مایکروسافت امتیاز بازی Gears of War را به تصاحب در آورد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
360x200
همین چندساعت پیش بود که Phil Spencer طی خبری رسما تایید کرد که امتیاز بازی Gears of War را رسما تحت کنترل خود در آورده اند، که میتواند خبر خوشحال کننده ای برای طرفداران این سری باشد.از همین رو آقای Rod Fergusson نیز استویوی 2K را به مقصد استودیوی تازه تاسیس Black Tusk ترک کرد تا بر روی ادامه ای از سری GEOW کار کنند.
او گفته است که:
من خیلی از اینکه به استودیوی Black Tusk ملحق شدم ، هیجان زده هستم، و خیلی خوشحالم که میتونم برای ساخت GEOW بر روی تیم نظارت داشته باشم.
من با تیم ها و استویو های مختلفی کار کردم، ولی سری GEOW واقعا بهترین و ناب ترین تجربه هایی رو که من میخواستم، به من هدیه داد، پس میتونه مثل برگشت به خونه خودتون باشه، یعنی از اینکه هرچه زودتر بتونم این عنوان رو معرفی کنم، خیلی هیجان زده هستم.
اسپنسر میگوید:
"این فرنچایز محبوب همیشه با Unreal Engine ساخته شده است، پس من هم نمی تونم بگم که نسخه جدید این بازی با موتور دیگه ای ساخته بشه، چون بهترین گزینه ای که ما پیش رو داریم، قطعا همین موتور گرافیکی است."
طبق گفته مایکروسافت آینده این فرنچایز محبوب در دستان این استودیو است، آیا میتوانند دوباره به روزهای اوج این سری برگردند یا نه؟
source

آخرین ویرایش:
گیـــرز رو دادن به People Can Fly با کوله باری از تجربه، نتیجه یه بازی مزخرف و افتضاح شد (Judgement). دیگه دست استودیویی که معلوم نیست باباش کیه، ننش کیه بایستی مستقیما" خدا رحم کنه به آخر عاقبت فرنچایـــز!
بعد یه چیز دیگه که ناامید کنندست اینه که جدید ترین آپدیتهای انجین آنریل اول توی گیرز قرار میگرفت همیشه و همیشه گرافیک این سری تو زمان خودشون عالی بودن؛ حالا که اصلا اپیک بازی رو نمی سازه از نظر گرافیکی هم فکر نمی کنم بتونه بـــُــرش لازم و همیشگی سری گیرز رو داشته باش...

شما غصه نخور رابطه مایکروسافت با اپک خیلی خوبه و از لحاظ ابدیت و اینا همیشه پشت مایکروسافت هستن اینو خودشون گفتن بعد مگه gow دست خود سانتا بود زد بازی رو خراب کرد چیزی نشد pcf شد یه استودئو با تجربه؟
انچارتد ویتا هم که متاش افتضاح شد همینطور الان پدر گیرز اومده سر پروژه فقط مونده مادرش (کلیف:d) بیاد

5 تا انچارتد اومد 30 رچد کلانک اومد کسی نگفت میلک حالا این میلک شد خیلی خوبه من از گیرز سیر نمیشم آقا میلک کن سالی یکی من راضی !
--------------------------------------------------------------

- - -ویرایش - - -

گیـــرز رو دادن به People Can Fly با کوله باری از تجربه، نتیجه یه بازی مزخرف و افتضاح شد (Judgement). دیگه دست استودیویی که معلوم نیست باباش کیه، ننش کیه بایستی مستقیما" خدا رحم کنه به آخر عاقبت فرنچایـــز!
بعد یه چیز دیگه که ناامید کنندست اینه که جدید ترین آپدیتهای انجین آنریل اول توی گیرز قرار میگرفت همیشه و همیشه گرافیک این سری تو زمان خودشون عالی بودن؛ حالا که اصلا اپیک بازی رو نمی سازه از نظر گرافیکی هم فکر نمی کنم بتونه بـــُــرش لازم و همیشگی سری گیرز رو داشته باش...

شما غصه نخور رابطه مایکروسافت با اپک خیلی خوبه و از لحاظ ابدیت و اینا همیشه پشت مایکروسافت هستن اینو خودشون گفتن بعد مگه gow دست خود سانتا بود زد بازی رو خراب کرد چیزی نشد pcf شد یه استودئو با تجربه؟
انچارتد ویتا هم که متاش افتضاح شد همینطور الان پدر گیرز اومده سر پروژه فقط مونده مادرش (کلیف:d) بیاد

5 تا انچارتد اومد 30 رچد کلانک اومد کسی نگفت میلک حالا این میلک شد خیلی خوبه من از گیرز سیر نمیشم آقا میلک کن سالی یکی من راضی !
--------------------------------------------------------------

آقا یکی جواب ایشون رو داد دیگه لازم نیست تک تک شما فن ها جهاد کنید که انگار به مقدساتتون توهین شده ! که مث اینکه شده !!
----
جالبه وقتی نوبت بازی های GOW و Uncharted میرسه از اون اولیه 6-7 نسخه منتشر شده و از دومی 4تا ، اون موقع شیردوشی معنایی نداره ! تا حرف از بازی Geow و Halo میشه شیردوشی و پیف پیف اه اه !

ختم کلام Geow موفقیتش مدیون گیم پلیشــه ! بازی که به گیم پلیش وابستس و اونچنان به داستان تکیه نکرده ! هیچ وقت شیرش خشک نمیشه ! از اون طرف بازی مث GOW که همه بازی به داستان سراییشه ، ته کشیدن داستان یعنی پایان سری. متاسفانه مث اینکه ته کشیده .

GOW به جز داستان چیز دیگه نداره؟
گیم پلی نداره؟
بهترین گرافیک سال 2010 رو نداره؟
ببین کی داره از شیر خشک حرف میزنه
ماکروسافت روی هرچی شیرخشک رو سفید کرده با انواع و اقسام نسخه های هیلو

توجه توجه !
John Koller از شرکت Sony گفته که حتما در E3 2014 یک نمایش بسیار خفن از Uncharted خواهیم داشت طوری که همه هیجان زده خواهند شد..حتی گفته چند Ip جدید هم در دست داریم که حتما معرفی ـشون خواهیم کرد...
---ویرایش---
خوب چه ربطی به این تاپیک داشت؟
چند پست صفحه قبلی رو بخون ربط ـش گیرت میاد !

توجه توجه !
John Koller از شرکت Sony گفته که حتما در E3 2014 یک نمایش بسیار خفن از Uncharted خواهیم داشت طوری که همه هیجان زده خواهند شد..حتی گفته چند Ip جدید هم در دست داریم که حتما معرفی ـشون خواهیم کرد...
خوب چه ربطی به این تاپیک داشت؟

خوب دانیال توی claw فوق العادس (کشتی منو دنیل)
- - -ویرایش - - -

توجه توجه !
---ویرایش---

چند پست صفحه قبلی رو بخون ربط ـش گیرت میاد !
خوب حاجی کلا پست های قبل هم ربطی به این تاپیک نداره و ناظم داره میلنگه
با احترامیکه واسه آنچا قائلم ولی اینجا فقط تاپیک گیرز هستش

نمردیم و فهمیدیم GOW به جز داستان چیز دیگه نداره. والا من نمی دونستم در این حد gameplay اش افتضاح بود...خدایا توبه...
یا معنی تکیه کردن رو نمی دونید یا خودتون رو به ندونستن می زنید ! هر بازی یه "نقطه عطف ، متمایز" داره ! ؛ تنها نقطه ضعف بازی Gears of war داستانشــه ، و همچنین چیزی که باعث میشه یه بازی بعد از چند نسخه کلیشه ای بشه کش نیومدن داستان بازیــه که این سری روی داستان تکیه نکرده ، در صورتی که بازی God of War ، همه بابت داستان زیبا و اساطیریش تحسینش می کردن ، احتمال این که بعد از هر نسخه داستان بازی GOW افت کنه بیشتره . تا این که بازی مث Gears of war که حتی ممکنه بعد از نسخه 4 اوج پیدا کنه به دلیل داستان سرایی متوسط نسخه های قبل.

یا معنی تکیه کردن رو نمی دونید یا خودتون رو به ندونستن می زنید ! هر بازی یه "نقطه عطف ، متمایز" داره ! ؛ تنها نقطه ضعف بازی Gears of war داستانشــه ، و همچنین چیزی که باعث میشه یه بازی بعد از چند نسخه کلیشه ای بشه کش نیومدن داستان بازیــه که این سری روی داستان تکیه نکرده ، در صورتی که بازی God of War ، همه بابت داستان زیبا و اساطیریش تحسینش می کردن ، احتمال این که بعد از هر نسخه داستان بازی GOW افت کنه بیشتره . تا این که بازی مث Gears of war که حتی ممکنه بعد از نسخه 4 اوج پیدا کنه به دلیل داستان سرایی متوسط نسخه های قبل.
قاطی نکن دوست عزیز
منم اون دوستمون را به خاطر همون گافایی که دادن تشویق کردم
بابا اسباب خندمون را فراهم کردن
حیف نیست ازشون تشکر نکنیم؟

آقا رضا شرمنده پا برهنه ميپرم وسط بحث اما فكر نميكنم موضوع تاپيك خيلي ربطي به GOW و TloU و Uncharted داشته باشه كه شما و دوستان گير داديد كسي در بزرگي گيرز شكي نداره و خيلي از بچه ها هم اگه ابراز نگراني ميكنن شما بزاريد به پاي اينكه دلشون ميخواد كه بازي خوبي ازكار دربياد

من موافقم !
داستان هیلو 4 هم همینطوری خراب شد !!
دیگخ نسخه ی بعدی نمیتونه خوب باشه !!!

8-|

بابا 1 و 2 و 3 خدا بود داستانش !
ولی 4 رو دیگه قبول کن خراب بود !
چون تحدید بزرگ جهان به وجود اومد تو همون روز ازبین رفت ! :|
123 روایتش بهتر بود ولی داستان 4 بهتر تشریف داشت ولی روایتش یه مقدار مشکل دار بود (بخاطر تمرکز بازی روی چیف و کورتانا)
دایدکت که از بین نرفت + اویل هالزی هم همون روز بوجود اومد:|

هیچ وقت شیرش خشک نمیشه ! از اون طرف بازی مث GOW که همه بازی به داستان سراییشه ، ته کشیدن داستان یعنی پایان سری. متاسفانه مث اینکه ته کشیده .
بیس H&Sگیم پلیه یه نگاه بهRYSEبکن تا همه چی بیاد دستت
الان میتونی به ما دلیل افت گیرز رو بگی؟ من که نسخه جدید رو بازی کردم هم گیم پلیش بهتر بود وگرافیکش

خب بالاخره مایکروسافت هم گفت ـه که داستان برای ما خیلی مهم هستش و میخواهیم این بار بر روی تک تک قسمت های بازی کار کنیم تا شاهد مشکلات احتمالی در آینده نباشیم.
Now, two new job listings have appeared in the wake of the announcement, with Black Tusk searching for a Lead Writer who can “help us bring Microsoft’s next big IP to life
مایکروسافت در قسمت شغل های مورد نیاز و استخدام خود از یک "نویسنده ارشد" و کاربلد نام برده و گفته که باید به شکل بسیار زیبایی در خلق ویژگی هایی همچون، احساسات، دیالوگ های گیرا و نویسندگی صحنه های سینمایی منحصر بفرد، همچنین آهنگ های بازی، و تم حماسی داستان، توانایی کافی رو داشته باشه.
همچنین به یک "مهندس متخصص در قسمت آنلاین" نیز نیازمند هستند..گفته شده که به احتمال زیاد از تکنولوژی SmartGlass نیز در این بازی استفاده خواهد شد.

الان قشنگی کار اون جاست که black tusk علنا تو این چند سال چه غلطی می کرده؟
پشت پرده گیرز میساختن اما نمیتونستن رو کنن چون پیگرد قانونی داشته=))
به رخ کشیدن داستان گیرز به gow یا بر عکس اونم وقتی هر دو تا از یک سیر و منطق روایی مثلا اپیکِ هالیوودی استفاده می کنن واویلاست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or