتن کلا فرق میکنه.(مثلا naughty dog هم گفته بود برای ساخت TLOU از بازی های RE و ICO الهام گرفتن).اون دوستمون به گفته خودشون فقط Gears1 بازی کردن و میگن چیزی بیش از کاریکاتور RE4 نیست.منم مشکلی ندارم فقط میخواستم بدونم از چه لحاظ کاریکاتور RE4 ؟:d
احتمالا محسن منظورش همین الهام بوده است. ولی این سری بازی واقعا زیبا بود.

- - -ویرایش - - -

الهام و كاريكاتور زمين تا آسمون با هم فرق دارن.

من خودم RE4 خيلي بيشتر از سري Geow دوست دارم ولي دليل نميشه اين سري رو كاريكاتور اون بازي بدونم.

الان با اين اوصاف Uncharted هم كاريكاتور Tomb Raider هستش ديگه نه؟؟جون من يك حرفهايي بزنين كه منطق توش باشه(اين تيكه رو با او كاربر Metal Gear هستم.)

این تاپیک پایینی یادش گرامی باد البته قدیمی نشده ولی بحث های خاطر انگیز من و ماکان ! جنابی که نظرات ما را تخیلات ذهنی و ارزوهای یک فن و.............. می نامید .

مکالمه را از صفحه 2 مطالعه فرمایید :

مایکروسافت: Gears of war برای Xbox one را از Epic بخواهید!

این کلیف چرا ابراز نا امیدی کرده از ادامه ی Gears ؟

در ضمن الان سازنده بازی دیگه اپیک نیست ؟ Black Tusk میخاد بسازه ؟
کجا ابراز نا امیدی کرده ؟ اتفاقا گفته من فکر نمیکنم بشه ادامه ساخت بازی را بهتر از این به دست کسان دیگه واگذار کرد .

Black Tusk سازنده ادامه سری خواهد بود و کل ip از اپیک خریداری شده ولی Black Tusk طبق شواهد تیم بسیار قدری هست و Rod Fergusson هم که نقش بسیار قوی تو 3 گانه گیرز داشت و از اپیک جدا شده بود دوباره برگشته Black Tusk که کیفیت ساخت را تضمین میکنه از طرفی ue4 هم لایسنس شده که هسته گرافیک بازی همانند سابق بافی بمونه .

RE4 یکجورائی Black sabbath شوتر های سوم شخص modern هستش المانهاش تو همه ی بازی های این سبک هست. این شرکت black tusk طبق شنیده ها کارش خیلی درسته حتی یادمه یکی از اینسایدر های ماکروسافت سال پبش قبل از تمام این ماجار ها میگفت talent ی که اونجا هست خیلی بیشتر از 343 هستش

صفحات پیش نوشته بودن به نقل از کلیف که I don't Think Gears is in good hands
اشتباه شده !

I Don’t Think the Franchise Could Be in Better Hands
یعنی اینکه فکر نمیکنم بهتر از این میتونست به دست دیگران سپرده بشه .

اینم متن گیم اسپات :
Bleszinski: Gears of War franchise is in great hands without me
البته منظور کلیفی هم بیشتر به خاطر اومدن Rod Fergusson هست .

خود من حدس میزنم کسایی که تو ساخت گیرز دخیل بودن یکی یکی بیاند تو Black Tusk .

آخرین ویرایش:
گیـــرز رو دادن به People Can Fly با کوله باری از تجربه، نتیجه یه بازی مزخرف و افتضاح شد (Judgement). دیگه دست استودیویی که معلوم نیست باباش کیه، ننش کیه بایستی مستقیما" خدا رحم کنه به آخر عاقبت فرنچایـــز!
بعد یه چیز دیگه که ناامید کنندست اینه که جدید ترین آپدیتهای انجین آنریل اول توی گیرز قرار میگرفت همیشه و همیشه گرافیک این سری تو زمان خودشون عالی بودن؛ حالا که اصلا اپیک بازی رو نمی سازه از نظر گرافیکی هم فکر نمی کنم بتونه بـــُــرش لازم و همیشگی سری گیرز رو داشته باش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or